{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 10. aprill

  Foto : unsplash / freestocks Jäär Armastus. Kui s...

 

Foto : unsplash / freestocks

Jäär

Armastus. Kui sa oled halvas tujus, siis mine välja jalutama, selle asemel, et rünnata oma elukaaslast. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Täna hoolitse oma tervise eest. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära kritiseeri kogu aeg


Sõnn

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida. Töö. Kiire päev on sind ees ootamas. Tervis. Sa pead viivitamatult leidma võimaluse, kuidas stressi maandada. Raha. Ära muretse liiga palju, kõigele leidub lahendus. 

Väike nõuanne: ära räägi oma elust kõigile


Kaksikud

Armastus. Ära lase oma lähedastel liiga palju sekkuda oma pereellu. Töö. Sul on selged ideed ja palju energiat. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: õpi andestama


Vähk

Armastus. Sa ei taha anda kogu aeg aru oma tegemistest. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, mis mõjuvad sulle ärritavalt. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Ole ettevaatlikum kulutuste tegemisel.

Väike nõuanne: ära unusta ka iseendale aega võtta

 


Lõvi

Armastus. Ära anna kiusatusele järele. Töö. Kui sul on suuremaid plaane, siis praegu on õige aeg nendega tegelemiseks. Tervis. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära ainult räägi, kuula ka teisi ära


Neitsi

Armastus. Ära mine õnne mujalt otsima. Töö. Tänu planeetide heale seisule peaksid sa leidma kiiresti lahendused oma probleemidele. Tervis. Ära unusta rohkem puhata ja võtta aega iseenda jaoks. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne:  mõtle täna kõikidest inimestest head


Kaalud

Armastus. Räägi oma kaaslasega sellest, mis sind murelikuks teeb. Töö. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Raskusi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära karda muutusi


Skorpion

Armastus. Sa ei ole rahul ei oma elu ega elukaaslasega. Töö. Töö on ainus, mis sulle hetkel rahulolu pakub. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea rahaõnn on sinuga ja tänu sellele peaks su majanduslik seis paranema märkimisväärselt.

Väike nõuanne: ära näe ainult teistes vigu

 


Ambur

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema veelgi kirglikum ja romantilisem, kui tavaliselt. Töö. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine. Tervis. Liigu rohkem värskes õhus. Raha. Üks hea uudis võib täna tulla!

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva ära rikkuda


Kaljukits

Armastus. Ära oota oma kaaslaselt võimatut. Töö. Üks töökaaslane ei vaata just hea pilguga selle peale, et sinul nii hästi läheb. Tervis. Täna ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Raskusi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head, kui halba


Veevalaja

Armastus. Ära kahtlusta liiga palju oma kaaslast, parem räägi temaga silmast silma. Töö. Sa ei ole rahul oma tulemustega, ära muutu nii nõudlikuks iseenda vastu. Tervis. Sa peaksid olema üsna heas vormis. Raha. Pea eelarvest kinni ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks


Kalad

Armastus. Sa elad oma unistustes, millel on päris eluga väga vähe pistmist. Töö. Sul on praegu kõik kaardid käes, mis aitavad sul edu saavutada. Tervis. Ära unusta elada tervislikumalt ja jälgida oma kehakaalu. Raha. Veenus toob sulle rahaõnne täna. 

Väike nõuanne: kui sul on mõni probleem, räägi sellest mõnele lähedasele ja te leiate koos lahenduse

Kommentaare ei ole