{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 22. aprill

  Foto : unsplash / Annie Spratt Jäär Armastus. Hea...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Jäär

Armastus. Hea uudis: Veenus on sinuga ja toob su ellu täna rohkem armastust. Näita ennast paremast küljest ja ära riku kõike ilusat ära. Töö. Hommikupoolik läheb üsna hästi, pealelõunal võib aga üks vahejuhtum sulle parajat peamurdmist valmistada. Tervis. Sul on päikest vaja, sa oled nii kahvatu, katsu rohkem väljas viibida. Raha. Täna avaneb sul võimalus oma majanduslikku seisu märkimisväärselt parandada.

Väike nõuanne: näita, et sa oled kohusetundlik

 

Sõnn

Armastus. Sa pole päris kindel, mida sa praegusel hetkel kõige rohkem tahad: kas rahulikku ja tõsise loomuga kaaslast või sellist inimest, kes sind naerma ajaks ja kellega kunagi igav ei hakka. Töö. Töö juures on sind ootamas üsna keeruline päev, õhkkond on pingeline, kõik ümberringi närvilised. Tervis. Kui liigesed sulle häda teevad, siis tee venitusharjutusi. Raha. Ära võta täna liiga kergekäeliselt otsuseid vastu.

Väike nõuanne: jää diskreetseks ja ära räägi kõikidele oma plaanidest


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust. Töö. Kasuta praegust planeetide seisu ära, et lahendada võimalikud erimeelsused ja arusaamatused ülemustega. Tervis. Sina ei püsi pudeliski paigal, hommikust õhtuni ajab üks toimetus teist taga, millal sa puhkad? Raha. Sul on suured soovid, ainult võimalustest jääb puudu.

Väike nõuanne: vaata rohkem päikese poole


Vähk

Armastus. Sa oled hakanud oma tunnetes kahtlema. Sa mõtled teatud nostalgiaga mineviku peale. Töö. Keegi ei kuula sind ja sellest on tõsiselt kahju, sest sul on väga head ideed. Tervis. Ära käi nii tihti köögi vahet. Raha. Head võimalused raha teenimiseks võivad täna avaneda.

Väike nõuanne: ära räägi kõigest, et halvad inimesed ei saaks sinu head südant ära kasutada oma isiklikel eesmärkidel

 


Lõvi

Armastus. Hea õnn naeratab julgetele, ära seda täna unusta. Töö. Ära ole nii negatiivne kõige suhtes, selline hoiak võib sulle probleeme kaasa tuua. Tervis. Täna oleks parem, kui sa hoidud kõigest, mis on rasvane ja magus. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne:  Rahune maha! Ja ära ärritu iga pisiasja pärast


Neitsi

Armastus. Sa oled rahul hetkel oma eluga ja vaatad julgelt tuleviku poole. Töö. Õnneks ei ole kõik päevad vennad. Kannata kõik vaikselt ära. Tervis. Sa peaksid sporti tegema, see aitaks sul pingeid maandada. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kaitse oma huve, sul on selleks täielik õigus


Kaalud

Armastus. Täna suudad sa jääda rahulikuks igas olukorras, sa ei hakka tegema väiksest asjast suurt probleemi. Töö. Kui sa tahad oma töötingimusi paremaks muuta, siis räägi täna sellest ülemustega. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja su tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Tegele rohkem oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: ära kaota julgust


Skorpion

Armastus. Ära anna kiusatusele nõrkusehetkel järele. Töö. Organiseeri oma tööd paremini. Tervis. Söö rohkem värsket, sa vajad vitamiine. Raha. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära otsi inspiratsiooni sellest, mis tekitab sõltuvust

 

 


Ambur

Armastus. Üks noorusearmastus võib täna endast elumärki anda. Töö. Ära otsi vigu teiste töös. Tervis. Tervis hakkab sul tänasest päevast paremaks minema. Raha. Merkuur muudab sind mõistlikumaks.

Väike nõuanne: ära mõtle üle, ela ilma muretsemata

 

Kaljukits

Armastus. Kui sa arvasid, et sind miski ei ohusta, siis sa eksisid sügavalt. Sa ei tea kunagi, kellega su tee täna võib ristuda. Töö. Tegutse ja ära mõtle nii palju. Tervis. Võib-olla teeb selg sulle muret. Kui see nii on, siis mõtle, kas sa ei peaks madratsit vahetama. Raha. Tänane päev peaks tulema üsna hea.

Väike nõuanne: mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad


Veevalaja

Armastus. Sa oled väga kriitiliselt häälestatud täna ja võid hakata ründama verbaalselt oma elukaaslast. Töö. Kõik läheb hästi, isegi väga hästi. Tervis. Ära istu liiga palju. Raha. Sa oled rahaprobleemidest väsinud ja see on arusaadav. Õnneks lahenevad kõik su probleemid peatselt.

Väike nõuanne: suhtle paremini ja ära vaidle igal sammul


Kalad

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua suuri üllatusi. Töö. Räägi ülemusega palgatõusust. Tervis. Võta ennast käsile ja muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: aeg annab arutust

Kommentaare ei ole