{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks mõned truudusetud inimesed oma partnerit maha ei jäta

  Foto : unsplash / Hannah Busing Mõned inimesed kohe oskava...

 

Foto : unsplash / Hannah Busing

Mõned inimesed kohe oskavad kahte mängu mängida. Aga miks nad sellisel juhul ei muuda oma elu lihtsamaks ja ei jäta oma elukaaslast maha, miks nad muudavad ise oma elu keeruliseks ja petavad ikka ja jälle? Sest tunded pole kadunud, selline on petjate kõige levinum vastus. 

Selline asi paneb mõtlema paratamatult, et truudusetu inimese motiiv on pelgalt seksuaalset laadi, mitte soov põgeneda igapäevase elu rutiini ja kohustuste eest. Tavaliselt on nii, et kui inimene, kes petab oma kaaslast, ei jäta teda maha, on see märgiks, et tema elukaaslane on tema jaoks tähtis, samal ajal, kui kõrvalsuhe on midagi mööduvat ja ajutist tema jaoks. 

 

 

Aga ega keegi ei taha sellest hoolimata oma truudusetust üles tunnistada ega vahele jääda, sest tavaliselt ei huvita neid oma elukaaslasest lahku minek (neil on nii palju ühist, mis neid seob) ja see võiks rikkuda kogu nende elu ära. Eriti siis, kui neil on omavahel lapsi. 

Nad kardavad seda, et peavad kogu oma elu jälle uuesti üles ehitama ja eelistavad talitada tasa ja targu, vargsi, nii, et keegi ei näe. Ilma suuremate südametunnistusepiinadeta. Nad teevad väga hästi vahet tunnetel ja seksil ja leiavad, et oma hinges jäävad nad truuks ainult oma elukaaslasele ja võivad seega teha, mida tahavad väljaspool koduseinu. Äärmiselt tore väljavaade selle inimese jaoks muidugi, kes peab kodus ootama, olles täielikus teadmatuses sellest, mis tegelikult toimub.

Kommentaare ei ole