{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 16. aprill

  Foto : unsplash / JESHOOTS.COM Jäär Armastus. Sa o...

 

Foto : unsplash / JESHOOTS.COM

Jäär

Armastus. Sa oled nostalgilises meeleolus ja mõtled rohkem oma suhte alguse peale. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head tulevikuväljavaated. Tervis. Tänu Pluutole oled sa heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Tänane päev võib sulle teha ühe väga hea üllatuse.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Sõnn

Armastus. Ära mängi tulega ja ära hakka kaksikelu elama. Töö. Muutused juhtkonnas võivad peatselt aset leida. Tervis. Ära söö nii palju, mõtle rohkem oma kehakaalu peale. Raha. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kaksikud

Armastus. Sa ei suuda siiani oma eksile andeks anda, et ta nii ruttu kellegi teise leidis. Töö. Su käepigistus on kindel, sa vaatad otse silma ja naeratad julgelt, sest sul on kõik võimalused, et edu saavutada. Tervis. Sa pead rohkem puhkama. Raha. Ära muretse nii palju, küll kõik saab korda.

Väike nõuanne: ära räägi nii palju oma plaanidest: rääkimine hõbe, vaikimine kuld


Vähk

Armastus. Sa pead tõesti aega võtma selleks, et olla oma elukaaslasega rohkem koos. Töö. Sa viid oma plaanid ellu, planeedid toetavad sind. Tervis. Sa pead hakkama oma tervise eest rohkem hoolitsema. Raha. Su rahaasjad ei ole just kõige paremas korras ja seda hoolimata kõikidest sinu pingutustest. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha

 


Lõvi

Armastus. Sa oled muutunud liiga laisaks ja ootad, et teine kõik teeks, et sinu soove rahuldada. Töö. Sa oled inimene, keda üldiselt hinnatakse töö juures. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Jälgi paremini oma toitumust. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära ole liiga kitsa silmaringiga


Neitsi

Armastus. Sa ei tea enam päris täpselt, mida sa tahad ja oled nagu tuulelipp.  Töö. Sa suudad ühe tähtsa projekti ellu viia. Tervis. Täna oled sa väga heas vaimses ja füüsilises vormis, mitte miski ei peata sind. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: paranda oma suhteid teiste inimestega


Kaalud

Armastus. Sinu kannatlikkus ja taluvusepiir pannakse täna tõsiselt proovile. Töö. Sul on tunne, et miski ei liigu ja sul on raske näha oma tulevikku praeguses sektoris. Tervis. Kõik läheks palju paremini, kui sa ei kurnaks oma tervist ise ära. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: keskendu rohkem oma eesmärkidele


Skorpion

Armastus. Sa ei talu enam seda igapäevast rutiini ja lõputuid teleka vaatamisi. Sa igatsed millegi muu järele. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Lõpeta see muretsemine oma tervise pärast, sa mõtled ennast ise haigeks. Raha. Hoia silm oma rahaasjadel peal.

Väike nõuanne: ära otsi igalt poolt probleeme


Ambur

Armastus. Marss muudab sind dramaatiliseks ja sa hakkad oma elukaaslase taga nuhkima, muutud tõeliseks politseiks kodus ja annad oma kujutlusvõimele vaba voli. Töö. Kuula rohkem töökaaslaste arvamust. Tervis. Söö rohkem värsket toitu. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: seitse korda mõõda ja üks kord lõika

 


Kaljukits

Armastus. Hoolimata probleemidest, arusaamatustest ja möödarääkimistest jääd sa truuks ja seda parem. Töö. Keegi peab sulle tõtt ütlema: sa oled liiga kade teiste edu peale. Tervis. Päike muudab su tervist paremaks. Raha. Ära võta oma unistusi tõe pähe.

Väike nõuanne: lahenda ise oma probleemid ära, ilma teiste abita


Veevalaja

Armastus. Tundub nagu ei huvitaks enam su elukaaslast see, mida sa teed, sa oled väsinud tema ühesilbilistest vastustest ja sellest, et ta kuulab sind ainult poole kõrvaga. Töö. Lõpuks ometi tulevad head uudised. Tervis. Täna peaksid sa lausa pakatama tervisest. Raha. Hoia oma raha rohkem.

Väike nõuanne: hoia oma keelt rohkem hammaste taga


Kalad

Armastus. Tundub, et elu naeratab sulle praegu. Töö. Sa oskad luua head õhkkonda töö juures, sind hinnatakse töökaaslasena kõrgelt. Tervis. Mõtle rohkem enda peale, selle asemel, et olla kogu aeg teiste jaoks olemas. Hoolitse näiteks rohkem oma tervise eest. Raha. Ilus elu on sind ootamas! 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja ole rohkem heas tujus

Kommentaare ei ole