{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 12. märts

  Foto : unsplash / Aniket Bhattacharya Jäär Armast...

 

Foto : unsplash / Aniket Bhattacharya

Jäär

Armastus. Hea oleks, kui sa räägiksid natuke rohkem oma elukaaslasega, et paremat aimu saada tema elust ja olust. Võib juhtuda, et sa kuuled nii mõndagi üllatavat ja samuti võib juhtuda, et tal on ühe kolleegiga suhted lähedasemaks muutunud. Töö. Sa oled leidnud tagasi oma analüüsivõime ning suudad paremini keskenduda. Tervis. Mis siin ikka keerutada, sa oled ennast ära kurnanud. Võta aega maha. Raha. Ära võta kõiki pakkumisi puhta kullana ja ära lase ennast pimestada niisama lihtsalt.

Väike nõuanne: ära ole nii kannatamatu: iga asi omal ajal! 

Õnnenumber: 207

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem. Suhe elukaaslasega mõjub sulle kurnavalt. Kui sa oled vallaline, tunned sa lihtsalt üksindust ja suuremat masendust. Töö. Sa tead, kuidas oma tööasju kõige paremini organiseerida. Sa võitled oma ideede eest ja paned oma sõna maksma. Selle tõttu võivad tekkida aga mõned arusaamatused töökaaslastega. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Sa oled ennast tööga täiesti ära kurnanud ja see ei ole hea. Sa pead tegema rohkem sporti, puhkama ja magama. Söö vitamiinirikkaid toite. Raha. Ole ettevaatlik ja ära võta nii tihti oma rahakotti välja. Sa oled liiga kannatamatu viimasel ajal, pea parem targematega nõu. 

Väike nõuanne: ära torma nii palju

Õnnenumber: 516


Kaksikud

Armastus. Hea oleks, kui su kaaslane kasutaks täna natukenegi rohkem kujutlusvõimet ja üllataks sind millegagi. Sest sa ei suuda enam seda üksluisust ja rutiini välja kannatada. Töö. Kui sa oled endale kord midagi pähe võtnud, siis nii lihtsalt sa järele ei anna. Sa oled valmis kõigeks, selleks, et leida vahendeid, mis aitavad sul oma plaane ellu viia. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta, mis aitavad väsimuse vastu. Raha. Täna võid sa sooritada väga häid tehinguid, mille abil sa võid parandada märkimisväärselt oma majanduslikku seisu pikemas perspektiivis. 

Väike nõuanne: ära otsi õnne mujalt

Õnnenumber: 926


Vähk

Armastus. Su suhe ei ole nii tugev nagu sa seda arvad, võta midagi ette, et tormituuled teid maha ei niidaks. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Mõtle positiivselt, stress on tervisele kahjulik. Raha. Üldiselt on su rahaasjad heas seisus. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: andmine teeb rohkem rõõmu, kui saamine

Õnnenumber: 761

 

 


Lõvi

Armastus. Su suhe ei ole hetkel just kõige parem, paljud teist mõtlevad lahkuminemise peale. Töö. Ära tee välja kadedatest inimestest ja ära pööra tähelepanu ebaõiglasele kriitikale. Tervis. Sa oled küll närviline aga muidu heas vormis. Raha. Tänane päev tuleb väga hea, rahaasjades saadab sind hea õnn. Sa võid saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: sa ei pea kõikidele meeldima, mõnikord tuleb sul valida

Õnnenumber: 283


Neitsi

Armastus. Kõik läheb hästi, sa tead, kuidas oma suhet hoida. Töö. Kurtmiseks pole põhjust. Tänane päev peaks tulema üsna hea. Tervis. Veeda rohkem aega lähedaste ja sõpradega, kes aitavad sul tuju üleval hoida. Raha. Naudi elu, sest head uudised on sinu poole teel.

Väike nõuanne: ole kannatlikum ja ära aja tuult taga

Õnnenumber: 796


Kaalud

Armastus. Su kaaslane võib sulle täna etteheiteid teha, ära ärritu liiga ruttu ja ära vasta talle samaga. Töö. Tööalased suhted ei ole hetkel kõige paremas seisus, eriti siis, kui te peate lahendust leidma mõningatele probleemidele. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema terve ja heas vormis, võib-olla ainult seedeprobleemid teevad sulle muret. Raha. Ära ehita liiga palju õhulosse ja ära riski ega spekuleeri.

Väike nõuanne: ära aja omavahel segi reaalsust ja hirme

Õnnenumber: 142


Skorpion

Armastus. Sa võid kohata täna ühte inimest, kes on sündinud nagu sinagi Skorpioni tähtkujus ja kes sind mitte ükskõikseks ei jäta. Töö. Sa sead endale uusi eesmärke ja keskendud seejärel nende ellu viimisele. Su pingutusi saadab edu. Tervis. Selle jaoks, et stressi maandada, pead sa rohkem magama. Raha. Hoia silmad lahti, sest väga head võimalused võivad avaneda. Sa võid saada suure summa raha täiesti ootamatult.

Väike nõuanne: lahenda oma probleemid ära

Õnnenumber: 515

 

 


Ambur

Armastus. Veenus muudab sind veelgi atraktiivsemaks. Hea õnn saadab vallalisi. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult. Tervis. Kui sa ei ole oma kehakaaluga rahul, siis muuda oma eluviise ja toitumisharjumusi. Raha. Hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära lase oma pähe liiga musti mõtteid

Õnnenumber: 653


Kaljukits

Armastus. Saturn, mis mõjutab hetkel sinu paarisuhet, soovitab sul hoida rohkem oma suhet. Ära arva, et mujal on rohi rohelisem. Töö. Sa võid saada häid pakkumisi. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja. Ükski planeet ei ohusta hetkel sinu tervist. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: hoia jalgu kindlalt maa peal

Õnnenumber: 828


Veevalaja

Armastus. Kui viimasel ajal on su suhe olnud elukaaslasega üsna pingeline, siis nüüd peaksid probleemid lahenema. Töö. Kui sa oleksid oma ettevõtmistes ja tegemistes sihikindlam ning võtaksid oma tööd tõsisemalt, läheks kõik paremini. Tervis. Sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis, hoolimata sellest, et töökoormus on suur. Raha. Kui vaja, siis laena.

Väike nõuanne: ära oota, et õnn tuleks sinu juurde, mine ise õnne otsima ja sa leiad seda, mida sa otsid

Õnnenumber: 601


Kalad

Armastus. Sa tahaksid alustada otsast peale. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja tead, millised suunas liikuda. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Päike aitab sul täna parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks teiste vastu

Õnnenumber: 795

Kommentaare ei ole