{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 tähemärgi all sündinud naised, kelle jalas on peres püksid

  SKORPION Skorpionid on väga armukadedad, suure egoga ja ei talu, kui nende eneseväärikust puudutakse. Elades kellegagi koos on Sko...

 



SKORPION

Skorpionid on väga armukadedad, suure egoga ja ei talu, kui nende eneseväärikust puudutakse. Elades kellegagi koos on Skorpion veendunud, et tema mees kuulub ainult talle ihu ja hingega.Ta tahab kõike teada mehe käikude ja tutvuste kohta. Ta ise on kindel, et teeb seda ainult mehe heaks ja pererahu huvides aga tegelikult tänu oma käitumisele ajab ta tihti mehe minema enda juurest.

LÕVI

Lõvil ei jää midagi kahe silma vahele. Ta on väga range enda vastu ja nõuab ka teistelt sama. Ta tahab kõikide tähelepanu. Ta tahab, et asjad läheksid nii nagu tema seda tahab. Ta ei karda oma arvamust välja öelda ja võib reageerida väga agressiivselt, kui talle keegi julgeb midagi vastu öelda. Kodus on kõik alati korras, sest ta on hoolt kandnud, et kõik käituksid enam-vähem tema soovide kohaselt.
 
 
 


KALJUKITS

Kaljukits on väga perelembene. Ta on hästi organiseeritud ja tahab, et asjad läheksid nii nagu ta seda ette on näinud. Ta teab muuseas täpselt, mida ta tahab ja tema lähedased peavad tema reeglitest kinni pidama, kui nad ei taha ta pahameelt äratada.

SÕNN

Sõnn on maamärk, ta on hästi realist, kahe jalaga maa peal, armukade ja domineeriv. Kangekaelne ja jonnakas - ta tahab oma kontrolli all hoida kõiki ja kõike. Ta reageerib tihti üsna tuliselt ja ei katsu varjatagi oma meelepaha.  Ta ütleb seda, mida ta mõtleb ja teda ei häiri, kui ta teistele sellega haiget teeb.

VÄHK

Vähk oskab oma tundeid kontrolli all hoida ja see muudabki ta ohtlikuks. Ta võib teistega mängida ja neid kontrolli all hoida. Tema jaoks peab ta elukaaslane olema tema teenistuses ja täitma eksklusiivselt ta väikesi soove.


 © 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole