Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Sa hakkad minu järele igatsema siis, kui mind enam sinu kõrval ei ole

    S ee päev tuleb, kui sa otsid mind kõikide inimeste seast, keda sa kohtad aga sa ei leia mind. Ma ei tea, mill...

 

 

See päev tuleb, kui sa otsid mind kõikide inimeste seast, keda sa kohtad aga sa ei leia mind.

Ma ei tea, millal see päev kätte jõuab. Aga sellel päeval hoian ma kellegi teise käest kinni ja ei pane sind isegi tähele, kui me kohtuma peaksime. Kuni selle hetkeni, kui sa mind kutsud. Muidugi mäletan ma sinust ja meist kõike aga eriti ei unusta ma seda, mida me ei olnud. Sest tegelikult ei pööranud sa mulle kunagi palju tähelepanu. Sa jätsid mulje ainult, nagu oleks meie vahel midagi ja ajasid mu segadusse. Sa mängisid mu südamega. See oli suhe, kus ma armastasin kedagi, kes mind vastu ei armastanud.

Tegelikult igatsen ma meie jutuajamisi, isegi kui me tihti ainult sinust rääkisime. Ja sinu saadetud sõnumeid ja ka neid, mis mina sulle saatsin aga millele sa isegi ei suvatsenud vastata. Ühel päeval kuulad sa minu jäetud sõnumeid ainult selleks, et taas mu häält kuulda. Ja vaatad mu pilte meenutades seda aega, kui sa veel osa minu elust olid. Ja sulle tuleb meelde kõik, mis ma sulle rääkisin.
 
 
 
>
 
 
 


Ja sul on siis kahju, et sul pole enam kedagi, kellega rääkida. Kedagi, kes tõesti sinust hooliks ja tahaks, et sa õnnelik oleksid. Isegi neid sõnumeid, mis ma sulle keset kiiret päeva saatsin, hakkad sa taga igatsema. Ja need sõnumid, mis ma sulle keset ööd saatsin muretsedes, kas sa ikka oled ilusti koju jõudnud. Siis on sul kahju, et sul pole enam kedagi, kes sinu pärast mureteks.

Ja sul on siis kahju, et sul pole enam kõrval seda inimest, kes oli sul alati võtta vajadusel. Ja kui see kõik sulle meelde tuleb, siis on sul kahju ja sa mõtled, et oleksid võinud teisiti teha. Ja sul on kahju, et sa ei andnud mulle seda võimalust, mida ma väärisin. Ilmselt ei lase see sul isegi magada.

Kõik need küsimused hakkavad sind öösel vaevama, kui sa üksi oma voodis lamad või mis veelgi hullem, kellegi kõrval, kes paneb sind end veelgi üksikumana tundma - kellegi kõrval, kes kohtleb sind täpselt nii, nagu sina mind kohtlesid.
 
 
 
 
 


Ja võib-olla siis saadad sa mulle sõnumi, et teada saada, kuidas mul läheb. Võib-olla huvitab sind ikka veel see, kas sa mulle veel korda lähed. Ilmselt see ka nii on. Ainult et erinevus meie vahel on see, et mina mõtlesin siiralt kõike seda, mis ma sulle ütlesin samal ajal üritades aru saada, mida sina minu vastu tunned. Sa ei tahtnud muretseda aga sa muretsesid ikkagi. Aga mina ei hakanud sulle küsimusi esitama. Mina usaldasin sind. Ja ootasin sama sinult.

Aga ma ei saanud lõpmatult jääda ootama. Ma ei saanud loota ja oodata ja näha vaeva millegi nimel, mida ma mitte kunagi vastu ei saa. Isegi parimad väsivad, kui nad peavad pidevalt katsetama.

Võib-olla alguses sa tegid mulle isegi haiget aga mis siis sellest, ma lähen nüüd oma teed. Ma olen inimene, keda nii lihtsalt ei unustata isegi, kui see alles hiljem mõnele kohale jõuab.

Ühel päeval sa näed oma telefoni helisemas ja mõtled kohe minule. Ühel päeval, ma luban sulle seda, sa igatsed veel minu järgi ja kui see päev kätte jõuab, siis mind sinu kõrval enam ei ole.

Kommentaare ei ole