{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millisel kahel tähemärgil on võimalus rikkaks saada selle aasta aprillikuus?

  Foto : unsplash / Marcus Wallis  Selle kuu energia mõjutab...

 

Foto : unsplash / Marcus Wallis

 Selle kuu energia mõjutab suurel määral seda, kuidas keegi oma rahaasjadega ümber käib. 21. aprillil jõuab Päike Sõnni märki. Sõnnide aeg aitab aga tempot maha võtta ja hinnata rohkem seda, mis meil juba olemas on. Sõnn on oma loomult rahulik ja mõõdukas, ta tuletab meile meelde, et tegutsemine on väga hea aga seejuures ei maksa unustada ka seda, kui tähtis on puhkamine. Tänu Sõnni aeglasele energiale, kaalume me edaspidi rohkem oma tegusid. Sõnn on rahulik ja kannatlik ning tahab, et me organiseerima oma elu paremini ja ei torma niisama ühest kohast teise. Need, kes võtavad kuulda Sõnni tarku soovitusi, võivad leida vahendeid, mis aitavad neil oma unistusi ellu viia. Millistel tähemärkidel on aga suur võimalus viia oma unistused ellu selle aasta aprillikuus? 

 


Sõnn

Sellel aastal tahad sa teha kõike teistmoodi. Sa muutud originaalsemaks, avad uusi uksi ning avastad teisi silmapiire. Aprillikuu on sinu jaoks olulise tähtsusega, sest sinu elus on algamas uus ajajärk. Planeedid toetavad sind. Ja aitavad sul kindlustada oma tulevikku. Ja see peaks olema sulle meelt mööda, sest sa oled oma loomu poolest üsna pragmaatiline. Sinu jaoks on ju tähtis see, et sul oleks alati piisavalt võimalusi ja raha. Juba mõnda aega mõtled sa rohkem selle peale, mida sa oma tulevikult tahad. Kas sa oled valinud õige suuna oma elus. Kaks võimalust avanevad sulle. Sa võid jätkata nii nagu sa oled alati elanud või siis sukeldud ülepeakaela täiesti uude maailma, et tegeleda sellega, mis on sulle südamelähedasem. Mõlemal juhul on sind ees ootamas edu. Nii Veenus, Marss, kui Jupiter on suurema aja sellest kuust Kalade märgis ja aitavad sul edu saavutada.

Aprillikuu peaks sinu jaoks tulema eriti tore. Su sünnipäev ei ole enam kaugel ja võib olla just selle tõttu tahad sa korraga võtta ennast käsile ja kontrollida paremini oma elu. Sa lood asjadesse selguse, teed oma elus suurpuhastuse, organiseerid oma elu paremini ja kõike selle jaoks, et paremini iga hetke hinnata. Merkuur teeb sulle ilusa kingituse jõudes 12. aprillil sinu märki. Sa leiad vahendid, mis aitavad sul oma plaane ellu viia. Sa tead, mida sa tahad saada. Ja su töö kannab vilju, sest sind on ees ootamas suur tasu. Sa ei tee midagi kiirustades, teed kõike korralikult ja tänu sellele on sind ootamas edu. Su sissetulekud kasvavad, su majanduslik seis paraneb märkimisväärselt. Imed hakkavad sinu elus aset leidma, aidates sul näha tulevikku palju paremas valguses. Aitab küll muretsemisest, nüüd on aeg elu nautida. See, mis sind sellel kuus ees ootamas on, võib ületada kõik sinu ootused ja lootused. 

 


Kaljukits

Aprill on sinu jaoks väga hea kuu. Planeetide seis on just praegu kõige parem sinu jaoks. Kõik on nii, et hea õnn peaks sind sellel kuul saatma. Mitmed planeedid on aprillis Maa- ja Veemärkides. Vesi kastab Maad. Sa tead, kuhu sa tahad välja jõuda ja kuidas oma plaane ellu viia. Sellel kuul annad sa endast parima, et viia oma unistusi ellu. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele, sul on palju tugevaid külgi, mis aitavad sul töö juures silma paista. Mitmed võimalused avanevad sulle sellel kuul. Sind hinnatakse ja võib juhtuda, et sulle pakutakse paremat töökohta või siis palgatõusu. 

Kuu lõpp on väga kasulik erinevate rahaliste tehingute sooritamiseks. Ka siin avaneb sul mitmeid võimalusi, mille abil oma majanduslikku seisu parandada ja muuta seega oma elujärge paremaks. Kevad tuleb ilus. Sa kindlustad oma tulevikku ja oma positsiooni. Ja saad tänu sellele paremini elu nautida ilusate ilmade saabudes. Jupiter on avamas sinu elus uue peatüki ja toob sulle õnne. See, millest sa nii kaua unistanud oled, võib nüüd täituda. Tegelikult on sul juba selle aasta algusest läinud hästi, kas pole nii? Vali oma tee ja vii oma unistused ellu.

Kommentaare ei ole