{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe: 5 märki, mis viitavad, et su suhe on halb

Foto : unsplash / Ben White    Kui su kaaslane on hakanud su...

Foto : unsplash / Ben White

 

 Kui su kaaslane on hakanud sulle ärritavalt mõjuma, kui teie vahel on tekkinud liiga palju probleeme, kui te ei suhtle enam omavahel ja kui te ei räägi enam ühisest tulevikust ega meie vormis, siis on see märgiks, et su suhtes on midagi korrast ära. Kõiki neid märke ei ole alati lihtne näha. Ja ometi hoiatavad spetsialistid, et alati on selliseid märke, mis ei peta kedagi. 


1 - Su kaaslane mõjub sulle ärritavalt 

Kõik need väikesed puudused, mis kunagi olid nii armsad tema juures või mida sa lihtsalt ei näinud, on hakanud sulle närvidele käima. Terve vannituba on täis juukseid ja karvu! Toolil vedelevad mustad sokid ja riided! Tuba on alati sassis. Ja millal ta niimoodi luristama on hakanud? Ja milline ta veel välja näeb?!? Kas ta enda eest üldse ei hoolitse enam? Väiksemagi eksimuse pärast oled sa valmis häält tõstma ja vihastama, sa ründad pisiasjade pärast ja ärritud kogu aeg. See on halb märk. 

Su tolerantsuse tase teise inimese vastu on kadunud. Ja su kannatuste karikas ajab üle. Nii palju, et pelgalt teise inimese nägemine mõjutab sulle ärritavalt ja sa pead teise tuppa minema selleks, et rahuneda. Kuidas ka ei ole, see on kindel märk, et su suhe ei ole normaalne. 

 

2 - Te ei tee enam midagi koos

See on täiesti normaalne ja selles pole midagi imelikku, kui teil on mõlemal ka oma elu ja omad tegemised. Asi on aga hull, kui üks partneritest kogu oma vaba aja veedab väljaspool koduseinu ja väldib teist. Normaalses suhtes on alati soov teha midagi koos ja jagada. Mitte ainult neid asju, millest muidu mööda ei pääse ja mida lihtsalt peab tegema.

Suhe on halb, kui sa tunned, et enam midagi ei juhtu ja toimub paigalseis, sest su kaaslane ei võta midagi ette. Kui sina oled ainuke, kes kogu aeg organiseerib midagi ja teed kõik teie kahe eest, on see halb märk. Kui inimene on sinust tõesti huvitatud, siis ta vähemalt pingutab natukenegi teie suhte pärast ja tunneb sinu vastu huvi.

 

 

3 - Te ei tee enam tulevikuplaane

Juba mitu kuud ei räägi te tulevikust. Te ei tee puhkuseplaane, te ei mõtle kinnisvara soetamise peale, te ei tee midagi koos. Järgmisel aastal läheme... oleme... teeme... Sellel suvel.... Ei, teie vahel ei ole mitte midagi sellist. Te ei räägi ei meie-vormis ega ühisest tulevikust.

Teine märk, mis viitab sellele, et me räägime sinu tulevasest eksist, on see, et sa oled ka ise hakanud mõtlema teistsuguse ja parema tuleviku peale. Sa oled hakanud unistama endisest elust ilma oma kaaslaseta. Sa oled hakanud mõtlema tuleviku peale kellegi teisega. 


4 - Sa ei ole enam nii enesekindel

Kui sa juba suhte alguses ei tundnud end kõige kindlamini selle inimesega, siis hiljem ei muutu asjad paremaks. Kui su kaaslane sind kogu aeg kritiseerib, on see halb märk. 

Paarisuhtes ehitame me üles oma minapildi läbi teise inimese pilgu. Kui sul on tunne, et su kaaslane kritiseerib kogu aeg su mõtteid, su tegusid või su välimust, kui ta ei huvitu sinust ja kui ta sind põlgab, on see halb märk. See suhe võib mõjuda su vaimsele tervisele laastavalt. Kui sa ei saa sellest kõigest oma kaaslasega rääkida, siis mine minema. 

 

 


5 - Ta ei meeldi su sõpradele ega sugulastele

Loomulikult ei pea ta kõigile meeldima. Aga, kui su lähedased tahavad sind hoiatada tema suhtes ja räägivad sulle kogu aeg tema halbadest külgedest, peaksid sa neid kuulda võtma.

Ei maksa ära unustada, et su lähedased tahavad sulle (üldjuhul) head. Nad näevad sinu suhet kõrvalseisja pilgu läbi. Muidugi ei saa nad kõike mõista ega kõigest aru saada, mis sinu suhtes toimub aga nad näevad ohumärke, mida sina võib-olla oled otsustanud eirata.


Mida siis teha, kui su suhe on halb? 

Isegi, kui sa vastasid enamikele oletustest jaatavalt, ei ole su suhe tingimata määratud hukule. Lootus ei ole veel kadunud. Katsudes parandada omavahelist suhtlemist võivad asjad muutuda paremuse poole. Näiteks aitab sellisel puhul pereteraapia. 


 

 

Kommentaare ei ole