{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 02. mai

  foto : unsplash / Sandra Grünewald Jäär Armastus....

 

foto : unsplash / Sandra Grünewald

Jäär

Armastus. Millal sa viimati oma kaaslast üllatasid?  Võib-olla oleks aeg seda viga parandada. Tee talle näiteks mõni väike kingitus. Töö. Sa ei tee väljagi kuulujuttudest ja ei sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Täna pead sa paremini oma toitumist jälgima, ära söö magusat ja rasvast toitu, su organism vajab puhkust. Raha. Ära lange petiste lõksu. 

Väike nõuanne: vii oma plaanid ellu ja ära lobise liiga palju


Sõnn

Armastus. Sa oled hakanud liiga palju kamandama, isegi teiste ees ei hoia sa end tagasi ja kutsud oma elukaaslast korrale nagu oleks ta väike laps. Kas püksid peavad alati sinu jalas olema? Kui sa oled vallaline, oled sa muutunud liiga nõudlikuks, sul on liiga suured ootused ja sellepärast võid sa veel kaua oodata. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Katsu olla hoolivam ja mõistvam vajaduse korral, et mitte oma töökaaslaste tundeid riivata. Tervis. Hea oleks, kui sa läheksid välja jalutama, see teeks su tervisele head. Raha. Hoia rohkem kokku ja ära kuluta. 

Väike nõuanne: kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära


Kaksikud

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida, mis rikuvad teie omavahelist suhet. Pingete leevendamiseks peaksite tuleb teil lihtsalt aega võtta, et omavahel rääkida. Töö. Sa pead mõned probleemid kiiresti lahendama enne, kui hilja on. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja pea eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära aja kogu aeg oma õigust taga


Vähk

Armastus. Üks minevikumälestus võib täna su päeva ära rikkuda. Töö. Hea päev on sind ees ootamas, suhe töökaaslastega on rahulik, nii hea, kui sul on keegi, kellele sa võid oma muredest alati rääkida. Tervis. Kui sul on terviseprobleeme olnud viimasel ajal, siis nüüd saab kõik korda. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära haletse ennast ja hädalda kogu aeg, sinu vale mõtlemine on see, mis muudab sind õnnetuks

 


Lõvi

Armastus. Rohi ei ole mujal rohelisem ja teiste elu ei ole alati parem, kui sinul. Kõigil on oma probleemid, millest nad sulle ei räägi. Töö. Sul võib tekkida tunne, et sa ei suuda kõike planeeritut ära teha ja et sul on liiga suur töökoormus. Tervis. Hoia oma kehakaalu ja hakka sporti tegema. Raha. Hea periood selleks, et parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: mis siis, kui sul ei olegi alati õigus? 


Neitsi

Armastus. Tõenäoliselt kohtad sa töö juures täna kedagi, kelle vastu sul on raske ükskõikseks jääda. Ta meeldib sulle, sinna ei saa mitte midagi parata, ja sina meeldid talle ka. Töö. Sa suudad täna palju ära teha ja oled motiveeritud. Sinu arvamust küsitakse, sinu abi on vaja. Tervis. Sa tunned, et oled väga heas vormis. Raha. Muretsemiseks pole põhjust, kui su asjad pole praegu kõige paremas korras, siis juba varsti tuleb lahendus su probleemidele.

Väike nõuanne: kuula tähelepanelikult oma sõprade nõuandeid ja soovitusi


Kaalud

Armastus. Sa oled end hoidnud nii palju tagasi ja jätnud palju asju enda teada aga keegi ei näe, kui palju sa oma südames kannatad. Ära oota enam ja katsu rääkida sellest, mis su südames toimub. Töö. Parem oleks, kui sa ei võtaks ühtegi tähtsamat otsust täna vastu. Tervis. Hakka tervisesporti tegema, see on kasulik tervisele. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja sa leiad võimaluse, kuidas oma olukorda parandada.

Väike nõuanne: sa oled palju tugevam, kui sa seda arvad


Skorpion

Armastus. Sinu silmist on näha, kui õnnelik sa oled. Töö. Haara headest võimalustest kinni ja ära oota liiga kaua. Hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Su tervis on väga hea, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ole natukenegi mõistlikum ja ära liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees

 


Ambur

Armastus. Sa tunned, et oled nagu lind puuris. Sa tahad olla vaba ja lennata nagu tuulelohe, selle asemel pead sa aga leppima oma keskpärase eluga. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Sa lausa pakatad tervisest. Raha. Ära liiga suuri riske võta. 

Väike nõuanne: ole ettevõtlik aga ära ülehinda oma võimeid, kui sa ei taha kõrgelt kukkuda


Kaljukits

Armastus. Sa võid täna olla eriti halvas tujus ja rikkuda ka teiste päeva ära. Tõenäoliselt hoiab su elukaaslane täna teatud distantsi sinuga. Töö. Sa tunned, et sind hinnatakse ja väärtustatakse töö juures, sellest hoolimata ära pea kõiki, kes sulle naeratavad, sõpradeks. Sinu töömeetodid ei sobi kõikidele. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest täna. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda.

Väike nõuanne: ära oota liiga kaua


Veevalaja

Armastus. Täna peaks sind ees ootamas rahulik päev, probleeme ei tohiks ette tulla. Töö. Sind vaevab tõsine motivatsioonipuudus. Sa ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Sul võib tekkida tunne, et kõik ei kulge sinu soovide kohaselt ja sul on raskem ots-otsaga kokku tulla. 

Väike nõuanne: ära lase oma hirmudel elu ära rikkuda


Kalad

Armastus. Sa ei saa aru, kuhu on kadunud kõik head inimesed. Ära kaota lootust, iga asi omal ajal. Töö. Sa tunned igavust ja leiad, et sulle ei anta isegi võimalust, et oma teadmisi ellu rakendada. Tervis. Ära ole nii suur maiasmokk. Raha. Mõtle enne, kui tegutsed.

Väike nõuanne: mõtle rõõmsaid mõtteid

Kommentaare ei ole