{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Kas sa oled valmis kohtuma oma Buddhaga ja võtma vastu tema sõnumi?

      Erinevalt laialtlevinud uskumusele ei ole Buddha üks ja ainuke isik. Buddha tähendab ärkvel olekut ja selle tõttu on b...

 

 

 

Erinevalt laialtlevinud uskumusele ei ole Buddha üks ja ainuke isik.

Buddha tähendab ärkvel olekut ja selle tõttu on budismi õpetajaid mitmeid erinevaid.

Buddha inspireerib meid läbi oma sõnade ja mõtete. Tema tarkus on väga suur aga samal ajal jääb ta alandlikuks, sest ta jagab kõiki oma väärtuslikke saladusi, mis võimaldavad elada paremat ja õnnelikumat elu. 

Täna toome me teieni ühe väga võimsa testi, mis on täis positiivset energiat ja tugeva mõttega sõnumeid. Selleks, et saada osa sellest tarkusest, tuleb sul valida üks neljast Buddha'st. Tegelikult on see hoopis Buddha ise, kes sind valib. See, kes sulle kõige rohkem meeldib, annab sulle edasi sõnumi, mida sa praegu vajad.

Oled sa valmis? Vaata siis pilti.

 

 


 

1. Buddha

Sa oled oma igapäevases elus inimene, kes jääb rahulikuks igas olukorras, sa oled arukas ja kohusetundlik kõikides elu valdkondades. Sa vaatad elu läbi positiivse pilgu ja oled õnnistatud. Juba mõnda aega tunned sa aga end üksi, sest sul on raske leida selliseid inimesi, kellel on samad uskumused ja mõtted, kui sinul

Ära ole kurb, sest juba varsti kohtad sa kedagi, kes saab sulle väga tähtsaks. See inimene toob muutusi su ellu ja sa tunned lõpuks ometi, et sa oled kohtunud oma hingesõbraga ega ole enam üksi. Tänu sellele inimesele, õpid sa tundma ka teisi inimesi, kes sulle sarnanevad ja suurendad seeläbi oma heade ja positiivsete tuttavate ringkonda. Ära heida praegu meelt, sest kõik sinu elus on muutumas paremuse poole.

 

 

 


2. Buddha

Sa oled enesekindel inimene, kes on harjunud saama raskustest üksi üle. Sul on raske paluda teiste abi, sa teed parem kõike üksi. See aga võib sind väsitada ja sa tunned end sageli üksi, sest sa ei suuda kõike ära teha, mida oled plaaninud. Sest üksi on palju raskem kõike teha.

Sa pead aru saama, et enda sulgemine maailmale ei ole lahendus ja ei aita sul õnnelikuks saada. Maailmas on halbu inimesi aga on ka häid, kes on valmis sind toetama. Unusta oma piiratud maailmanägemus ja uskumused, mis ei takista sul end hästi tunda ning mõista, et mida rohkem sa end teistele avad, seda paremad asjad sinu ellu tulema hakkavad.


3. Buddha

Sa oled väga hea südamega inimene, kes mõtleb alati teiste peale. Su lähedased teavad seda ja paluvad su abi alati, kui neil sind vaja on. Sinu oskus teisi õnnelikuks teha teeb ka sind õnnelikuks. Ent mõnikord pead sa olema ettevaatlikum.

Sa ei tohi täita kõikide nõudmisi ja abipalveid ning mõtlema rohkem iseendale. Sa oled suure südamega ja väärid seda, et keegi sinu headust ära ei kasutaks. Sa oled teiste pärast nii palju ohverdanud, ära ohverda oma vaimset tervist ega õnne selleks, et teisi õnnelikuks teha. Hoia oma südant rohkem.

 

 

 

 

4. Buddha

Sa oled väga andekas inimene, kellel on mitmeid erinevaid huvialasid ja kelle tööd on alati õnnestunud. Sinu jaoks on see väga hea aga kahjuks võtad sa teiste arvamust liiga südamesse ning oled sellepärast kaotanud oma enesekindlust. 

Ära võta kõike isiklikult, tee oma tööd nagu sa seni oled teinud. Kasuta oma potentsiaali ja andekust selleks, et muuta maailma paremaks paigaks. Usu rohkem iseendasse ja võitle nende asjade pärast, mida sa tahad. Vii oma unistused ellu ja loo endale selline elu, nagu sa soovid. 

Mõtle positiivselt, armasta ennast rohkem ja ole sina ise. Sul on olemas kõik, mida sa vajad selleks, et olla õnnelik.




Kommentaare ei ole