{ads}

HIDE

Viimased

latest

14 parimat sodiaagipaari

    KAALUD ja LÕVI Teil on omavahel palju ühist: teile meeldib palju suhelda, pidutseda, olla tähelepanu keskmes ja teistele meeldid...

 

 

KAALUD ja LÕVI

Teil on omavahel palju ühist: teile meeldib palju suhelda, pidutseda, olla tähelepanu keskmes ja teistele meeldida. Lõvi on uhke ja nõudlik, ta võib ühel hetkel väsitada oma pideva vajadusega särada ja silma paista. Kaalude tähemärgi esindaja on aga sündinud diplomaat ja teab suurepäraselt, mida Lõvi tegelikult vajab.

KAKSIKUD ja KAALUD

Nende kahe vahel on tugev seksuaalne tõmme. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadeta ja nende vahel on kohe tõmme. Nad ei vaeva pead pisiasjadega ja oskavad elust rõõmu tunda ilma liigsete muredeta.

JÄÄR ja VEEVALAJA

See paar paneb teisi kadestama. Nad sobivad imehästi omavahel, nad armastavad põnevat elu ja on väga iseseisvad. Nad vajavad originaalsust ja uusi tuuli, innovatsiooni ja jagavad samu huvialasid.
 
 
 
 
 
 
 


JÄÄR ja VÄHK

Jäär on julge ja vapper, Vähk aga romantiline ja hea. Nende suhe on harmooniline. Vähk on sarmikas ja Jäära energia inspireerib teda. Nende suhe on romantiline ja sensuaalne.

JÄÄR ja KALAD

Jäär ja Kalad on teineteise jaoks loodud. Kalad on muidu oma loomult pigem passiivsed, tuline Jäär suudab ta unest üles äratada ja elama panna. Üheskoos täiendavad nad teineteist ja jagavad tulist armastust.

VÄHK ja KALAD

Need kaks veemärki on mõlemad delikaatse ja tundliku loomusega. Nad hoolitsevad mõlemad selle eest, et mitte teisele haiget teha. Nad ei karda aga tugevaid tundepuhanguid, nende vaheline armastus on väga sügav.

SÕNN ja VÄHK

Need tähemärgid täiendavad teineteist, nende vahel on tugev teineteise mõistmine. On tõsi, et nad ei sarnane väga üksteisele aga neil on siiski ka midagi ühist: nad hindavad rahulikku ja õnnelikku pereelu ja ei otsi midagi muud. Kui nad elavad koos, siis on nende kodu õnnelik.

SÕNN ja KALJUKITS

Need kaks astroloogilist märki on mõlemad maamärgid. Neil on ühised väärtused nagu vastutustunne, kodu ja pere tähtsus ja tuleviku kindlustamine. Sõnnile meeldib Kaljukitse töökus ja huumorimeel. Kaljukits hindab aga Sõnni sarmi ja tarkust.

AMBUR ja JÄÄR

Amburil on hea iseloom, ta on väga optimistlik. See sobib Jäärale suurepäraselt. Jäär aga on väga hea suhtleja ja lisaks sellele romantilise loomusega. Nad mõlemad otsivad täiuslikkust ja tulist armastust.
 
 
 
 
 
 


LÕVI ja AMBUR

Need kaks tulemärki sobivad omavahel väga hästi. Nii üks ega teine ei ela minevikus ja investeerivad pigem tulevikku. Nad suudavad luua mõnusa õhkkonna, mis aitab neil igapäevastest raskustest üle saada.

NEITSI ja KALJUKITS

Neitsi on siiras, mõistlik ja tark.  Kaljukits on aga töökas, karjääriarmastaja ja intelligentne. Nad moodustavad väga ilusa paari.

VEEVALAJA ja KAKSIKUD

Kaksikutele meeldivad ilusad ideed, Veevalaja on aga väga loominguline. Nad täiendavad teineteist suurepäraselt ja oskavad üheskoos elu raskustest üle saada.

LÕVI ja KAKSIKUD

Nii ühele kui teisele meeldib põnevust täis elu. Kaksik tahab säravat elu, mis vastab tema unistustele, Lõvi aga vajab just sellist kaaslast nagu Kaksik. Nad moodustavad ilusa paari, kellel omavahel igav juba ei hakka.

SKORPION ja LÕVI

Skorpion on salapärane ja väga armukade, Lõvile aga meeldib olla tähelepanu keskmes ja see võib tekitada nende vahel ebakõlasid. Ent Lõvi teab, kuidas Skorpionil aidata oma tundeid väljendada . Nad vajavad teineteist olla mõlemad üksteiste hingesõbrad.












Kommentaare ei ole