{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 28. märts

  Foto : unsplash / Andrea Lightfoot Jäär Armastus....

 

Foto : unsplash / Andrea Lightfoot


Jäär

Armastus. Kui suhe muutub sulle lämmataks ja võtab elurõõmu, siis ära oota ja looda, et asjad kunagi paranevad vaid võta midagi ette. Töö. Stress annab endast üha rohkem tunda. Tee rohkem kohvipause. Tervis. Sul on jõudu ja energiat juurde vaja. Ära jäta söögikordi vahele ja söö tervislikumalt. Raha. Väga hea periood on praegu käimas, rahaõnn naeratab sulle.

Väike nõuanne: ära ole nii tuline. Liigselt tormates võid sa kukkuda.


Sõnn

Armastus. Hoolitse rohkem oma suhte eest, te olete kaotanud täiesti huvi teineteise vastu. Töö. Tänane tööpäev võib tunduda sulle üsna koormav ja väsitav. Ära kurna ennast liiga palju ära ja vähenda oma töökoormust. Tervis. Su elus on liiga palju stressi, mille tõttu sa oled tavalisest närvilisem. Raha. Su pingutused hakkavad vilja kandma ja see teeb meele rõõmsaks.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu


Kaksikud

Armastus. Sa ei ole enam kindel, kas sa tahad elada nii kogu oma elu sellesama inimese kõrval, kellega sa oma elu jagad. Sa leiad, et ta on nii palju muutunud ja teil pole enam midagi ühist. Töö. Sa tegeled kõikide probleemidega samaaegselt. Tervis. Sa ei maga hästi ja oled selle tõttu väsinud. Raha. Ära praegu kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: selleks, et su elu muutuks, pead sa oma mõtteid muutma


Vähk

Armastus. Räägi parem sellest, mis su südames toimub, ära oota, et teised oskaksid su mõtteid lugeda. Töö. Selleks, et hoida häid suhteid töökaaslastega, ära räägi mitte kelleski halvasti. Tervis. Ära söö liiga palju, ära istu kogu aeg teleka ees. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni. Ära kuluta kõiki oma sissetulekuid kohe ära.

Väike nõuanne: ära muretse selle pärast, mida sa muuta ei saa ja mis ei sõltu sinu tahtest.

 

 

Lõvi

Armastus. Sa tahaksid oma ellu uusi tuttavaid aga kardad sattuda valede inimeste otsa. Töö. Ära riku oma häid võimalusi ära ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest. Raha. Muretsemine ei aita sul oma probleeme lahendada. 

Väike nõuanne: ära jäta asju pooleli. 


Neitsi

Armastus. Ära riku enda ja teise inimese päeva ära lihtsalt sellepärast, et sinul on halb tuju. Ela ennast mujal välja. Töö. Keegi ilmselt üritab sulle kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Täna pole sul palju energiat, terve päeva vaevab väsimus. Raha. Ära tekita ise probleeme juurde.

Väike nõuanne: näe asju positiivsemas valguses


Kaalud

Armastus. Viimasel ajal on sul raske hinnata seda, mis sul juba on. Töö. Ära muuda õhkkonda pingelisemaks, kui see juba on. Oota, kuni probleemid vaibuvad. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust. Raha. Su rahaline seis hakkab vaikselt paranema ja see võimaldab sul teha suuremaid plaane.

Väike nõuanne: ära unusta, et sina ise valid oma mõtted. Ela oma elu.


Skorpion

Armastus. Suhe kaaslasega ei ole hetkel kõige parem. Parem oleks, kui sa ei ütleks kõike välja tuliselt ja mõtlemata. Töö. Ebakindel aeg on hetkel, mõned töökaaslased on kaotanud sinu silmis usaldusväärsust ja sa ei tea, mida kõigest sellest arvata. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada, ära riku oma tervist ära. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära tee ise endale haiget. 

 


Ambur

Armastus. Mõtle enne, kui sa midagi ütled, mida sa tagasi võtta ei saa. Töö. Su mõtted on üha rohkem tuleviku juures. Tervis. Sa oled liiga närviline ja selle all kannatab su vererõhk. Raha. Väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kui sa tahad, siis sa saad.


Kaljukits

Armastus. Ole aus iseenda vastu. Töö. Õhkkond on pingeline, töökaaslased tujust ära ja igasuguseid takistusi võib ette tulla. Tervis. Unepuudus vaevab sind. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: tunnista oma vigu


Veevalaja

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Töö. Ole ettevaatlikum ja hoia osad asjad enda teada. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Täna jäta oma ostud tegemata.

Väike nõuanne: ära riku teiste päeva ära


Kalad

Armastus. Isegi, kui keegi sinuga flirdib, ei pea sa tema mänguga kaasa minema. Töö. Mõned probleemid vajavad kiiret lahendust. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hoia kokku rohkem. 

Väike nõuanne: ära loe päevi, tee nii, et iga päev oleks väärtuslik.

Kommentaare ei ole