{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära mine tema juurde tagasi, kui ta sulle haiget tegi

    Ära mine tagasi selle inimese juurde, kes sulle haiget tegi. Isegi mitte siis, kui sa peaksid ennast üksi tundma ja vajad kedagi, kell...

 

 

Ära mine tagasi selle inimese juurde, kes sulle haiget tegi. Isegi mitte siis, kui sa peaksid ennast üksi tundma ja vajad kedagi, kellega rääkida. Ära võta temaga ühendust, kui sa oled liiga palju veini joonud. Ära otsi oma telefoni, et talle sõnumit saata. Sa hakkad ise ennast sellepärast vihkama. Ja kahetsed seda hiljem. Ära tee seda sellepärast, et sa tahad olla hea inimene ja andeks anda. 


Ära jookse talle järgi lihtsalt sellepärast, et sa oled üksi või kurb või on su süda tuhandeks tükiks murtud ja see inimene, kes sulle haiget tegi ei suuda nagunii midagi sinu heaks teha. Sest tema tegi su südamele haiget.

Sest, kui sa lähed tagasi, sa loodad, et sel korral on kõik teistmoodi. Et ta on muutunud. Et olukord on muutunud. Et sina oled muutunud. Aga tegelikult ei ole mitte midagi muutunud. 

Jah, üks ja sama inimene võib ja tõenäoliselt teebki sulle jälle haiget ja tallab jälle su südame peal.

Sa loodad ehk, et ta on muutunud, et ta pole enam selline nagu enne aga tegelikult olgem ausad, ta ei ole muutunud. Võib-olla alguses laseb ta sul seda uskuda. Ja näitab ennast paremas valguses. Aga tegelikkuses ei muutu inimesed päriselt mitte kunagi.
 
 
 

Alguses võib sulle tunduda, et sa tegid hästi, et läksid tema juurde tagasi, sest sa näed ju, kui palju ta pingutab. Sa oled kindel, et nüüd läheb kõik teisiti, ta hoolitseb sinu eest, pingutab rohkem aga tegelikult üsna varsti hakkab kõik korduma.

Kui sa tagasi lähed, siis hakkab ta mõtlema, et ta võib teha ükskõik mida, nagunii sa annad talle andeks. Ja kui ta ikka ja jälle su südamele haiget teeb, siis ei ole ka tema vabandused siirad.

Sa ei ole nii nõrk, et peaksid teda armastama. 

Muidugi ei taha sa talle halba ja loodad, et ta on võimeline ennast parandama. Aga ära tee seda viga, sest ta tõmbab su koos endaga alla. Ja sa kukud koos temaga. Sa ei või olla koos kellegagi, kes sind allapoole tirib ja sulle haiget teeb. See ei ole normaalne.

Kui kõik on ilus teie vahel, siis tunned sa armastust aga kui kõik ei ole ilus, siis vihkad sa teda.

Sa ju tead, et ta ei ole õige sinu jaoks aga sa ei saa temast üle. 

Sa oled väärt paremat.

Tunne oma väärtust.

Ja lase õigel inimesel oma ellu tulla.

Kustuta ta number oma telefonist ära.
 

Kommentaare ei ole