{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata numbrite järgi, millise mulje sa teistele jätad

   Kas sa teadsid, et seda, millisena teised sind näevad, võib kindlaks teha täiesti lihtsa ja tavalise arvutuse läbi?  ...

 

 Kas sa teadsid, et seda, millisena teised sind näevad, võib kindlaks teha täiesti lihtsa ja tavalise arvutuse läbi? 

Foto : unsplash

 

Selleks, et oma numbrit teada saada, pead sa liitma oma sünnikuu ja kuupäeva arvud omavahel. 

Näiteks, kui sa oled sündinud 14. veebruaril = 1 + 4 + 2 = 7  Seega on sinu number 7

Kui su number on suurem, kui 9, siis pead sa jagama selle kaheks : 32 = 3 + 2 = 5


Kui sinu number on 1

Sa oled inimene, kellele ei meeldi teistelt abi paluda. Oma soovi taga edu saavutada ja teiste tunnustust pälvida, varjad sa enesekindluse puudust. Sind peetakse sageli liiga uhkeks ja üleolevaks. Sest sinu sõnad võivad sageli palju haiget teha ja on valusad. Sul on raske oma tõelisi tundeid välja näidata.


Kui su number on 2

Sinu lähedased on õnnelikud, sest sa oled tähelepanelik ja hooliv nende vastu. Sa oskad tõesti inimesi ära kuulata ja mõistad nende hingeelu. Sa oled heatahtlik, abivalmis ja taktitundeline ning selle tõttu on sinuga koos hea olla. Sa oled intuitiivne ja mõistad ilma sõnadetagi, sa oled ka ettenägelik ja tead alati, mida teised vajavad.

 

 

 


Kui su number on 3

Sa oled seltskondlik ja karismaatiline inimene, kes äratab teistes sümpaatiat. Sa oled vaimukas ja paistad alati seltskonnas silma. Sina tead, kuidas panna teisi end hästi tundma, kuidas tekitada head tuju ja muuta hall päev ilusamaks. Sinu hea tuju on nakkav, kui sa aga oled tujust ära, siis kannatavad ka kõik teised selle all.


Kui su number on 4

Sind peetakse usaldusväärseks inimeseks. Sa oled lojaalne ja väga hea sõber. Pead alati lubadustest kinni. Pigem tõsise ellusuhtumisega ja eelistad turvalist ning kindlat elu, selle asemel, et minna seiklema ja põnevust otsima. Sa naudid praegust hetke ega otsi oma õnne mujalt. Aga sinusuguseid inimesi on vaja, sest sinu peale võib alati kindel olla, sa ei vea alt kunagi. Ja sa oskad lahendada ka kõige raskemaid probleeme. Sul on palju sõpru, kes tunnevad end sinuga kindlamalt, sest sa ei ole tuulepea.


Kui su number on 5

Mida rohkem sa riskid, seda suurem on võimalus edu saavutamiseks. Võiks öelda, et kes ei riski, see šampust ei joo ehk siis õnn naeratab ainult julgetele. Sa oled lõbus, särav, võluv inimene, kellele meeldib kõik, mis on uus ja põnev. Sinu seltskonda hinnatakse kõrgelt ehkki sinu elus juhtub nii palju asju, et teistel on raske sinuga järge pidada. Sa oled sõltumatu ja iseteadlik. Sa tahad avastada uusi avastamatu silmapiire ja saada uusi elukogemusi. 

 

 

 

 

Kui su number on 6

Sa oled nii kohusetundlik, et sa eelistad kõik ise ära teha, uskudes, et ainult sina tead kõige paremini, kuidas korralikult oma tööd tegema peab. Sa tahad ka sellepärast kõike kontrollida ja teistele võib tunduda, et sa teed seda selle tõttu, et sa teisi ei usalda. Ehkki tegelikult tahad sa lihtsalt kasulik olla. Sa võid olla lähedaste suhtes lämmatav ja seda heidetakse sulle sageli ette. Samas pöördutakse alati sinu poole mõne mure või probleemiga. Mida nad ilma sinuta teeksid? 

 

Kui su number on 7

Tundub nagu elaksid sa mõnel teisel planeedil. Sa oled salapärane, ligipääsmatu ja äratad teiste tähelepanu. Sa suudad lahendada ka kõige keerulisemaid olukordi ja oled väga tark. Sinu intuitsioon on imetlusväärne ja sa oled seda piisavalt tõestanud. Sinust ei ole alati lihtne aru saada. Ja sa valid hoolega oma sõpru, lastes oma tutvusringkonda vaid neid, kes on seda tõesti väärt.

 

Kui su number on 8

Sa oled autoritaarne ja tahtejõuline, sa oled sündinud teisi juhtima. Ja teed seda edukalt. Sinu pidevad käsklused ja juhtnöörid aga võivad teisi ärritada. Ometi peavad teised nentima, et sinule alati õigus jääb. Sõpradega suheldes oled sa paindlikum ja vabam. Töö juures aga tead sa, kuidas raha kasvama panna. 

 

Kui su number on 9

Sa oled hästi võluv inimene. Ja sellepärast ka populaarne teiste seas. Vastupidiselt number 8-le, kes on juht, oled sina giid. Sa oled inimene, kes teab alati, millises suunas minna. Sa oled suure südamega ja annad endast palju. Aga võtad vähe. Sa ei taha teistelt abi vastu võtta. 

Kommentaare ei ole