{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 5. aprill

Foto : unsplash / Sebastian Staines    Jäär Armastu...

Foto : unsplash / Sebastian Staines

 

 Jäär

Armastus. Planeetide seis on täna üsna erapooletu, ära ise oma märkuste ja mõtetega seda päeva ära riku. Töö. Oska riske paremini hinnata. Tervis. Kui sa hakkad rohkem liikuma ja sporti tegema, kaovad su väikesed terviseprobleemid. Raha. Kõik läheb hästi praegu.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev võib su ellu tuua midagi uut. Töö. Ära võta kõike isiklikult, mida sa kuuled. Tervis. Kõik läheb hästi, ära unusta tervislikke eluviise. Raha. Sul on väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa kanda jõuad


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled heas tujus, läheb kõik hästi täna. Töö. Ole ettevaatlik ja ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Ära unusta sporti teha, see on hea nii kehale, kui vaimule. Raha. Su olukord hakkab paranema. 

Väike nõuanne: meil kõigil on õigus oma arvamusele


Vähk

Armastus. Täna kuuled sa ilmselt midagi väga ilusat. Töö. Ära muutu liiga emotsionaalseks. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Valva oma kapitali paremini ja ära osta liiga palju asju, mida sa tegelikult ei vaja. 

Väike nõuanne: ära veeda oma elu hädaldades ja kurtes kõige üle

 


Lõvi

Armastus. Kui su mõtted on viimasel ajal kellegi peal, siis ära jää ootama, et see inimene ise aimaks seda, mis su hinges toimub. Töö. Tänane päev võib tuua sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Ära ülehinda oma võimeid, sa pead oma kehale puhkust andma. Raha. Ära riski kõigega, mis sul on.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees


Neitsi

Armastus. Ära tee endale liiga suuri illusioone oma kaaslase suhtes. Töö. Selleks, et su asjad liikuma hakkaksid, pead sa kasutama ära oma veenmisoskust. Tervis. Lõpuks ometi hakkab su tervis paranema. Raha. Ole ettenägelik ja arukas oma otsuste tegemisel.

Väike nõuanne: ära muutu liiga melanhoolseks


Kaalud

Armastus. Sa ei ole valmis rääkima oma plaanidest ja mõtetest ja tegutsed praegusel ajal rohkem omaette. See ei tee aga head su suhtele. Töö. Ära riku ise oma häid võimalusi ära. Tervis. Ära kurna ennast ära, hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Sa leiad lahenduse ühele probleemile.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid


Skorpion

Armastus. Täna on õhus armastus. Töö. Ära solvu iga märkuse peale, vastupidi, võta kriitikat, kui võimalust teinekord paremini teha. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära mõtle täna muremõtteid

 


Ambur

Armastus. Ära vala õli tulle. Töö. Haara headest võimalustest kinni. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida, ära ainult ise ennast ära kurna. Raha. Otsi ja sa leiad.

Väike nõuanne: ära uju vastuvoolu


Kaljukits

Armastus. Sul on raske oma elukaaslast välja taluda ja ometi ilma temata sa ka elada ei taha. Töö. Sa tahad, et asjad hakkaksid kiiremini liikuma. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Marss kaitseb su rahaasju.

Väike nõuanne: ära vaidle kõikide inimestega

 

Veevalaja

Armastus. Tänu Merkuuri mõjule peaks täna kõik hästi minema. Töö. Üks uudis, mida sa täna kuuled, muudab sind rahutuks. Tervis. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida, ära unusta magada rohkem. Raha. Ära muretse, kõik saab korda.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne


Kalad

Armastus. Üks tähtis kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sa võid saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Ära unusta, et sa pead rohkem magama. Raha. Kõik peaks rahulikult minema. 

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

Kommentaare ei ole