{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 06. märts

  Foto : unsplash / Ben White Jäär Armastus. Ära ha...

 

Foto : unsplash / Ben White

Jäär

Armastus. Ära hakka täna kodus võimuvõitlust pidama, kasuta oma energiat targematel eesmärkidel. Töö. Sul on üha raskem alluda käsklustele ja täita teiste soove. Tervis. Praegusel hetkel ei valmista tervis sulle suuremaid probleeme, katsu siiski paremini jälgida seda, mida sa sööd. Raha. Ära tee suuremaid kulutusi täna ja valva paremini oma raha.

Väike nõuanne: kaitse oma huve

Õnnenumber: 357


Sõnn

Armastus. Kas sa ikka veel mõtled oma endise suhte peale? Võta ennast kätte, su elu ei ole sugugi veel läbi. Töö. Praegune planeetide seis võib sulle kaasa tuua mõningaid probleeme töö juures. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea periood selleks, et vaadata, kuidas oma raha targalt investeerida.

Väike nõuanne: usu rohkem headesse asjadesse

Õnnenumber: 659


Kaksikud

Armastus. Sinu enda mõtlematu käitumine võib sulle täna kalliks maksma minna. Töö. Ära oota ainult häid juhuseid. Sa pead ise ka omalt poolt midagi tegema. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Valva oma väljaminekuid.

Väike nõuanne: pea oma plaanidest kinni ja ära mängi tuulelippu

Õnnenumber: 591


Vähk

Armastus. Su elukaaslane ärritab sind viimasel ajal liiga palju, sul on raske ennast vaos hoida. Töö. Hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest. Tervis. Kui sa tunned suuremat väsimust, katsu puhata ja mediteeri. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid, mure teeb tervisele halba

Õnnenumber: 423

 

 


Lõvi

Armastus. Ära mossita nii palju, ole avatum ja siiram teiste vastu. Kõik ei ole süüdi selles, et sinul on halb päev. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Hoia rohkem kokku ja investeeri.

Väike nõuanne: tee alati seda, mis on hea

Õnnenumber: 326


Neitsi

Armastus. Ära mõtle nii tihti selle inimese peale, kes pole enam vaba. Töö. Kõik päevad ei ole õnneks vennad, oota kannatlikult tööpäeva lõpp ära. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja hoolitse oma vaimse tervise eest. Raha. Mõtle enne, kui kulutad.

Väike nõuanne: mõtle rohkem oma peaga

Õnnenumber: 798


Kaalud

Armastus. Praegu ei ole su elus just kõige parem aeg. Su enesetunne on räbal ja selle tõttu kannatab ka kogu su ülejäänud elu. Töö. Tänane päev ei tule kõige kergem. Tervis. Ära unusta regulaarselt sporti teha ja rohkem liikuda, see aitab peas korda luua ning parandada enesetunnet. Raha. Isegi, kui kõik peaks praegu korras olema, katsu organiseerida paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ole valmis järeleandmisi tegema

Õnnenumber: 512


Skorpion

Armastus. Sa ei ole enam kindel selles, kas sa oled teinud õige valiku. Töö. Ära võta liiga palju asju ette, sa ei tea, mida tänane päev tuua võib. Tervis. Ole tasakaalukas ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära kuluta liiga palju, parem hoia kokku.

Väike nõuanne: ära tee rumalusi ja ära tee seda, mis võib sulle endale haiget teha

Õnnenumber: 385

 

 

 

Ambur

Armastus. Kodune õhkkond ei ole kõige parem hetkel, katsu olla natuke eemal ja oota, kuni olukord paraneb. Töö. Sul on tunne, et su asjad ei liigu piisavalt kiiresti ja see ärritab sind. Tervis. Viimasel ajal ei ole su tervis olnud kõige parem. Raha. Hoia kokku.

Väike nõuanne: ära aja oma õigust iga hinna eest taga, sa rikud oma suhted teistega nii ainult ära

Õnnenumber: 193


Kaljukits

Armastus. Täiesti rahulik ja vaike periood. Töö. Sa oled hõivatud oma töömurede lahendamisega. Tervis. Tervis hakkab sul paranema kõikide märkide järgi. Raha. Sa peaksid saama suurema summa raha peatselt. 

Väike nõuanne: kaalu alati plussid ja miinused läbi enne, kui sa mingi otsuse langetad

Õnnenumber: 322


Veevalaja

Armastus. Üks inimene katsub sind ja su kaaslast omavahel tülli ajada. Töö. Ära tegele kõigega samal ajal. Tervis. Ära söö liiga palju lihatoite, su organism vajab rohkem värsket. Raha. Ära nii palju kuluta.

Väike nõuanne: ära lase oma headust kuritarvitada

Õnnenumber: 510


Kalad

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib välja ilmuda. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt elada. Raha. Su elus on olnud paremaid aegu.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Õnnenumber: 435



Kommentaare ei ole