{ads}

HIDE

Viimased

latest

Varvaste pikkus näitab, kas sa saad rikkaks ja õnnelikuks!

    Suur varvas Kui su suur varvas on teistest varvastest pikem, siis oled sa palju intelligentsem, kui teised inimes...

 

 


Suur varvas

Kui su suur varvas on teistest varvastest pikem, siis oled sa palju intelligentsem, kui teised inimesed ja sul on suur kunstimeel. Su peas on koguaeg musttuhat ideed, mida sa ellu katsud viia. Samas oled sa ka pidevalt hajevil ja unustad tihti, mida tegemas olid. Kui aga suur varvas on teistest lühem, siis oled sa väga hea diplomaat.

Teine varvas

Mida pikem su teine varvas on, seda suuremad juhiomadused sul on. Sul on tugev isiksus, sa oled ettevõtlik ja oskad asju ajada. Kõige rikkamatel inimestel ongi teine varvas pikem.

Kui aga su teine varvas teistest varvastest lühem on, siis oled sa väga ettevaatlik oma tegemistest ja otsuste vastuvõtmise juures kartuses eksida.
 
 
 
 
 
 


Kolmas varvas

Kui su kolmas varvas teistest pikem on, siis oled sa varustatud suure sooviga edu saavutada. Oma hinges oled sa võitja ja sinu suurim soov on ametialaselt edu saavutada ja vastata võimalikult suurele hulgale väljakutsetele. Teiselt poolt aga ei tee sa suurt vahet töö ja eraelu vahel ja eelistad tihti oma tööd eraelule.

Kui aga su kolmas varvas on teistest lühem, siis oled sa pigem vabameelne ja naudid elu niipalju, kui suudad. Sa oled tark ja lased teistel joosta. Sa tahad elu elada ja mitte koormata end liigsete kohustustega.

Neljas varvas

Kui su neljas varvas on keskmisest pikem, siis on peresuhetel sinu elus suur koht. Sa oled hea kuulaja ja aitad palju teisi inimesi.

Kui su neljas varvas on aga lühem, siis on kõik vastupidi. Sa hoiad oma lähedastega vahemaad, eelistades kulutada oma aega ja energiat teistele valdkondadele.

Väike varvas

Kui su väike varvas on väga pisike, siis ilmselt on sul raske kohustusi enese peale võtta ja sa oled pigem lapsemeelse iseloomuga, mille tõttu jätad sa kohustused teistele ja eelistad muid põnevaid tegevusi. Kui sa suudad oma väikest varvast 



Kommentaare ei ole