{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Kas sa tead, kui suur on sinu vaimne jõud?

    Elu meie ümber läheb aina kiiremaks ja seda suuresti tänu sellele, et me saame nii lühikese aja ja väheste pingutuste korr...

 

 

Elu meie ümber läheb aina kiiremaks ja seda suuresti tänu sellele, et me saame nii lühikese aja ja väheste pingutuste korral korda saata nii palju asju. Selleks, et vastu pidada, peab olema vaimselt väga tugev. Inimest, kes ei suuda aga taluda seda pinget ega organiseerida oma elu vastavalt, võib tabada vaimne kurnatus ja depressioon.

 

Vaimne jõud ehk hingetugevus on seotud aga meie isiksusega.

 

Kui suur on sinu vaimne jõud? 

Vaata allolevat pilti. Mida sina näed pildil esimesena? 


 Meeldetuletus: käesolev test on meelelahutusliku eesmärgiga, milles olev info ei määra diagnoosi ega asenda spetsialisti nõuandeid.


1. Kui sa nägid esimesena mehe pead


Kui sa nägid kõigepealt mehe pead, siis kas sa panid tähele, et mehel pole nägu? Aga see polegi kõige olulisem, kas pole? Sest sa oled väga tugeva vaimse jõuga, võiks isegi öelda, et sa ei lase mitte kellelgi enda hingerahu häirida. Sa jääd rahulikuks ka siis, kui kellegi nägu peaks su elust kaduma, sa saad alati oma probleemidega ise hakkama. Sa suudad stressi taluda palju paremini, kui teised

Sa oled karismaatiline inimene, varustatud heade juhtimisoskustega. Teised imetlevad sind su emotsionaalse tugevuse pärast, paljud hoiavad end rasketel hetkedel sinu selja taha, sest sa tuled igast olukorrast välja ja leiad alati lahenduse. 

Kui lahendust ei peaks kohe tulema, siis on sul piisavalt kannatlikku meelt, et oodata. Sa oled tugev inimene, tõeline kalju teiste jaoks, kust tormi korral varju leida.

 

 


2. Kui sa nägid naise pead esimesena


Võib-olla nägid sa esimesena pilvedesse joonistatud naise nägu. See tähendab, et su vaimne jõud on natuke väiksem, kui neil, kes nägid mehe pead kõige esimesena. Sulle meeldivad uued väljakutsed, mida elu sulle toob, sa leiad alati parima võimaluse, kuidas oma eluga edasi minna.

Ükskõik, mida sa ka ei tee, sa ei taha lasta masendusel enda peale tulla. Kui sa peaksid sattuma raskustesse, siis katsud sa mitte liiga emotsionaalseks minna. Sa usaldad oma nägemist selleks, et olukorda analüüsida ja leida võimalikke parimaid lahendusi edasi tegutsemiseks. Sa teed alati kõike kogu hingega ja viid alati oma eesmärgid ellu.

Mõnikord aga lased sa kibestumusel ja pettumustundel enda hinge pugeda. Sa oled liiga nõudlik iseenda vastu ja tunned rahulolematust, kui sa ei ole teinud nii hästi, kui sa oleksid soovinud. Õnneks on sul head ja toetavad sõbrad, kes aitavad sul vajadusel ka tuhast tõusta ning leida uusi väljakutseid või võimalusi, kuidas praegusest olukorrast võimalikult valutult välja tulla. Sa oled tugeva vaimse jõuga.


3. Linnud

Selle sürrealistliku pildi peal on kujutatud mehe kaabu peal puuri kahe kajakaga. Kui sa nägid kõigepealt linde puuris, siis on sinu vaimne tugevus natuke madalam, kui neil, kes nägid kõigepealt mehe ja naise pead. Mida see tähendab? See tähendab, et sul on küll madalam taluvuselävi aga sa oled palju paindlikum elus. Teised inimesed peavad sind aga tugeva vaimujõuga inimeseks, sest sa ei lase kunagi midagi välja paista.

Aga oma hingepõhjas oled sa pigem üksildase loomusega ja väga tundliku südamega. Sa arvestad teiste inimeste arvamusega enne, kui sa midagi otsustad. Kuidas ka ei ole, sa suudad alati leida parima lahenduse oma probleemidele ja oled igati ära teeninud teiste inimese usalduse.

 

 


4. Puur


Kui sa nägid kõigepealt puuri, siis tähendab see, et sa oled väga tundlik inimene, kes teeb kõik, et mitte teistele inimestele haiget teha. Su vaimne tugevus on palju madalam, kui teistel aga seda selle tõttu, et sa lased sageli oma emotsioonidel enda elu kontrollida. Sa pöörad liiga palju tähelepanu teiste vajadustele ja võtad paljusid asju liiga isiklikult. Teiste sõnad võivad sulle veel aastaid hiljem palju haiget teha.

Sinu tundlikkus muudab aga keskkonda pingelisemaks ja mõjutab suurel määral su elu. Kui sa aga midagi teha tahad, siis ei saa miski sind takistada. Sa oled kunstilise kalduvusega väga loominguline inimene, kes tahab näha elus pigem ilusat ja positiivset. Isegi, kui rasketel aegadel kimbutab sind stress, oled sa siiski inimlik ja kaastundlik kõigi vastu, kes abi vajavad.



Kommentaare ei ole