{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui kaks inimest on kokku määratud, siis ristuvad nende teed taas varem või hiljem

 Ilmselt oled ka sina kuulnud seda ütlust : "Kui sa kedagi armastad, siis lase tal minna. Kui ta on sinule määratud, tuleb ta t...

 Ilmselt oled ka sina kuulnud seda ütlust : "Kui sa kedagi armastad, siis lase tal minna. Kui ta on sinule määratud, tuleb ta tagasi. "

 

 

Foto : unsplash

 

See võib tunduda alguses üsna kummaline ja isegi paradoksaalne aga tegelikult see on nii. 

Kui kahe inimese vahel on tugev side ja nad on teineteise jaoks loodud, siis peavad nad mõnikord lahku minema, ise oma elu elama selleks, et teineteist taas leida. Me peame ravima terveks oma hinge ja südame selleks, et olla selle inimesega, kes sinu jaoks loeb. 

Mõnikord kohtume me õige inimesega valel ajal. Ja sellepärast on lahku minek vältimatu aga oma hinges tunned sa ikkagi, et ta on sinu ja sina oled tema oma.

 

 

 

Mõnikord kohtume me kellegagi ainult hetkeks. Aastad mööduvad ja sa tunned, et mõte läheb aina rohkem tema peale tagasi. Saatuse teed on ettearvamatud. 

Kui sa oled määratud kellegagi kokku, siis tuleb ta sinu juurde tagasi. Ükskõik, kui palju aega see ka ei võta. Ja seejärel tunnete te end mitte kahe erineva inimesena, vaid ühena. Kõige parem oleks jääda oma südamele truuks ja oodata ent paljud inimesed leiavad endale kellegi teise, alustavad uut suhet, mis aga mingil seletamatul põhjusel ei toimi. Sest süda on mujal. 

 

 

 

Mitte kõik inimesed, keda sa oled armastanud, ei tule su juurde tagasi. Vaid üks, kes elab su südames ja keda sa ei unusta.

Kui sa ta vabaks lased, tuleb ta tagasi. On asju elus, mis on sulle väga tähtsad aga mis ei saada sind kogu elu. 

See aeg, mis te olete lahus, on vajalik selleks, et sa saaksid muutuda selliseks inimeseks nagu sa peaksid olema. Kas inimene tagasi tuleb või mitte - sinu südamesse jätab alati üks inimene oma unustamatu jälje.

 

Kommentaare ei ole