{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa elad koos laiskvorstiga

  foto : unsplash / Sander Sammy Mõne inimesega on raske koo...

 

foto : unsplash / Sander Sammy

Mõne inimesega on raske koos elada. Näiteks nagu laisa inimesega. Temaga ei ole kerge, sa ei saa ise ka aru, kuidas sa üldse tema otsa sattusid. Sest olgem ausad, laisk inimene ei viitsi isegi väljas käia. Ta võib vedeleda päevad otsa rahulikult diivanil ja vaadata telekat ilma, et see teda sugugi häiriks. 

Laisk inimene ei huvitu sellest, kuidas ta välja näeb, ta ei viitsi enda ega oma ümbruse eest hoolitseda. Kui ta laseb oma habemel rahus kasvada, kui ta vahetab riideid iga kahe nädala tagant, kui ta ei hoolitse enda eest üldse, siis on sul tegemist tüüpilise laiskvorstiga. Laisk inimene ei ole kohusetundlik ega viitsi otsuseid vastu võtta, seega ole valmis selleks, et püksid on alati sinu jalas. 

 

 

Ära oota temalt midagi

Kui ta aga enne ei olnud selline, siis on tal võib-olla raske periood elus. Ja ta vajab abi. Kui ta aga ongi selline, siis pole sul mõtet temaga arvestada. Sest sellisel puhul on üsna tõenäoline, et suhe laiskvorstiga on ühepoolne. Kui sa õhtul koju jõuad, on ta liiga väsinud selleks, et sind kallistada või oma kaissu võtta. Ja kuna tal pole piisavalt jõudu, et sind kuulata üle kahe minuti, ei hakka ta huvi tundma selle vastu, kuidas su päev läks. Kõige hullem selle asja juures, et ta paneb sind ennast süüdi tundma.  

Tema ise ei tunne end kunagi süüdi sellepärast, et ta midagi ei tee. Sina oled see, kes teeb süüa, peseb pesu, koristab, käib tööl... Ega see sind nii väga ei häirigi, sest sulle meeldib hoolitseda teise inimese eest. Tema ise aga ei liiguta sõrmegi. Ta ei korista enda järelt, jätab nõud lauale, riided vedelema ja hädaldab kogu aeg millegi üle. Ta tuleb töölt koju, lülitab arvuti või teleka sisse ja ongi kõik. Te praktiliselt ei räägigi enam omavahel. 

 

Sina pead tegema kõik teie mõlema eest. Ta ei lähe poodi ka. Ja ei tule sinuga poodi kaasa ka ehkki sa teda eraldi palusid. 

Ta ei viitsi ennast pesta. Heal juhul kord nädalas ainult. Ta higistab palavate ilmadega aga kui sa julged talle midagi öelda selle kohta, naljatoonil, siis ta vihastab. 

Ta ei viitsi väljas käia, võib-olla ainult paar korda kinos aga see on ka kõik. Kui tal on vaba päev, siis ärkab ta pealelõunal. 

Ära loodagi, et sa suudad teda muuta. Ja kui sulle selline elu meeldib, siis on ju kõik hästi.


Kommentaare ei ole