{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Mida toob Jäärade aeg meile kaasa?

Foto : unsplash / Filip Filipov    Jäärade aeg on ametlikult...

Foto : unsplash / Filip Filipov

 

 Jäärade aeg on ametlikult alanud. Kasu sellest saavad kõik tähemärgid. Aeg on keerata uus lehekülg.

Kevad on kätte jõudnud, loodus on ärkamas ja päevad on valgemad. Astroloogias on 20. märts tähtis kuupäev, kuna Päike liigub edasi Kalade märgist Jäära märki. Sellega koos algab uus astroloogiline aasta, kuna Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk. 

Koos aastaaja vahetusega kaasneb aga ka energia muutus. 21. märtsist kuni 20. aprillini valitseb meid Jäära energia. Selle energia mõju all avab Päike uue lehekülje meie eluraamatus. Uus peatükk on algamas. Ükskõik, millises tähtkujus sa ka sündinud ei ole, tõenäoliselt tunned sa järgnevatel nädalatel suuremat energiat ja jõudu. Head ideed hakkavad korraga tulema, plaanid, mis ootavad kiiret elluviimist. Jäär innustab meid kõiki elama ja tegutsema parema tuleviku ja parema elu nimel. Sinu saatuse ohjad on sinu enda käes. Järgmine kuu toob kaasa palju häid hetki ja võimalusi, mis aitavad meil oma elu paremaks muuta. Imeline periood on algamas. 

 

 

Kuidas mõjutab meid selle aasta Jäärade aeg? 

Peale rahulikku talve ja Kalade aega, mille jooksul me hoolitsesime rohkem oma vaimse tervise ja isikliku heaolu eest, tuleb Jäär meid nüüd voodist välja tirima. Jäär on sodiaagiratta kõige esimene märk, ta on tulemärk. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks ja uute plaanide tegemiseks. Sest Jäär pole sugugi selline nagu kõik teised. Tema on see, kes külvab kõige esimesed seemned. Teiste sõnadega on Jäär suurte plaanidega ettevõtja, kes innustab meid kõiki tegutsema. Julge oma elu elada ja ära oota, et kõik teised kõik sinu eest ära teeksid. Kääri käised üles ja tegutse, lõpeta oma elu maha magamine. Jäär on tegutseja. Ja mitte niisama pole Jäära valitsev planeet Marss. Jäär tahab näha algatusvõimet ja ettevõtlikku vaimu, ta tahab uusi ideid ja plaane, uusi projekte ja mis siis, kui see kõik ei too kaasa suurt edu. Tähtis on proovida. Tähtis on viia oma unistusi ellu ja anda endast kõik. Maailm on julgete päralt. 

Kahtlemata aitab Jäärade aeg meil kõigil muutuda enesekindlamaks ning uskuda rohkem oma võimetesse. Jäärade aeg tuleb väga hea kõikide sodiaagimärkide jaoks. Jäära jaoks pole mitte miski liiga raske või liiga keeruline. Ta tahab kõike ise järele proovida. Päike toob meile kõigile head energiat. Ta avab meile uusi uksi, avardab võimalusteringi. Päike aitab meil paremini näha oma tugevamaid külgi. Peale pikka talve on aeg hakata uuesti oma plaanidega tegelema. Ja viia need ellu. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks, innoveerimiseks ja julgete otsuste tegemiseks. Mis siis, kui sa eksid, tähtis on, et sa julged. Kõige tähtsam on, et sul on soov ja tahtmine oma elu muuta. 

 

 

Selle aastaaja muutusega võib kaasneda ka soov muuta kogu oma ülejäänud elu. Sa leiad vahendid ja võimalused, mis sind aitavad, kui sa julged tegutseda ja tulla mugavustsoonist välja. Sul on piisavalt jõudu ja julgust, et minna maailma vallutama. Sa oled otsusekindel, iseseisev, julge ja sihikindel ning päev-päevalt liigud sa edasi parema tuleviku suunas. 

Ärka üles, Jäärade aeg on käes, aeg on tegutseda ja viia oma unistused ellu. 

 

 Kuidas mõjutab aga Jäärade aeg erinevaid tähemärke? 

  • Jäär, Lõvi, Ambur (tulemärgid) : Jäärade aeg kutsub sind üles vaatama enda hingepõhja, sest sealt leiad sa väikese sädeme ja inspiratsiooni, mille abil oma unistusi ellu viia
  • Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja (õhumärgid) : Jäärade aeg kutsub teid üles näitama välja suuremat armastust ja headust maailmas. Hoolitsege rohkem iseenda ja teiste eest.
  • Sõnn, Neitsi ja Kaljukits ( maamärgid) : aeg on muutuda enesekindlamaks ja panna oma sõna maksma. 
  • Vähk, Skorpion ja Kalad (veemärgid) : ärge hoidke oma häid plaane ja ideid ainult enese teada, jagage neid kogu maailmaga.

 

Kahtlemata tuleb Jäärade aeg tegus ja kiire. Jäär on oma loomult tormakas ega võta kunagi aega järele mõtlemiseks. Jäär teab, mida ta tahab, kuhu ta läheb ja kuidas saada seda, mida ta tahab. Tema jaoks tagasiteed ei ole. Läbikukkumist kui sellist tema jaoks ei eksisteeri. Ta on vastupidav ja tugev, ta teeb kõik, et oma tahtmist saada.


 

 

Kommentaare ei ole