{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, milliseid tähemärke mõjutab kõige rohkem 1. aprilli noorkuu (ja tegemist ei ole aprillinaljaga)

Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge   1. aprillil on taevas no...

Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

 

1. aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis. 

Kevad on kätte jõudnud ja ilusad ilmad ei ole enam kaugel. 1. aprillil on taevas roosa noorkuu. Nimetus tuleneb aprillikuisest täiskuust, mida kutsutakse roosaks täiskuuks. Kui sa aga loodad näha sellel kuul roosat värvi kuud taevas, siis pead sa pettuma. Noorkuud ei ole üldiselt taevas näha, sest Kuu ja Päike on sel hetkel väga lähedal teineteisele. Kuu on siis Päikese ja Maa vahel ning peidetud päieksevalgusesse. 

Roosa kuu nimetus tuleb aga sellest, et aprillikuus hakkavad lilled õitsema. 

Kuu mõju sõltub aga suurel määral sellest, millises sodiaagimärgis ta hetkel viibib. 1. aprilli noorkuu tõuseb Jäära märgis, Jäära aga on tulemärk, tuntud oma tulise ja tormaka loomuse ning julguse poolest. 

Sellepärast peaks seekordne noorkuu muutma meid kõiki julgemateks ja enesekindlamateks. See on kõige õigem aega, et seada endale uusi eesmärke ja pidada neist kinni.

 

Kõige suuremat kasu lõikavad sellest noorkuust 3 tähemärki

 

 

Jäära on ees ootamas uus algus.

Jääral on aeg käised üles käärida, ta on valmis tegema kõik, et viia oma unistused ellu. Ta leiab vajalikud vahendid, mis teda aitavad, oskab olla piisavalt hea diplomaat ja kasutada ära oma veenmisoskust. Teda tõmbab kõik, mis on uus ja kauge: praegusel hetkel võib ta mõtelda näiteks reisimise peale. Ta tahab vahaleust oma ellu ja tundmatu ei hirmuta teda.


Ambur leiab vastused, mida ta otsis

See noorkuu muudab Amburit veelgi optimistlikumaks ja tegusamaks. Ta kasutab oma ettenägelikkust, et leida lahendusi oma probleemidele, mis teda viimasel ajal kimbutanud on. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et teha uus algus ja vabaneda takistustest.


Kaksikuid on ees ootamas parem elu

Viimane sodiaagimärk, mis saab kasu selle noorkuu energiast, on Kaksikud. Praegu on õige aeg selleks, et kasutada oma tutvusi ära, suured plaanid ootavad ellu viimist ja praegu on selleks kõige parem aeg. Ideedest tal juba puudu ei tule.

 

 


Millised tähemärgid kõige rohkem kannatavad aga selle noorkuu tõttu? 


Kaljukitse on ees ootamas keeruline aeg

Seekordne noorkuu tekitab pingeid Kaljukitses. Ta muutub närviliseks ja ärritub ruttu. Ta võib öelda seda, mida ta hiljem kahetseb. 


Vähk aga tunneb suurt väsimust

Viimasel ajal on Vähi elus olnud kiired ajad ja tal on olnud palju toimetamist. Selle noorkuu ajal võib ta aga tunda väsimust ja motivatsioonipuudust. 


Kaalud kaotavad enesekindluse

Mõned probleemid võivad tekkida tema elus, mis panevad teda tõsiselt muretsema. Ära siiski satu paanikasse, sest noorkuu mõju ei kesta väga kaua.

Kommentaare ei ole