{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, miks sa tunned end üksikuna ehkki sa ei ole üksi

  Foto : unsplash/ frank mckenna  Su ümber on teised inimese...

 

Foto : unsplash/ frank mckenna

 Su ümber on teised inimesed: elukaaslane, lapsed, sõbrad, vanemad, lähedased... Aga ometi tunned sa oma südames meeletut üksindust nagu oleksid sa teistest inimestest tuhandete kilomeetrite kaugusel ja täiesti üksi. 


Olla üksi ja tunda end üksi

Sa võid tunda end teistest eraldi ehkki sa ei ole üksi. Üksinduse tunne võib tingitud mingist muust sügavamast põhjusest. See, et sa tunned end üksi ei tähenda nagu sa oleksid tegelikult üksi. See ei tähenda ka seda nagu lahendaks selle probleemi lihtsalt seik, et sa hakkad rohkem sõpradega aega veetma. Selleks, et mitte tund end enam nii üksi, tuleb leida probleemi põhjus.

 


Sa otsid siirast ja autentset suhet

Üksindus võib olla ka märk sellest, et sa otsid teistsugust suhtlemist - siirast ja vahetust - aga satud alati valede inimeste otsa, kes sind ja su soove ei mõista. Mõni suhe, mis ei toimi nii nagu sina seda sooviksid, võib tekitada üksindustunde. Katsu siiski leida teistega lähedust veetes rohkem aega koos. Ainult ära oota, et teised oleksid sinuga samal lainel. Ja selle asemel, et luua uusi tutvusi, hoia rohkem olemasolevaid suhteid.


Sa oled introvertne

Liigne suhtlemine võib olla kurnav mõnikord, eriti siis, kui see leiab aset suurtes kollektiivides või välismaalastega. Ehkki introverdina katsud sa ikkagi suhelda, siis ei muuda see sind teistega lähedasemaks.


Sa vajad kvaliteeti, mitte kvantiteeti

Sul võib olla tuhat sõpra aga sa ei investeeri oma aega ega energiat nende suhete ülevalhoidmiseks ja tunned end kõigest hoolimata üksi. Selle jaoks, et ehitada üles häid suhteid, pead sa otsima kvaliteeti. Sa pead kõigepealt ise seda olema, mida sa otsid ja alles seejärel leiad sa inimesi, kes sulle sarnanevad ning kellega sa võid lähedaseks saada. Keskendu sellele, mis sul juba on ja muuda oma olemasolevaid suhteid paremaks. 

 

 

Sa oled kogu aeg valvel

Kas sul pole tekkinud kunagi sellist tunnet, et inimesed tegelikult ei tunnegi sind päriselt? Võimalik, et sind ümbritsevad sellised inimesed, kes ei ole emotsionaalselt valmis või kes ei otsi endale uusi sõpru ega taha liiga lähedasi suhteid. Aga samuti on võimalik, et sa oled ise kogu aeg valvel ja alateadvuslikult saadad selgeid märguandeid nagu sa ei ole ise valmis uute tutvuste tegemiseks. Sa ei räägi ei oma tunnetest ega mõtetest teistele. Kui sina seda ei tee, ei tee seda ka teised.  


Kommentaare ei ole