{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu esimene nädal toob 3 tähemärgile kaasa väga häid uudiseid

Foto : unsplash / Catrin Ellis    Ja ongi aprillikuu algamas...

Foto : unsplash / Catrin Ellis

 

 Ja ongi aprillikuu algamas. Hea võimalus teha halva minevikuga lõpparve ja alustada kõike nullist. Kevad toob meile natuke õnne kaasa. Aeg on teha uusi plaane ning hakata tegutsema. Aprilli algus toob kaasa soovi uudsuse ja värskuse järele. Planeetide seis on praegu üsna hea. Ühtegi retrograadi silmapiiril ei ole. Ja see tähendab, et me võime oma plaanid rahuliku südamega ellu viia. Kõik planeedid liiguvad samas suunas ja on alustamas kosmilist tantsu, saates meile head energiat. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et olla ettevõtlik, sest kõike seda saadab kindel edu. Just praegu on käes see hetk, millest sa nii palju unistanud oled ja mida sa ootasid: vii oma unistused ellu ja ela oma unistuste elu. Mõtle sellele, mida sa saaksid oma elus muuta. Võib-olla peaksid sa valima uue suuna või vaatama teisi võimalusi? Veenus soovitab kuulata sul oma südant. Seega ära mõtle ennast halliks ja lõpeta muretsemine, vastus on sinu enda sees juba olemas. 

Aprillikuu algus peaks muutma meid kõiki enesekindlamateks. Me hakkame end rohkem väärtustama ning tänu sellele nägema paremini häid võimalusi. Aprillis saadab hea õnn meid kõiki, kasutage seda ära! 

 

 

Kolmele tähemärgile tõotab aprill aga kaasa tuua suurt õnne


Skorpion

Aprillis saab Skorpion lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata. Aprillis mõtleb ta ainult iseendale ja läbi iseenda, õnnest saab tema prioriteet. Aprill toob talle väga palju õnne. Ja kõike seda tänu Veenuse mõjule Kalades. Tänu sellele peaks aprillikuu esimene nädal olema Skorpioni elus eriti romantiline. Skorpioni südant ei saa lugeda nagu avatud raamatut ent seekord armastab ta nii nagu ei kunagi varem. Kolmapäev, 6. aprill, toob talle nii hea uudise, et ta seda kohe uskudagi ei taha. Kõik on korraga võimalik. Isegi võimatu muutub võimalikuks. Silmapiirid avanevad tema ees. Ilus uudis on teda ootamas. See nädal tuleb armastuse tähe all. Tööasjad on teisel kohal. Ja seda parem, sest nii saab Skorpion võtta aega puhkamiseks. 

Ka vallalisi saadab hea edu. Kui sa otsid armastust oma ellu, siis Veenus tuleb sulle appi. Ta aitab sul teha rahu oma minevikuga ning ravida terveks kõik hingehaavad. Kõik läheb väga hästi.

 


Kaljukits

Kaljukitsele peaks järgmine nädal kõige rohkem õnne tooma. Ta muutub enesekindlamaks ja haarab nüüd härjal sarvist. Ta leiab oma jõu tagasi ja näeb selgemalt. Ta teab, mida ta tahab, kuhu ta jõuda tahab ja kuidas oma tahtmist saada. Teda märgatakse ja pannakse tähele. Ta muutub veelgi populaarsemaks. Ja ta ei pea selleks midagi tegema, sest asjad hakkavad ise liikuma. Kolmapäevane päev toob talle vahendid, mille abil oma unistusi ellu viia. Ükskõik, mida ta ka ei tee, hea õnn saadab teda.


Lõvi

Kevade algus ja teadmine, et ilusad ilmad pole enam kaugel, teeb Lõvi meele rõõmsaks. Kõik tema elus hakkab taas liikuma õiges suunas. Aprillikuu esimesel nädalal avaneb tal võimalus valitseda oma väikeses kuningriigis. Kõik läheb hästi. Nii töö juures, kui eraelus, on teda ees ootamas palju häid üllatusi. Tema projektide ja plaanide vastu tuntakse huvi, tema ideed äratavad huvi. Ta leiab vahendeid, mille abil oma unistusi ellu viia. Mida ta ka ette ei võta, tal on kõik võimalused olemas, et viia oma eesmärgid ellu.

Kommentaare ei ole