{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 11. aprill

Foto : unsplash / Enq 1998    Jäär Armastus. Unelma...

Foto : unsplash / Enq 1998

 

 Jäär

Armastus. Unelmate armastus peaks täna sinu ellu jõudma. Kui sa oled vallaline, siis tee end ilusaks enne, kui sa välja lähed. Töö. Merkuur annab sulle häid ideid. Tervis. Kõik läheb hästi, võib-olla ainult kerge väsimus kimbutab sind. Raha. Sa võib täna sooritada ühe väga kasuliku tehingu.

Väike nõuanne: ära katsu muljet avaldada vaid tõesta oma väärtust tegudega

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma õnne ja üksmeelt. Töö. Praegu on kõige õigem aeg, et näidata konkurentidele, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa oled väga heas vormis nii vaimselt, kui füüsiliselt. Raha. Usalda oma õnnetähte, tänasel päeval võib sulle varuks olla ilusaid üllatusi.

Väike nõuanne: ära maga õnne maha ja haara igast võimalusest kinni


Kaksikud

Armastus. Ära ole nii armukade, see teeb su suhtele rohkem halba, kui head. Töö. Asjad hakkavad kiiremini edenema. Täna peaks sul palju tööd olema. Tervis. Kasuta oma ülevoolavat energiat positiivsetel eesmärkidel ja ära laasta oma tervist ära. Raha. Halbu üllatusi ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: õpi minevikus tehtud vigadest ja ära korda neid


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt tehakse sulle täna abieluettepanek. Töö. Mõned head muutused võivad tekkida, mis toovad sulle suurt kasu tulevikus. Tervis. Ära näe kõike halvas valguses, sa ise teed oma mõtetega oma tervisele halba. Raha. Hoidu suurematest kulutustest, praegune periood ei ole kõige parem.

Väike nõuanne: ära käitu nii enesekeskselt ja mõtlematult

 


Lõvi

Armastus. Täna katsud sa olla mõistvam ja järeleandlikum oma kaaslase suhtes. Töö. Õnne ja edu planeet Jupiter aitab sul edu saavutada. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis, ära ainult ise kurna ennast ära. Raha. Pane oma raha kasvama. 

Väike nõuanne: iga samm on tähtis, peaasi on mitte kaotada eesmärke silmist


Neitsi

Armastus. Veenus toob head õnne täna eelkõige vallalistele. Töö. Hea päev uute teadmiste omandamiseks. Tervis. Hoia oma närve ja ära ärritu iga väiksemagi asja pärast. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimestega, kes ei ole seda väärt


Kaalud

Armastus. Täna tunned sa taas suuremat lähedust oma elukaaslase vastu, tänane õhtupooli peaks tulema eriti romantiline. Töö. Mõned raskused võivad tekkida, katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Tänasel päeval võib sulle häid üllatusi varuks olla, sa võid saada ootamatult suurema summa raha.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Skorpion

Armastus. Saturn muudab su paarisuhet märkimisväärselt paremaks ning lähedasemaks. Töö. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida aga ära kaota julgust, sa leiad kõigele lahenduse. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist. Raha. Katsu leida võimalusi, kuidas oma kapitali paigutada.

Väike nõuanne: ära unusta oma unistusi ellu viia

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb sinu paarisuhet ja selle tõttu peaks kõik hästi minema. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust päeva alguses. Raha. Katsu leida lahendus oma probleemidele.

Väike nõuanne: ära pea ennast kõige targemaks


Kaljukits

Armastus. Suhtle rohkem oma elukaaslasega, te ei puutu viimasel ajal just palju kokku ja olete hakanud teineteisest eemalduma. Töö. Ole ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. Tervis. Katsu leida aega puhkamiseks. Raha. Ära ole liiga tormakas ja mõtle enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: ära karda elu


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tulema ilus ja rahulik. Töö. Kõik läheb väga hästi, mõned head uudised on sind ootamas. Tervis. Hea oleks, kui sa leiaksid aega selleks, et teha tervisesporti. Raha. Otsi erinevaid võimalusi, kuidas kõige paremini oma raha paigutada ja panna kasvama.

Väike nõuanne: ära jäta asju järgmise päeva peale


Kalad

Armastus. Kuu soosib eriti neid, kes on juba oma ellu armastuse leidnud. Töö. Sul on motivatsioonipuudus, sa ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Katsu toituda tervislikumalt, su keha vajab vitamiine ja mineraale. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega niisama

Kommentaare ei ole