{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 9. aprill

  Foto : unsplash / PAÏMA BEAUTE Jäär Armastus. Üks...

 

Foto : unsplash / PAÏMA BEAUTE

Jäär

Armastus. Üks inimene, kes sulle eriti ei meeldi, teeb sulle lähenemiskatseid. Töö. Sa oled ennast oma tööasjadega üle koormanud ja peaksid õppima vahet tegema era- ja tööalasel elul. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Jupiter toob sulle rahaõnne täna. Tõenäoliselt saad sa täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg selle peale, mis halvasti võib minna, mõtle rohkem selle peale, mis võib hästi minna

 

Sõnn

Armastus. Pluuto mõjutusel oled sa täna väga kriitiliselt meelestatud ja otsid vigu sealt, kus neid ei ole. Töö. Täna on otsustav päev, mis võib kaasa tuua suuremat sorti muutuseid. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda, et jõudu juurde saada. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: iga tõde ei maksa ka välja öelda


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust. Töö. Planeetide seis on üsna julgustav. Tervis. Tõenäoliselt ei ole su tervis hetkel kõige parem, ära unusta rohkem puhata. Raha. Saturn hoolitseb sinu eest ja selle tõttu on täna kõik võimalik.

Väike nõuanne: ole ambitsioonikam


Vähk

Armastus. Eilsed eksimused on andeks antud ja sa näed ainult head teises inimeses. Töö. Ära kurna ennast liigse töötegemisega ära. Ela ka oma elu. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära tunne ennast kogu aeg süüdi

 


Lõvi

Armastus. Ära unusta, et iga suhte eest tuleb hoolitseda. Töö. Kui sa oled positiivselt häälestatud ja ei unusta naeratada, siis saadab sind edu. Tervis. Ära riku oma tervist ja kõik läheb hästi. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Neitsi

Armastus. Su tunded on küll sügavad aga sa ei näita neid välja, tekitades nii oma partneris suurt meelehärmi. Töö. Tänu Marsile avaneb sul võimalus kindlustada oma positsiooni. Head võimalused avanevad. tervis. Sa pead rahu leidma ning puhkama. Raha. Ära loobi raha aknast välja.

Väike nõuanne: kui sa tahad oma elu paremaks muuta, pead sa lõpetama halbade mõtete mõtlemise


Kaalud

Armastus. Mõned pinged ja arusaamatused võivad tekkida. Võiks öelda, et sa ei ole kõige järeleandlikumas meeleolus täna. Töö. Mõnede kolleegidega võib tekkida sõnavahetus. Tervis. Sa oled nii heas vormis, kui võimalik. Raha. Väga hea rahaõnn, raha peaks tulema sisse nii uksest, kui aknast.

Väike nõuanne: katsu olla natukenegi paremas tujus


Skorpion

Armastus. Täna oled sa veelgi sensuaalsem ja romantilisem, su elukaaslane saab sellest kõige suuremat kasu. Töö. Üks tähtis isik võtab sind oma kaitse alla ja toetab sind. Tervis. Suuremaid probleeme ei ole sul vaja karta, ära siiski unusta oma tervise eest hoolitseda. Raha. Planeetide seis on hetkel väga hea, sa võid saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: õpi andestama

 


Ambur

Armastus. Täna võib minna suureks sõnavahetuseks. Töö. Sa oled hea analüüsivõimega ja oskad näha seda, mida teised ei näe. Tervis. Ära unusta, et tervis on kõige kallim vara. Raha. Merkuur aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: keskendu rohkem sellele, mis on hästi


Kaljukits

Armastus. Uus armastus võib tulla su ellu täna. Töö. Ära torma otsuste langetamisega ja kaalu kõik korralikult läbi, et mitte vigu teha. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Päike küll toetab sind ja aitab sul väiksemaid probleeme lahendada aga Kuu seis võib kaasa tuua pettumusi.

Väike nõuanne: ära räägi endast kõike


Veevalaja

Armastus. Ära otsi hommikust õhtuni oma kaaslases vigu. Töö. Mõned ootamatud sündmused võivad täna aset leida. Tervis. Ära muretse, kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: tegele oma praktiliste asjadega enne, kui kui võtad käsile suuremad plaanid


Kalad

Armastus. Ära otsi õnne mujalt. Töö. Sa oled kindlalt otsustanud oma arvamust maksma panna. Tervis. Ükski viirus ega mikroob ei pääse sulle ligi. Raha. Tänane õhtu peaks sulle häid uudiseid tooma.

Väike nõuanne: kasuta oma kujutlusvõimet ära

Kommentaare ei ole