{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob häid uudiseid kolmele tähemärgile

  Foto : unsplash / Ahmed Zayan Aeg on tulla oma mugavustsoo...

 

Foto : unsplash / Ahmed Zayan

Aeg on tulla oma mugavustsoonist välja. 11 - 17. aprilli vahel on vähemalt kolmel tähemärgil võimalus muuta oma elu paremaks. Liiga ambitsioonikas mõte? Võib-olla aga igal juhul tasub see ennast ära. 

Kevad on loomise aeg. Ja alates kevadisest pööripäevast tegutsevad planeedid usinalt meie pea kohal. Tänu sellele võib igaüks tunda rohkem, kui kunagi varem vajadust keerata uus lehekülg oma elus. Alustada kõike otsast peale, muuta oma arusaamist maailmast, leida teisi võimalusi, teha lihtsalt teistmoodi. Sa said õieti aru, kevad on see periood, kui kõik tundub võimalik. Astroloogias sümboliseerib kevade algus Jäärade aega. Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk, see kes avab uue astroloogilise aasta ja hindab neid, kes on ettevõtliku vaimuga. Praegu on tähtis olla algatusvõimeline, julgeda ja katsetada erinevaid võimalusi. Veel on võimalik valmistada paremat tulevikku ette, võttes vastu õigeid otsuseid. Kõige soodsam on praegune periood aga ettevõtluseks. Päike Jääras annab meile kõigile vajalikud vahendid, mille abil ellu viia oma kõige suuremad plaanid. Ära enam unista, hakka tegutsema. Järgmine nädal toob aga head õnne kolmele tähemärgile.


Sõnn

Sa oled tavaliselt see, kellest palju ei räägita. Sa tegeled oma toimetustega vaikselt ja armastad oma harjumuspärast elu. Sulle meeldib, kui asjad on selged ja klaarid. Sa tahad mängida reeglite järgi. Sa ei taha kellelegi võlgu olla ja sa ei taha ka, et keegi sinule midagi võlgu oleks. Ainult, et nüüd tekitavad planeedid väikest segadust sinu igapäevases elus. Korraga muutud sa mässumeelseks ja ilmud seal, kus sind üldsegi oodata ei osata. Ja sinust hakatakse rääkima. Sinu otsused tekitavad segadust, sinu teod äratavad imestust. Sinu lähedastel on korraga raske sind ära tunda aga sa oled otsustanud üks kord elus teha asju teisiti. Sa sirutad oma tiivad välja ja võtad hoogu. Tänu Veenusele Kalades (sõbramärk) ja Merkuurile sinu taevas, leiad sa jõu, mille abil viia oma unistusi ellu. Ja sa vabaned oma isiklikest ahelatest. Sa lükkad oma tagasihoidlikkuse kõrvale, julged sõna võtta ja tekitad kõmu. Sul on kindel plaan peas. Peale pikka kaalutlemist oled sa lõpuks ometi valmis tegutsema. Kõik sinu soovid võivad täituda. Ja see tõstab sinu enesehinnangut. Sa muutud enesekindlamaks ja oled valmis mägesid liigutama lihtsa sõrmenipsuga.

Selline meeleseisund tõmbab sulle head õnne ligi. Sinu karjäär võtab uue suuna. Sind hinnatakse ja väärtustatakse. Sinu vastu tuntakse huvi. Sinu mõtteid kuulatakse ja võetakse arvesse. Sinu tööd hakatakse paremini tasustama. Merkuur ise toob sulle kandikul kätte kõik head võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada märkimisväärselt. Kasuta seda võimalust ära, et investeerida ja panna oma raha kasvama. Merkuur teeb sulle väga ilusa kingituse jõudes sinu märki 12. aprillil. Kõiki su projekte ja plaane saadab edu. Sind on ootamas väga head üllatused. 

 


Kaljukits

Me ei taha üldse seda siin kirjutada aga kahjuks saadab Kaljukitse sageli halb kuulsus. Alguses võib ta paista jahe ja ükskõikne, liiga range ja tõsine, nõudlik nii enda, kui teiste vastu. Kõik need eelarvamused tema suhtes on mõnikord natuke liialdatud. Kaljukitsel on vaja aega, et inimesi tundma õppida ja hakata teisi usaldama. Ja kui ta on kord kinkinud oma usalduse, siis näitab ta hoopis teistsugust külge, siis on ta tore, heatahtlik ja lojaalne. Aga Kaljukits on kahtlemata üks neist, keda võib kinnisilmi usaldada. Ja järgnevatel päevadel tõestab ta seda meile kõigile. Kui sa oled sündinud Kaljukitse tähtkujus, siis tõenäoliselt otsustad sa lõpuks ometi elada nii, et sa ei peaks muretsema homse päeva pärast. Carpe Diem! Mis puutub armastusse, siis muutud sa julgemaks ja ettevõtlikumaks. Sa julged teha esimest sammu, üllatada, olla mänguline, võita oma armsama süda tagasi. Sa muutud originaalsemaks. Sa tahad vabaneda üksluisusest ja igavusest. Viia oma unistusi ellu. Veenus ise võtab sind oma kaitsva tiiva alla ning toob su ellu armastust ja harmooniat. Sa õpid hindama rohkem seda, mis sul juba on. Kõik rõõmustab sind ja väikesed asjad teevad õnnelikuks. Mida sa ka ette ei kavatse võtta, sinu käes õnnestub kõik järgmisel nädalal. Sa leiad võimalused, kuidas muuta oma elu paremaks. Edu on käeulatuse kaugusel. Ära maga seda võimalust maha. Vii oma unistused ellu.

 


Neitsi

Mitte ainult Kaksikute kohta ei öelda, et nad on kahepalgelised, ka Neitsi on kahepalgeline märk. Tal on kaks isiksust ja selle tõttu võib ta teinekord käituda üsna ootamatult. Ta näeb küll välja nagu korralik kooliõpilane aga selle fassaadi taga on varjul hoopis teistsugune, lõbus ja pöörane Neitsi, keda vähesed tunnevad. Neitsi aga ei ole pöörane, ta on metsik. Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, siis unustad sa kõik viisakusereeglid ja oled valmis tegema järgmisel nädalal meeletusi. Sa hakkad provotseerima selleks, et jätta endast märki. Sa oled valmis kõigeks, et oma unistusi ellu viia. Sa tuled oma mugavustsoonist välja, käärid käised üles ja hakkad tegutsema oma õnne nimel. Sa võtad vastu suuri otsuseid, teed veelgi suuremaid plaane ja ei tunne seejuures sugugi hirmu selle ees, et mis küll juhtuda võib. Sa tead, mida sa teha tahad ja kuhu sa oma eluga jõuda tahad ega mõtlegi loobuda oma unistustest. Sinu lähedased ei jõua suudki lahti teha, kui sa oled juba kaugel, viid oma plaane ellu ega peatu enne, kui su eesmärgid on täidetud.

Töö juures avaneb sul võimalus teha suurt karjääri. Hoia silmad ja kõrvad lahti, vaata, mis su ümber toimub, ole julge ja ettevõtlik ning sind ja su ettevõtmisi saadab edu. Ka südameasjades läheb sul hästi. Planeedid toovad sulle head õnne. Ka siin avaneb võimalus võtta saatuse ohjad enda kätesse. Su ellu tuleb romantika ja armastus. Sa pead tegema valiku: anda alla või seista armastuse jõule vastu. Sa pead oma tunded vabaks laskma ja rääkima sellest, mis su südames toimub. Ja imed hakkavad su ümber aset leidma. Ole piisavalt julge, et teha esimene samm ja öelda teisele, kui tähtis ta sinu jaoks on. Julge elada ilma endale kogu aeg küsimusi esitamata ja mõtlemata tagajärgede peale. Julge oma elu nautida. Unusta igapäevased kohustused ja lase õnn oma ellu.


Kommentaare ei ole