{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sõnnide aeg on alanud, võtke tempot maha

Foto : unsplash / Alex Simpson    Igal kuul valitseb üks täh...

Foto : unsplash / Alex Simpson

 

 Igal kuul valitseb üks tähemärk. 21. aprilli ja 21. mai vahel on käimas Sõnni aeg. 

Astroloogias on igal perioodil oma kindel energia. Jäära energia, mis mõjutas meid aprillikuu esimesel poolel, oli kiire ja rütmikas. Nüüd aga kutsub Sõnn meid aega maha võtma selleks, et nautida elu ja mitte ainult tööd teha. 

Sõnn on sodiaagiratta teine märk. Tema on see, kes paneb kasvama need seemned, mis Jäär istutas. Sõnn on maamärkide juht, kes paistab silma oma aruka loomuse ning pragmaatilise külje poolest. Ta on sodiaagi mõistuse hääl. Tema elus on kõik korras nii kaua, kui ta on materiaalselt kindlustatud. Ta ei vaja oma õnneks palju: katust pea kohale, piisavalt toitu ning palju armastust. Ta vajab aega mõtlemiseks, ta ei hakka kunagi tegelema millegagi ilma eelnevalt järele kaalumata ega võta arutuid riske. Ta on täiesti rahul oma harjumuspärase eluga. Ja võib-olla on tema elu natuke liiga üksluine aga kui talle see meeldib, siis pole kellelgi midagi ütelda. Talle oskab aga elu nautida. Ja armastab ilu enda ümber. Ta on sensuaalne ja armastab kehalist armastust ning head toitu. 

 

Kui Päike on Sõnni märgis, muutub Sõnni energia valitsevaks. Sõnnide aeg peaks tulema sündmusterohke ja emotsionaalne. Sõnn tahab tähistada kevade algust, ta tahab, et me märkaksime, kuidas loodus ärkab talveunest, kuidas rohi haljendama lööb ning lilled õitsema hakkavad. Maa on Sõnni element ja maast saab Sõnn jõudu juurde. Kevadel ärkavad kõik meie meeled: lõhna, maitse, tunde ja kuulmismeel, et olla paremas kontaktis maaga ja loodusega. Sõnni ajal on vaja leida maa seest jõudu, loodusest hingerahu. Sealt tulevad vastused meie küsimustele ja lahendused probleemidele. Seal tekivad kõige paremad plaanid ning viljakamad projektid. 

Jupiter ja Neptuun on teineteisele lähenemas ning soovitavad meil kuulata oma sisemist häält selleks, et häid otsuseid vastu võtta. Isiklik rahulolu ning hingerahu muutuvad järgmistel nädalatel palju tähtsamaks, kui tööalane edu või materiaalsed asjad. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et parandada oma suhteid teistega ning teha koostööd ühise eesmärgi nimel. Sõnni aeg peaks tulema hea ja rahulik. 

Üks teine oluline sündmus on aset leidmas: 11. mail liigub  Jupiter Kalade märgist edasi Jäära märki. Ja sellega koos avaneb uus peatükk, mis soosib julgeid ning ettevõtlikke inimesi. Jupiter Jääras toob ligi head õnne kõigile. Ükskõik, milline on sinu praegune kõige suurim soov: kõikide märkide järgi läheb see järgnevatel nädalatel täide. Sõnni kaitse all on kõik võimalik ja palju imesid võib juhtuda, paljud soovid täituvad. Hea õnn on meie ümber. 

 

 

Mõnikord on vaja võtta aega maha, et paremini hinnata oma elu ja inimesi enda ümber. Ja näha igas hetkes midagi imelist. Milleks muretseda, milleks tormata? Milleks spekuleerida tuleviku üle? Sõnn ei torma kunagi. Võtame temast eeskuju, kui sa ei taha endale ise haiget teha.

Ära unusta siis Sõnni ajal võtta aega iseendale, naerda rohkem ning tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Mine loodusesse, loodus annab sulle jõudu juurde ja võtab su mured ära. Ära muretse tuleviku pärast, ela praeguses hetkes. Sea endale uusi eesmärke ja tee plaane uskudes, et kõik läheb hästi. See on nagu sinu salaaed, mille eest sa pead hoolitsema heade mõtete, mitte muretsemisega. Ole loodusega üks ja ela tänases päevas, muretsemata homse ning nutmata eilse pärast.

Kommentaare ei ole