{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 23. aprill

  Foto : unsplash / Andy Chilton Jäär Täna kuuled s...

 

Foto : unsplash / Andy Chilton

Jäär

Täna kuuled sa uudiseid oma eksi kohta, mis sulle tõenäoliselt rõõmu ei valmista. Kui sa seni arvasid, et oled üle kõikidest tema tegemistest, siis tänane päev tõestab vastupidist. Töö. Oled sa koolituste peale mõtelnud? Tervis. Sul on kahvatu jume, võta vitamiine ja veeda rohkem aega väljas värske õhu käes. Raha. Sa leiad vahendeid, mida sa vajad.

Väike nõuanne: näe kaugemale oma ninaotsast


Sõnn

Armastus. Veenus toob su teele ühe seikluse, hoia ainult meeles, et tulega ei mängita, muidu kõrvetad sõrmed ära. Töö. Lõpuks ometi kaovad kõik probleemid ja viivitused ning asjad hakkavad taas liikuma. Tervis. Ära söö nii palju, hoia oma kehakaalu. Raha. Pluuto mõjutab su rahaasju ja selle tõttu ei tohiks probleeme tekkida.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära vali ükskõik keda enda kõrvale, tunne paremini oma tõelist väärtust. Töö. Seisa oma huvide eest väljas. Tervis. Ära spordi tegemisega üle pinguta. Raha. Ära liiga palju muretse oma olukorra pärast.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Vähk

Armastus. Kui elu on sulle pettumust valmistanud minevikus, siis nüüd on aeg lõpetada enesehaletsemine ja võtta ennast käsile. Töö. Su töökaaslased hindavad sind, ka need, kellega sa iga päev kokku ei puutu ja usaldavad sulle asju, millest nad kõigile ei räägi. Tervis. Sa oled suur maiasmokk, katsu vähemalt rohkem liikuda, et liigne suhkur su tervisele halba ei teeks. Raha. Hoidu suurematest tehingutest täna.

Väike nõuanne: halbade mõtete vastu aitab päikese käes viibimine

 


Lõvi

Armastus. Räägi oma kaaslasega ja rahusta ta maha, ütle talle, et sul ei ole kedagi teist. Töö. Ära riku oma mainet ära. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: võta alati pakutud abi vastu


Neitsi

Armastus. Kui armastus koputab uksele, siis ava vähemalt uks ja ära tuku. Töö. Tõenäoliselt ei ole sa täna ühes asjas oma kolleegidega nõus. Ära ärritu ja katsu jääda rahulikuks. Tervis. Ära külmeta ennast ära, pane end soojalt riidesse. Raha. Rahaõnn saadab sind täna. 

Väike nõuanne: võta ka iseenda jaoks aega


Kaalud

Armastus. Tõenäoliselt oled sa valmis näitama oma kaaslasele, et sa teda tõesti armastad. Võib-olla on sind mõjutanud romantilised filmid, mida sa viimati vaatasid. Töö. Sa ei kannata enam silmakirjalikke ja pealiskaudseid inimesi, kellega sa pead koos töötama. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära ela üle oma võimeta.

Väike nõuanne: ära lase sündmustekeerisel oma elu muuta


Skorpion

Armastus. Ära näe oma elukaaslases ainult tema vigu ja puudusi, see ärritab sind ainult rohkem. Töö. Ära aja omavahel segi motivatsioonipuudust ja väsimust. Tervis. Heida varem magama ja söö tervislikumalt. Raha. Väike rahaingel astub täna sinu juurest läbi.

Väike nõuanne: sea endale kindlad eesmärgid ja ära pane oma jõudu proovile üksnes väljakutsetega

 


Ambur

Armastus. Sa oskad oma suhte eest hoolitseda ja tuled kogu aeg üha uute üllatustega lagedale. Töö. Sa oled valmis ainuüksi oma tahtejõu abil mägesid liigutama. Tervis. Katsu maandada stressi. Raha. Sa võid sooritada väga kasulikke tehinguid täna.

Väike nõuanne: pane ennast alati korralikult riidesse, kui sa välja lähed


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib täna su tee ristuda selle õige inimesega. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Täna pole sul midagi vaja karta, ükski viirus sulle ligi ei pääse. Raha. Pluuto viib kõik su rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: ära vaidle kogu aeg, sa muudad ise oma elu keeruliseks


Veevalaja

Armastus. Miks õige inimese leidmine on nii raske? Ole kannatlikum, kõik tuleb õigel ajal. Töö. Tööprobleemid teevad sind murelikuks. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Mõned viivitused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Kalad

Armastus. Merkuur võib tekitada pingeid sinu ja su elukaaslase vahele. Töö. Ära kõhkle nii palju ja räägi sellest, mis sul südamel on. Tervis. Hoidu igasugustest liialdustest. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

Kommentaare ei ole