{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 30. aprill

  Foto : unsplash / Daniela Paola Alchapar Jäär Arm...

 

Foto : unsplash / Daniela Paola Alchapar

Jäär

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Kui sa oled vallaline, siis oled sa nõus, et kahekesi elada on küll hea aga mitte ükskõik, mis hinnaga. Töö. Hakka suuremalt unistama ja ära lepi ainult keskpärasusega. Sa oled võimeline rohkemaks, kui sa ainult ise seda tahad. Tervis. Kui sa jälgid, mida sa sööd, läheb kõik hästi. Raha. Ära kuluta kogu oma eelarvet ära.

Väike nõuanne: ära muutu võõraste inimetega kohe liiga lähedaseks


Sõnn

Armastus. Aastate koormus rõhub su õlgu. Sa oled väsinud rutiinist ja üksluisusest, sa tahaksid oma ellu rohkem vaheldust. Töö. Sa oled valmis uuteks väljakutseteks. Tervis. Viimane aeg muuta oma eluviise paremaks ja vabaneda halbadest harjumustest. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi


Kaksikud

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua ühe suure üllatuse. Töö. Mõned pinged võivad tekkida töökaaslaste vahel tänu erimeelsustele ja lahkarvamustele. Tervis. Praegusel hetkel peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Ära kuluta kohe kõike ära, mida sa teenid.

Väike nõuanne: kontrolli ennast paremini igas olukorras


Vähk

Armastus. Võib juhtuda, et sulle öeldakse täna midagi, mis sind südamepõhjani puudutab. Töö. Üks Kaksikute tähtkujus sündinud inimene teeb sulle täna teatavaks, mida ta arvab sinust ja su tööst. Tervis. Kas sa ei peaks natuke kaalust alla võtma? Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära muutu liiga sarkastiliseks

 


Lõvi

Armastus. Kunagine noorusearmastus võib endast märku anda. Töö. Hea ja rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Viirusehaigused kimbutavad sind kogu aeg, ära unusta vitamiine võtta ja hoolitseda oma tervise eest. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Neitsi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa täna kohtuda selle õige inimesega. Töö. Üsna pingeline päev on sind ees ootamas. Ära lisa õli tulle ja hoia oma arvamus endale. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind praegu kimbutada. Raha. Ära usu kõike, mida sa kuuled.

Väike nõuanne: ära ole liiga laisk ega hajameelne


Kaalud

Armastus. Sul võivad tekkida mõned kahtlused oma elukaaslase siiruse suhtes. Tõenäoliselt kujutad sa endale ainult asju ette. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta, mis aitavad väsimuse vastu ja annavad jõudu juurde. Raha. Liiga muretu meel võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära ole nii pessimistlik


Skorpion

Armastus. Hoia natuke rohkem oma elukaaslast, tema peab kogu aeg sinu halba iseloomu välja taluma. Eriti praegusel ajal. Töö. Sul avaneb võimalus silma paista tänu ühele vahejuhtumile. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, ära unusta tervisesporti teha. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muretse kogu aeg

 


Ambur

Armastus. Ära unusta oma suhte eest rohkem hoolitseda, selle asemel, et vaadata mujale. Töö. Ära hakka lahendama teiste omavahelisi probleeme. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Tõenäoliselt leiad sa vahendid, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: võta iseendale rohkem aega


Kaljukits

Armastus. Ära muuda ise oma elu keeruliseks. Töö. Töö juures valitseb pingeline õhkkond. Sulle tundub, et kõik töökaaslased ei toeta sind ja su ettevõtmisi. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja mõtlema vähem tööasjadele. Raha. Hoia rohkem oma raha.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest


Veevalaja

Armastus. Sa tunned end paremini ja oled tänu sellele palju armastusväärsem oma elukaaslase vastu. Töö. Näe kaugemale ja ole ettevõtlikum. Tervis. Sa pead hakkama rohkem sporti tegema. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taga, mõtle rohkem tuleviku peale


Kalad

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem, ära ütle kõike välja, mida sa mõtled ja ära hakka teist inimest ümber kasvatama. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Sa pead paremini oma toitumist jälgima. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära alahinda ennast

Kommentaare ei ole