{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 7. aprill

  Foto : unsplash /Taisiia Stupak Jäär Armastus. Ära...

 

Foto : unsplash /Taisiia Stupak

Jäär

Armastus. Ära mõtle liiga palju mineviku peale, mis läinud, see läinud. Töö. Töökoormus tõuseb aga see võimaldab sul ainult oma positsiooni kindlustada. Tervis. Sa oled heas vormis, ära kurna ise ennast ära. Raha. Ole ettevaatlik investeerimisel. 

Väike nõuanne: ära kritiseeri teisi kogu aeg ja hoidu sarkastilistest märkustest


Sõnn

Armastus. Kui sinu ja su elukaaslase vahel on viimasel ajal probleeme olnud, peaksite te täna oma arusaamatused ära lahendama. Töö. Kiire ja tegus päev on sind ees ootamas. Tervis. Ära unusta tervislikke eluviise. Raha. Uraan ja Neptuun tegutsevad su raha sektoris ja võivad põhjustada väikeseid probleeme.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Kaksikud

Armastus. Võib juhtuda, et tänane päev viib sind kokku selle õige inimesega, keda sa oled oma ellu nii kaua oodanud. Töö. Sa oled muutunud liiga nõudlikuks nii iseenda, kui teiste vastu. Ära riku oma suhteid töökaaslastega ära. Tervis. Söö rohkem köögivilju, su organism vajab vitamiine. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: ära lase ennast nii lihtsalt teistest mõjutada


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma nii õnne, kui armastust. Töö. Mõned tööprobleemid võivad tekkida. Tervis. Sa peaksid olema üsna heas vormis. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära otsi kõiges tagamõtet

 


Lõvi

Armastus. Sa oled muutunud liiga nõudlikuks, su kaaslasel on raske olla sulle meele järgi. Töö. Töö tagab sulle isikliku rahulolu hetke ja aitab sul muudele asjadele mõtelda. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: hoidu konfliktidest teiste inimestega


Neitsi

Armastus. Ükski planeeti ei ohusta sinu armastuse sektorit, seega ei tohiks tänane päev sulle probleeme kaasa tuua. Töö. Hea päev selleks, et viia oma plaane ellu. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: võta iseendale aega ja tee seda, mis sulle meeldib


Kaalud

Armastus. Ära kahtlusta oma kaaslast kogu aeg kõiges mida ta teeb ja mida ta ütleb. Töö. Sind toetatakse, ole ettevõtlikum ja näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ilma homse pärast muretsemata


Skorpion

Armastus. Sul on tunne, et su elukaaslasel on keegi teine. Töö. Väga head väljavaated on sul praegusel hetkel. Tervis. Sa pead hakkama paremini toituma. Raha. Leia võimalusi, kuidas parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: rääkimine hõbe, vaikimine kuld

 


Ambur

Armastus. Su kaaslane võib sulle täna pettumust valmistada. Töö. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu, ole ise julgem. Tervis. Ära unusta liikuda rohkem. Raha. Praegu ei ole kõige õigem aeg suuremate kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära pea pikka viha


Kaljukits

Armastus. Ära lase armukadedusel oma suhteid ära rikkuda. Töö. Lahenda kiiremad probleemid ära. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Planeedid aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Kodune õhkkond on liiga pingeline, hea oleks, kui te võtaksite aega, et teineteisega rääkida. Töö. Töökaaslasega võib tekkida konfliktne olukord. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: ära lase ennast liiga palju mõjutada teiste arvamusest


Kalad

Armastus. Ära tee liiga suuri illusioone oma kaaslase suhtes. Töö. Ära muuda nii tihti oma arvamust. Tervis. Täna peaksid sa eriti heas vormis olema, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Hoiud liigsetest riskidest.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid

Kommentaare ei ole