{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nähtamatu punane saatuseside seob neid, kes on määratud kokku

    Ü he legendi järgi on olemas üks nähtamatu punane pael, mis seob neid inimesi saatuse poolt kokku, kes on määratud koos olema...

 

 

Ühe legendi järgi on olemas üks nähtamatu punane pael, mis seob neid inimesi saatuse poolt kokku, kes on määratud koos olema.

Need inimesed on teineteisega seotud hoolimata ajast, ruumist või olukorrast.

Mitte miski ei saa lõhkuda seda nähtamatut punast paela, mis seob just neid kahte inimest.

1. Punane

Punane värv on seotud soovi ja kirega . See on samuti saatusepaela värv, mis seob kahte inimest.

2. Päritolu

Punane pael tuleneb vanast Ida-Aasia uskumusest. Selle legendi järgi on need jumalad, kes seovad punase paela nende pahkluu ümber, kes on saatuse poolt määratud kohtuma või teineteist mingil moel aitama.

 

 



3. Nagu hingesõber

See sarnaneb natuke Lääne maailma arusaamale hingesõbrast. Ainus erinevus on selles, et punase paelaga seotus näitab rohkem kellegagi hingelist seotust, mitte oma teise poole konkreetset olemasolu.

4. Legend

Nii, nagu mitmed teised vanad legendid, on ka punase paela lugu natuke problemaatiline. Räägitakse, et ühel õhtul koju minnes nägi üks poisike üht vana meest raamatut lugemas.  Poisike küsib temalt, mida ta loeb. Vana mees vastab, et ta loeb üht abieludest rääkivat raamatut ja ütleb poisikesele, et ühel ilusal päeval abiellub too ühe tüdrukuga. Aga kui ta näitab poisikesele tüdrukut, kellega too on määratud abielluma, siis ...

5. Probleem

Poisikesele ei meeldinud see idee, sest ta ei tahtnud abielluda. Ta viskas vana meest kiviga ja jooksis minema nii ruttu, kui võimalik. Aastad möödusid ja poisikesest kasvas noormees. Tema ja küla kaunima tüdruku vahel plaaniti abielu, ent kui ta eemaldas neiu loori, nägi ta...

 



6.Hirm

 
Tema tulevasel naisel oli väike arm kulmu kohal. Kui ta temalt küsis, kuidas ta selle sai, vastas neiu, et kui ta oli alles väike, oli üks poisike teda kiviga visanud. Tõestades seega nende saatuslikku abielu.

Selle legendi järgi on osad suhted saatuse poolt ette määratud. Ükskõik, kui kaugel te teineteisest olete, pael jääb teid siduma ja seob kogu elu, ükskõik kuhu te ka ei lähe ja kus te ka ei ole.

Hiina legendi järgi on see Yuè Xià Lao, üks vana kuujumal, kes seob armastatuid punase paelaga.

Jaapani kultuuri järgi seotakse punane pael ümber väikese sõrme. Ja et seda sidet katki teha, peab sõrme lõikama.

Usutakse, et punane peal pahkluu ümber ei liigu kõndides. Hiinlased usuvad, et see seotakse meie pahkluu ümber juba sündides. Aja möödudes see side ainult tugevneb, lähendades meid inimesele, kellega saatus on meid kokku määranud.





1 kommentaar