{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on Jäärade kõige suuremad puudused?

  Pilt : pixabay / lenahelfinger      Kuidas olekski võimal...

 

Pilt : pixabay / lenahelfinger

 

 

 Kuidas olekski võimalik, et sodiaagi kõige esimene tähemärk ei oleks nii tore, meeldiv ja seltskondlik? Hoolimata tema liiga tugevast iseloomust ja paarist puudusest, võid sa alati Jäära peale kindel olla. 

Ta on sündinud võitma ja läbi lööma

See võib tunduda natuke uhkustamisena. Aga, kui järele mõtelda, siis sa näed, et tegelikult ongi nii. Jäär ei lase kunagi masendusel end maha murda ja tema jaoks ei ole takistusi lihtsalt olemas. Kui ta peakski kaotama, leiab ta alati lahenduse, mille abil olukorrast välja tulla terve nahaga. Ja sellepärast ta ongi alati parim. Kõiges. 

Ta kaitseb oma väärtusi ja tõekspidamisi tuliselt. 

Kui ta on milleski veendunud, siis ei ole võimalik panna teda oma arvamust muutma. Sellepärast on Jäärad väga head poliitikud (ehkki natuke verejanulised). Tema loomulik võlu ja oskus rääkida, aitavad tal kaitsta oma tõekspidamisi. Kui sul on temaga mingi arutelu ees ootamas, läheb sul vaja palju julgust ja kõneosavust.

Ta on väga hea suhtleja

Talle meeldib rääkida ja inismtega suhelda nii töö juures, kui kodus. Ta ei karda sinult küsida sinu nime, ametit, telefoninumbrit... Ütle talle tere ja edasi räägib ta juba ise! 

 

 

 

 

 

Aga, tal on ka mõned puudused...

Ta on kannatamatu

Ta ei viitsi poesabas seista. Ta ei suuda kliendi vastust ära oodata. Ta ei jaksa tulemusi ära oodata. See kõik muudab ta elu väga raskeks. Ta ei leia õigustusi ükskõik millistele ootamistele. Kujutad sa siis ette, kuidas ta end mõnes ootesaalis tunneb? 

Ta on verejanuline

Ta on võitleja. Vähimagi erimeelsuse puhul võtab ta poksikindad välja. See ei kehti just kõikide Jäärade puhul, sest ei maksa ka arvata nagu oleksid nad vägivaldsed aga päris budisti munkade moodi nad ka välja ei näe.

Ta on ihne (aga talle meeldib, kui talle kingitusi tehakse)

Ta on üsna ihne. Aga mitte nii nagu teised. Kui ta peaks iseenda peale kulutama, siis on tal raha laialt (ta ei oska isegi säästa). Aga, kui on vaja sõpradele välja teha, siis on tema rahakoti rauad tugevalt kinni. 

 Ta on autoritaarne

"See käib nii ja jutul lõpp! " . See võiks olla tema deviis. Kogu oma elu tegeleb ta ainult otsustamisega. Ta otsustab kõike ja ei anna teistele sõnaõigust. Alates kodu remondist kuni uue auto ostmiseni. Ja laupäeva õhtune film käib ka tema otsuste sisse. 

 

 

 

 

 

Ta on konkurent

See puudus võib olla ka väga hea omadus, kui seda targalt kasutada. Aga Jäära võistleja vaim läheb talle endale sageli kalliks maksma - ta võib kaotada palju inimesi oma elust selle tõttu, et keskendub ainult tulemustele. 

Ta ärritub ruttu

Sulle ei meeldi ta kingad? Või soeng? Või ei meeldi sulle ta ema? Siis parem ole vait, see on lihtsalt hea soovitus. 

Ta on kulutaja

Nagu enne mainitud, on ta ihne aga iseendale kulutab ta palju. Kui ta tahab midagi head või ilusat osta, siis ei hakka ta kokku hoidma. Talle meeldivad ilusad asjad (sellised sädelevad) ja ta tahab endale kõige uuemaid tehnoloogia imesid, mida teised veel ei tunne.

Ta on enesekeskne

Nagu kõik teisedki tulemärgid (ja seda ei saa neile ette heita), on ka Jäär väga enesekindel. Ta kõhkleb harva enne millegi otsustamist, sest ta on veendunud, et tal on alati õigus. Miks? Sest ta on Jäär ja sellepärast on ta parim ja nii see lihtsalt on. 

Ta on provokaator

Ta leiab alati teema, mille kallal närida. Ta võib kaitsta kogu hingega taimetoitlust jahimeeste ringis ja mitte põhimõtte pärast vaid vaidlemise pärast.



Kommentaare ei ole