{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid on kõige suuremad toidunautlejad

  foto : unsplash / Sebastian Coman Photography Kui palju si...

 

foto : unsplash / Sebastian Coman Photography

Kui palju sina süüa armastad? Kui tähtis koht on söögil sinu elus? Kas sa elad selleks, et süüa või sööd selleks, et elada? 

Vaata järele, milline näeb välja tõeliste gurmaanide edetabel. Alustame viimasest kohast.


12. Veevalaja

Selles, et see õhumärk on viimasel kohal, on süüdi see, et Veevalajal on palju muidki toimetusi, tal pole aega mõtelda söömise peale. 


11. Kaksikud

Ei saa öelda, et talle ei meeldi süüa aga tal on liiga palju oma isikliku eluga tegemist ja vaja nii paljudele sõnumitele vastata, et tal lihtsalt ei jää vaba aega üle selleks, et istuda maha ja süüa. 


10. Jäär

Temaga on lihtne: ta on kogu aeg tegevuses ja tal on mingid asjatoimetused pooleli, ta sööb ruttu ja kiirustades, tal pole aega nautida oma toitu, ta on liiga vihane ja ärritunud, et süüa ja selle tõttu jätab ta lõunasöögi üldse vahele.

 

 


9. Skorpion

Ta on küll edetabeli 9ndal kohal ja seda selle tõttu, et ta kardab hirmsasti seedeprobleeme. Lisaks sellele ei meeldi talle üldse kartuleid koorida. Toidu valmistamine võtab kogu söömisrõõmu ära.


8. Kaljukits

Söömispaus peab olema praktiliselt sisustatud, kiire ja tõhus. Süüa tuleb mitte liiga palju ega liiga vähe, korralik suutäis on kõige parem, priiskamisel pole mõtet. Toit peab olema selline, mis tagab vajalikku energiat kehale ja annab jõudu ülejäänud päevaks. Kui ta saaks oma patareid muul moel täis laadida, siis ta teeks seda.


7. Neitsi

Ära saa valesti aru: Neitsile meeldib süüa. Aga ta on natuke pirtsakas, ta tahab kvaliteeti, mitte kvantiteeti. Ta tahab hooajalist ja värsket toitu, mitte Hispaania maasikaid. Ta tahab 5 tärni restoranis süüa, mitte leppida lihtsa hamburgeriga. Ta on gurmaan, kui talle antakse selleks võimalus.


6. Kaalud

Ta hindab head maitset aga pöörab nii palju tähelepanu esteetilisele küljele, et temaga ei ole alati kerge. Ta tahab oma toidust pilti teha ja panna Instagrami üles.

 

5. Lõvi

Meie kallis Lõvi on hea isuga, söömine on tõeline nauding tema jaoks. Ta leiab, et toiduga ei mängita.

 

 

4. Kalad

Tema sööb läbi oma emotsioonide. Kui ta on kurb ja vajab lohutust, läheb ta külmutuskapi kallale. Kui ta on rõõmus ja õnnelik, läheb ta poodi. 

 

3. Ambur

Ta tahab kõike maitsta, ta on tõeline gurmaan. Tal on hästi suur söögiisu ja ta armastab toitu. Ta võib süüa ainult ennast lõhki, sest ta isu on täitmatu. 

 

2. Vähk

Vähi söögiisu on samuti suur ja piiritu, seotud sageli lapsepõlvemälestustega. Talle meeldib rammus toit, mida keegi kunagi talle valmistas. Tema juures otsustab kõige rohkem kõht, mitte pea.

 

1. Sõnn

Otse loomulikult on ta esimesel kohal selles edetabelis, ta on väga suur gurmaan ja toidusõber. Toit on tema jaoks isegi püha, mitte ainult naudingut pakkuv, söömises peitub tema elu mõte. 

Kommentaare ei ole