{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 24. märts

  Foto : unsplash / John-Mark Smith Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / John-Mark Smith

Jäär

Armastus. Vallalised: 3 planeeti hoolitsevad teie südameasjade eest. Tänases päevas peaks kõigi jaoks armastust olema. Töö. Keegi ei saa sulle etteheiteid teha ega öelda, et sa oled liiga aeglane. Tervis. Hoia oma maksa tervist ja ära söö liiga palju rasvast. Raha. Enne plaanide tegemist, loo kord oma rahaasjades. 

Väike nõuanne: aita neid, kes seda väärivad aga ära lase oma headust kurjasti ära kasutada


Sõnn

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua ühe abieluettepaneku. Töö. Veenus ise inspireerib sind ja headest ideedest sul selle tõttu puudu ei tule. Tervis. Sa oled heas vormis, kui sul energiat üle jääb, siis tee sporti. Raha. Kui sul on rahaprobleeme hetkel, siis Jupiter annab sulle vajalikke vahendeid, mis aitab sul oma olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära otsi alati kõige kergemat teed


Kaksikud

Armastus. Mõned erimeelsused ja teineteisest möödarääkimised võivad tekkida, ära lase olukorral hullemaks minna. Töö. Ära ole liiga suurte eelarvamustega. Tervis. Jupiter kaitseb sinu tervist ja sa peaksid olema heas vormis. Raha. Ole kannatlik ja oota paremad ajad ära.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui räägid


Vähk

Armastus. Sa oled väsinud rutiinsest ja üksluisest elust, su hing igatseb vaheldust. Töö. Meeskonnatöö ei suju täna hästi, mõned ootamatud probleemid võivad tekkida. Tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad sind kimbutada. Raha. Ole ettevaatlik ja ära lange lõksu.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

 

 

 

Lõvi 

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks hetkel olema väga hea. Töö. Ära muutu liiga pealiskaudseks. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Ära osta kõike, mis sulle meeldib.

Väike nõuanne:  aita sõpra, kes sind vajab


Neitsi

Armastus. Pluuto muudab sind nõudlikumaks oma elukaaslase suhtes ja selline hoiak muudab koduse õhkkonna paratamatult pingeliseks. Töö. Sa oled mässumeelne praegusel hetkel ja võid öelda ühele töökaaslasele üsna teravalt. Tervis. Väsimuse üle sul kurta pole vaja, küll aga peaksid sa närvipinget maandama. Raha. Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Kaalud

Armastus. Ära hakka täna arveid klaarima. Töö. Suhted töökaaslaste ja ülemustega on pingelised, ära raiska oma aega vaidlemise peale. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa võid leida lahendusi oma probleemidele.

Väike nõuanne: loe kümneni enne, kui ütled midagi, mida sa hiljem võid kahetseda


Skorpion 

Armastus. Planeedid lasevad sul tegutseda oma äranägemise järgi. Kasuta seda perioodi, et muuta oma olemasolevat suhet paremaks. Töö. Ära pane endale pähe igasuguseid mõtteid, mis on reaalsusest kaugel. Tervis. Ära kurna enda organismi ära, sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Rahaprobleemid ei lase sul magada, pane kulud ja tulud kirja ja vaata, mida sa ise ära teha saad.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega vaidlemise peale

 

 


Ambur

Armastus. Su paarisuhtes on väsimust ja tüdimust tunda. Töö. Konfliktne olukord ülemustega võib täna tekkida. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Praegune periood ei ole kõige parem. 

Väike nõuanne: ära otsi erimeelsusi ja lahkhelisid, katsu paremini teistega läbi saada


Kaljukits

Armastus. Planeedid ise kaitsevad su armuelu. Töö. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. Tervis. Söö rohkem kalatoite, see on südamele hea. Raha. Jupiter toob sulle täna head rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära võta tõsiselt kuuljutte


Veevalaja

Armastus. Sa tunned, et su elus on algamas uus lehekülg, nii palju häid uudiseid toob sulle tänane päev! Töö. Keskendu oma tööle ja ära muretse kõige muu pärast. Tervis. Sa oled natuke väsinud ja peaksid endale rohkem puhkust lubama. Raha. Sa võid täna sooritada ühe väga kasuliku tehingu.

Väike nõuanne: võta aega elamiseks


Kalad

Armastus. Täna võib üks ootamatu kohtumine aset leida! Töö. Tegutse ja ära oota, et teised sinu eest kõik ära teeksid. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa oma tervise eest hoolitsed. Raha. Väga hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära hädalda ja ära kaeba, vaikimine on märk suurest hingest, kõik muu on nõrkus



Kommentaare ei ole