{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

Töö ja raha

Sa arvasid, et kõik on kadunud ja tegelikult on see alles algus. Sa muutud ambitsioonikamaks. Vähemalt piisavalt selle jaoks, et teisi veenda oma heades plaanides. Merkuur Kaksikutes muudab su tööalast elu lihtsamaks, sul piisab ainult küsida, et saada kõike, mida sa vajad. Sa leiad vajalikud vahendid, mida sa vajad tegutsemiseks. Mis puutub rahaasjadesse, siis on Jupiter jõudmas 11. mail sinu märki just õigel ajal ning aitab sul oma majanduslikku seisu parandada. Sa võid saada suurema summa raha. Su sissetulekud hakkavad kasvama tänu erinevatele juhustele, mitmed head võimalused tekivad, mis toovad sulle head õnne kaasa. Ja tänu sellele saab sinust jälle see Jäär, kellena me sind tunneme: julge ja ettevõtlik, alati valmis kaasa lööma. 

 

 

Armastus

Mis sa arvad, kui lõpetaks nüüd selle vallalisepõlve ära? Sest armastus on juba siin, sinu lähedal, sinu käeulatuses, kui sa ainult viitsid ja tahad esimest sammu teha. Mine oma õnnele vastu. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis Merkuur aitab sul hoida oma häid suhteid. Mõnikord võib tüli küll tekkida ja hääletoon tõusta aga kui te olete valmis järeleandmisi tegema, siis matate ka sõjakirve. 

 

Tervis

Sa peaksid olema heas vormis maikuus. Kui see nii ei ole praegu neid ridu lugedes, siis peaks su tervis paranema vähemalt 11. mai paiku. 


Kommentaare ei ole