{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 05. märts

Foto : unsplash /Michelle McEwen    Jäär Armastus. ...

Foto : unsplash /Michelle McEwen

 

 Jäär

Armastus. Ole parem oma elukaaslase vastu. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. Tervis. Hea päev selleks, et teha sporti ja hoolitseda rohkem oma tervise eest. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: pane oma murekoorem maha ja ära väsita ennast ära. Katsu mediteerida ja mõtelda asjadele, mis teevad meele rõõmsaks

Õnnenumber: 488


Sõnn

Armastus. Leia oma hingerahu tagasi, praegu ei ole sul midagi teistele anda, sest su sees on tühjus ja vaikus. Töö. Kõik läheb hästi ja harjumuspäraselt. Tervis. Liigu rohkem, su tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Su rahaasjad hakkavad varsti paranema.

Väike nõuanne: hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest

Õnnenumber: 262


Kaksikud

Armastus. Sa ei mõtle ega muretse hetkel oma eraelu pärast. Sul on muidki probleeme. Töö. Ole ettevõtlikum ja kõik läheb hästi. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Väike rahaingel külastab sind võib-olla juba täna.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mida sa tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha

Õnnenumber: 138


Vähk

Armastus. Tee nii, et su minevik ei mõjutaks liiga palju su praegust elu. Töö. Ära muuda oma elu ise keeruliseks. Tervis. Planeetide mõju on pigem hea praegusel hetkel. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga kannatamatuks, kui asjad ei edene nii ruttu nagu sina tahaksid. 

Õnnenumber: 217

 

 

 

Lõvi

Armastus. Selle asemel, et tülitseda, tuleta endale meelde, et targem annab järele. Töö. Täna läheb kõik hästi. Tervis. Sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis. Raha. Säästa selleks, et elada paremini.

Väike nõuanne: lõpeta hädaldamine ja kurtmine, võta end käsile ja ole enesekindlam

Õnnenumber: 521


Neitsi

Armastus. Sa ei taha enam leppida keskpärasusega, sa oled väsinud leigetest tunnetest. Sa igatsed suure armastuse järele. Töö. Ole valmis headest võimalustest kinni haarama õigel hetkel. Tervis. Täna peaksid sa end üsna hästi tundma. Raha. Kulutused võivad küll olla hetkel suuremad aga õnneks hakkavad su sissetulekud kasvama.

Väike nõuanne: ära kaota lootust, sest alati on võimalus

Õnnenumber: 830


Kaalud

Armastus. Ära lase armukadedusel oma suhet hävitada. Töö. Sa võid saada väga hea pakkumise. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ole mõistlik ja kasuta oma raha targalt.

Väike nõuanne: ära korda samu vigu kogu elu

Õnnenumber: 711


Skorpion

Armastus. Sa mõtled oma elu ja tuleviku üle järele, sa ei ole päris kindel enam selles, mida sa tahad. Töö. Suhe kolleegidega ei ole hetkel kõige parem. Tee nii, et sa ei peaks kellestki sõltuma ja otsi ise lahendusi oma probleemidele. Tervis. Täna võib sind ainult väsimus kimbutada. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: rahune maha ja veeda rohkem aega sõpradega

Õnnenumber: 730

 

 


Ambur

Armastus. Ära riku ise oma suhet ära. Töö. Keskendu rohkem ja ära ole liiga hajameelne. Tervis. Tervisprobleeme ei tohiks ette tulla. Raha. Ole rahulik, planeetide seis on hetkel väga hea, sa võid saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

Õnnenumber: 995


Kaljukits

Armastus. Lõpeta see jaanalinnu mängimine ja katsu leida lahendus erimeelsustele, mis sinu ja su elukaaslase vahel juba mõnda aega on. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Su tervis on täna üsna hea. Raha. Sa võid sooritada väga häid tehinguid täna.

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelne

Õnnenumber: 742


Veevalaja

Armastus. Su suhe elukaaslasega ei ole praegu just kõige parem. Töö. Töö juures valitseb hea õhkkond, suhe töökaaslastega on parem. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Kõik läheb palju paremini, kui sa arvad.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega muretsemise peale

Õnnenumber: 387


Kalad

Armastus. Jää rahulikuks isegi siis, kui su kaaslane on täna halvas tujus. Töö. Sa oled ettevõtlikum ja sul on suured plaanid. Jätka samas vaimus. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Su pingutused hakkavad vilja kandma. 

Väike nõuanne: ära muuda liiga tihti oma arvamust ja ära lase oma uhkusel enda eest rääkida

Õnnenumber: 845



Kommentaare ei ole