{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 25. mai

foto : unsplash / Aamyr    Jäär Kui sa oled juba ke...

foto : unsplash / Aamyr

 

 Jäär

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks täna olema omavaheline läbisaamine hea ja rahulik. Kui sa oled aga valline, mõtled sa rohkem selle peale, kuidas muuta oma elu lõbusamaks. Töö.  Sa oled väsinud liiga monotoonsest tööst ja võid tunda vaimset väsimust. Tervis. Sa ei lase väikestel terviseprobleemidel oma tuju rikkuda. Raha. Su rahaasjad ei ole just kõige paremas korras, katsu edaspidi mõistlikum olla.

Väike nõuanne: ära põgene oma kohustuste eest


Sõnn

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis peaks tooma su ellu õnne ja rõõmu. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused vilja kandma. Tervis. Katsu aega maha võtta ja puhata. Raha. Rahaprobleeme ei tohiks tekkida, suurt rikkust täna su ellu ka ei tule.

Väike nõuanne: ära lase teiste tujul oma päeva ära rikkuda


Kaksikud

Armastus. Tänu Veenuse aspektile peaks tänasel päeval olema sinu jaoks varuks häid üllatusi. Töö. Praegused ajad ei ole just kõige paremad, mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Tervis. Sa tunned end rahulikumana. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: tegele oma probleemidega ükshaaval, ilma ärritumata ja ilma julgust kaotamata


Vähk

Armastus. Täna valitseb su paarisuhtes üksmeel ja rahulolu. Töö. Sul on kindel siht ja sa teed kõik, et oma eesmärki ellu viia. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Ära mängi oma raha maha.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 


Lõvi

Armastus. Ühelt poolt tahad sa oma ellu vaheldust, teiselt poolt igatsed rahulikuma ja probleemidevaba elu järele. Töö. Tõenäoliselt on praegu töö juures kiired ajad käes. Tervis. Sa tunned kerget väsimust, tee joogaharjutusi. Raha. Rahast tuleb täna juttu küll ja võib juhtuda, et sa leiad võimaluse, kuidas rohkem raha teenida.

Väike nõuanne: ole teiste vastu parem


Neitsi

Armastus. Tänane päev ei tohiks tulla väga igav, mõned väga head uudised on sind ootamas. Töö. Haara igast heast võimalusest kinni. Tervis. Tervis on sul hea. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: mõtle paremaid mõtteid


Kaalud

Armastus. Võib-olla oleks kõige parem mitte raisata oma aega praegu selgituste peale ja olla lihtsalt natuke rohkem omaette. Aeg annab arutust. Töö. Sa leiad lahenduse ühele tähtsale probleemile. Tervis. Ära mõtle ennast haigeks. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära otsi probleeme juurde


Skorpion

Armastus. Hoolitse rohkem oma partneri eest, ta tunneb end viimasel ajal üksi. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema üsna hea. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt

 


Ambur

Armastus. Võib-olla unistad sa kellegist teisest, kes sulle ei kuulu. Töö. Ära lobise liiga palju. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära tee midagi ebaseaduslikku


Kaljukits

Armastus. Mõnikord tahaksid sa kõik sinnapaika jätta. Ära siiski tee seda, sest võib juhtuda, et hiljem tuleb sul seda teravalt kahetseda. Töö. Muuda seda, mida sa muuta saad. Tervis. Tee trenni ja liigu rohkem. Raha. Täna peaksid sa saama häid uudiseid seoses oma rahaga.

Väike nõuanne: kõige hullem ei ole kunagi kindel, kõike võib juhtuda


Veevalaja

Armastus. Kõik probleemid hakkavad ükshaaval kaduma. Töö. Tänane päev võib kaasa tuua mõningaid ootamatuid üllatusi. Tervis. Mõtle häid mõtteid. Raha. Suure tõenäosusega saad sa täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära otsi igast asjast mingeid halbu endeid sündmustele, mida pole isegi juhtunud ja mida tõenäoliselt kunagi ei juhtugi


Kalad 

Armastus. Rahu ja vaikus. Töö. Sul on väga head väljavaated praegusel hetkel. Tervis. Sa tunned end paremini täna. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Väike nõuanne: hea oleks, kui sul oleks alati varuplaan valmis igaks juhuks

Kommentaare ei ole