{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: neljapäev, 10. märts

Foto : unsplash / Simon Berger    Jäär Armastus. Te...

Foto : unsplash / Simon Berger

 

 Jäär

Armastus. Tee lõpp minevikule, see ei aita sind elus edasi, sa teed ainult iseendale sellega haiget. Töö. Üks töökaaslane võib öelda midagi, millega sa nõus ei ole. Parem oleks, kui sa ei hakkaks vaidlema, sest ta on seadnud sulle lõksu. Tervis. Sa peaksid olema üsna hea tervise juures, katsu ainult süüa paremini, ära kurna oma organismi praegu ära. Raha. Sa tead ise ka, et oled kulutanud rohkem, kui vaja. Pane kõik kulud ja tulud edaspidi kirja, nii on sul parem ülevaade.

Väike nõuanne: mõtted võivad ravida ja mõtted võivad haigeks teha. Valik on sinu

Õnnenumber: 667


Sõnn

Armastus. Ära flirdi töö juures. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida, mis ootavad kiiret lahendamist. Tervis. Sa pead hakkama oma tervise eest paremini hoolitsema. Raha. Sa pead olema ettenägelikum.

Väike nõuanne: usu rohkem sellesse, et headus võidab

Õnnenumber: 374


Kaksikud

Armastus. Praegu ei ole sa mitte millegagi oma elus rahul. Ära riku sellepärast aga teiste inimeste elu ära. Töö. Võib-olla usaldatakse just sulle ühe tähtsa projekti juhtimine. Tervis. Hoidu liigsest negatiivsusest. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine

Õnnenumber: 676


Vähk

Armastus. Sa oled hakanud sügavamalt oma elu üle järele mõtlema, sest sa ei ole enam kindel, mida sa oma tulevikult tahad. Töö. Ära võta kõike isiklikult, mida sulle öeldakse. Tervis. Sa pead oma tervisesse tõsisemalt suhtuma. Söö tervislikumalt. Raha. Selleks, et vähem muretseda, pead sa piirama oma kulutusi.

Väike nõuanne: kõik saab korda

Õnnenumber: 419

 

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma ühe ilusa üllatuse. Töö. Võta asju rahulikumalt ja ära torma kogu aeg. Tervis. Sa oled väsinud ja peaksid rohkem puhkama. Raha. Mõtle selle peale, kuidas oma olukorda kindlustada.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

Õnnenumber: 951


Neitsi

Armastus. Ära näe teises inimeses ainult vigu. Töö. Jää igas olukorras rahulikuks ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Tervis. Sa pead looma korra oma peas, pane kõik ekraanid kinni ja loe mõnda head raamatut. Raha. Hoia oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära ole nii irooniline

Õnnenumber: 286

 

Kaalud

Armastus. Sul on raske näha praegusel hetkel midagi head oma elus. Töö. Sa oled rahutu, sest tulevik valmistab sulle muret. Tervis. Katsu võtta aega puhkamiseks. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: hingerahu tuleb sinu enda seest

Õnnenumber: 490


Skorpion

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega, kellega sa leiad kohe ühise keele. Oled sa valmis aga kõike oma elus tema pärast muutma? Töö. Ära tee liiga suuri plaane tänaseks päevaks, mõned ootamatused võivad tekkida. Tervis. Kui sa toitud tervislikult, läheb kõik hästi. Raha. Parem, kui sa mõtleksid enne, kui kulutaksid.

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist

Õnnenumber: 985

 

 


Ambur

Armastus. Ole kannatlikum ja tee järeleandmisi. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Sa oled liiga närviline ja magad halvasti. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: jagatud mure on pool muret

Õnnenumber: 922


Kaljukits

Armastus. Sa otsid hingelist lähedust. Töö. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, su tervis peaks olema üsna hea praegusel perioodil. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest

Õnnenumber: 466


Veevalaja

Armastus. Sul on tunne, et sa oled üksi maailmas ja mitte keegi ei mõista sind. Töö. Ära muutu liiga tormakaks ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ära kuluta oma sääste ära.

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, mida sa tahad

Õnnenumber: 205


Kalad

Armastus. Ole rahulik ja mõistev, isegi kui su kaaslasel on halb tuju. Töö. Organiseeri oma tööd paremini ja tee asju rahulikult. Tervis. Parem oleks, kui sa hakkaksid tervislikumalt toituma. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära liialda nii palju

Õnnenumber: 933

Kommentaare ei ole