{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised 3 tähemärki peavad järgmisel nädalal ettevaatlikumad olema?

  Foto : unsplash / Josefa nDiaz Iga astroloogiline märk tun...

 

Foto : unsplash / Josefa nDiaz

Iga astroloogiline märk tunnetab erinevalt planeetide energiat. Kui osasid on ees ootamas väga hea nädal, siis teised peavad jälle ettevaatlikumad olema, sest neid on ees ootamas natuke pingelisem nädal. Taevas ei ole alati kõigi vastu võrdselt armuline. Midagi väga hirmsat nüüd ka karta ei ole vaja. Sest astroloogias ei ole midagi saatuslikku. Nii nagu eluski, tuleb ette nii häid, kui halbu aegu. Ja teinekord piisab vähesest, et olukorda oma kasuks pöörata. 

Järgmine nädal peaks tulema üldiselt hea. Ideaalne selleks, et panna paika suuremaid plaane, muuta oma suhteid teistega paremaks ning lubada endale natukenegi puhkust. Praegu on veel võimalik muuta oma tuleviku väljavaateid paremaks. Planeetide liikumine meie pea kohal aga jätkub. Merkuur on jõudmas Sõnni märki teisipäeval. Sõnn aga on pragmaatilise loomusega, Merkuur aga taktitundeline. Nad sobivad hästi omavahel ja selle tõttu peaks kõik meie teod ja toimetused olema targad ja mõistlikud. Teine suurem sündmus, mis leiab järgmisel nädalal aset, on täiskuu Kaaludes 16. aprillil. Ja see peaks panema meid mõtlema selle üle, milline on meie suhe teistega. Teha suurpuhastus oma elus ja eriti minevikus. Seekordne täiskuu aitab meil lõpparvet teha halbade inimestega, kes ei lase sul rahulikult elada ning vabaneda kõigest sellest, mida sul enam vaja ei lähe. Vaata, mida sa ise saad ära teha, et muuta oma igapäevast elu harmoonilisemaks. 

Millised tähemärgid peavad aga järgmisel nädalal ettevaatlikumad olema? 

 


Veevalaja peab ettevaatlik olema oma rahaga

Aprilli algusest saadik oled sa pidanud tegemist tegema erinevate probleemidega, mis on muutnud su rahalist seisu raskemaks. Materiaalset laadi probleemide tõttu oled sa sunnitud lahendusi otsima. Ja kõikides nende probleemides on süüd Merkuuri sisenemine Sõnni märki, mis on konfliktis sinu Päikesega. Sa tunned suurt pettumust oma hinges, sest ühelt poolt tahad sa uusi plaane paika panna, viia oma unistusi ellu ja teiselt poolt pead sa praeguse olukorraga lihtsalt leppima ja ootama kannatlikult, kuni võimalused avanevad. Kõik probleemid tekivad ühel ajal ja see ei lase sul teha seda, mida sa tahad. Ja selle tõttu tekivad pinged ning su närvid on omadega täitsa läbi. Raske on sellises olukorras rahulikuks jääda. Mis puutub omavahelistesse suhetesse, siis kõik on hea nii kaua, kuni jutt raha peale läheb. Sa pead jääma kannatlikuks oma murede keskel ehkki sa ei ole sellega harjunud. Aga valikut ei ole, oota natule ja varu kannatlikkust, aeg parandab kõik ja teeb kõik jälle heaks. 

Head võimalused tekivad juba varsti ja muudavad sind veelgi ambitsioonikamaks aga jällegi, parem on kohe mitte rahaasjadest kõnelema hakata. Mis puutub armastusse, siis ei taha sa end eriti kellegagi siduda. Sa oled nagu liblikas, kes lendab õielt õiele, truuks jäämine võib olla sulle mõnikord väga raske. Veenus Kalades aga paneb sind rohkem tegutsema, kui mõtlema. Ja võib juhtuda, et see toob kaasa pingeid koduseinte vahel, sa võid sattuda paanikasse ja pakkida kohvrid. Parem olekski võib-olla teha suhtepaus. See ei tähenda, et sa pead oma suhet ära lõpetama, lihtsalt mõnikord on vaja natuke aega jätta selleks, et panna oma prioriteete paika. Sa tahad hingata, sa tahad olla vaba. Ja kui sa tahad midagi maailmas korda saata, siis tegele heategevusega.

 

 

Kaksikutel tuleb keeruline nädal

Õhkkond on pingeline, stressi tase kasvab. Ja süüdi on selles kõiges mitmed planeedid Kalade märgis, mis liituvad meie kallite Kaksikute vastu nagu ühisel rindel. Veenus, Jupiter ja Marss Kalades on koorem, mida on raske Kaksikutel kanda. Ja see väljendub läbi kõhklemiste ja kahtlemiste ning arusaamatuste omavahelistes suhetes. Kui sa oled sündinud Kaksikute märgis, siis tavaliselt sa tead, mida sa tahad ja kuidas oma tahtmist saada. Sa oskad väga hästi rääkida ja tead, kuidas oma eesmärki saavutada teades alati, et ükskõik, mida sa ka ei tee, sulle antakse alati andeks. Ainuke probleem seisneb aga selles, et järgmistel päevadel kaob sul see oskus natukeseks ära. Kalad toovad su ellu segadust. Ja kõik need planeedid Kalade märgid tekitavad mulje nagu oleksid sa paksus udus teadmata korraga, millises suunas minna. Kes oskaks sind aidata? Kuidas sellest olukorrast kõige paremini välja tulla? Vastuseid su küsimustele aga ei tule.

Aga ära kaota lootust. Ära satu paanikasse. Oota natuke ja sa hakkad taas selgemalt olukorda nägema. Ära kurna ennast ära ja ole kannatlik. Täiskuu Kaaludes 16. aprillil aitab sind sul oma elus suurpuhastust teha. Kindlasti ei tohi sa aga lootust ega julgust kaotada, usalda rohkem iseennast ja oma jõudu. Sa oled piisavalt tark, et igast olukorrast välja tulla. See on ainult halb episood, mis läheb ruttu mööda ja tulevik on palju ilusam! 


Järgmisel nädalal peab Ambur aega maha võtma

Kevade algusest saadik ja sellest ajast, kui Päike jõudis Jäära märki, on Amburi elu läinud kiiremaks. Kohtumisi on palju, päevad lähevad nii ruttu, plaane on palju. Võiks arvata, et Amburi elu on nagu lill. Ta on ju tulemärk ja armastab üllatusi. Ta päevad on nii tihedad, et tal vaevalt jääb vaba aega enda jaoks. See motiveerib teda aga samas ka mõjub kurnavalt. Korraga on tal raske oma eesmärke ellu viia ja selles on süüdi terve hunnik planeete Kalade märgis. Kogu aeg on midagi kiireloomulist vaja ära teha, üks toimetus ajab teist taga, uued probleemid ootavad lahendamist. Isegi Amburi jaoks pole lihtne selline rütm. 

Et halbu üllatusi ära hoida, tuleks võtta natuke aega maha. Päike Jääras soovitab sul rohkem puhata. Mine nädalavahetuseks kuskile, ole lihtsalt probleemidest eemal mõnda aega. Veeda rohkem aega lähedaste seltsis, see teeks sulle palju head ja annaks jõudu juurde.



Kommentaare ei ole