{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: kolmapäev, 02. märts

  Foto : unsplash / Cody West  Jäär  Armastus.Tänan...

 

Foto : unsplash / Cody West

 Jäär

 Armastus.Tänane päev ei tule kõige parem, sa oled ise liiga närviline ja võtad kõike südamesse, selle all kannatab ka su suhe teistega. Töö. Sa üritad ennast motiveerida, sest viimastel päevadel on su peas üks suur segadus. Tervis. Ära unusta sporti teha või minna välja kõndima, see on parim viis, mis aitab tõsta õnnehormoonide taset ning samal ajal aitab sul oma peas korda luua. Raha. Tänane päev toob sulle väga häid ja oodatud uudiseid.

Väike nõuanne: unusta kättemaks ja ära mõtle halva peale. Suuna oma mõtted sellele, mis on hea. 

Õnnenumber: 778


Sõnn

Armastus. Kõik läheb hästi, suhe elukaaslasega on muutunud palju paremaks, te mõistate teineteist ilma sõnadetagi. Töö. Ära koorma ennast tööga üle. Tervis. Tervis peaks hakkama sul nüüd paranema. Raha. Mingeid raskusi ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: ära unusta oma eesmärke

Õnnenumber: 465


Kaksikud

Armastus. Sind ei huvita üksnes kehaline armastus, sa tahad leida hingelist sidet inimesega, kellega sa jagad oma elu. Töö. Jää igas olukorras diplomaatiliseks ja taktitundeliseks. Tervis. Sa oled heas vormis, muretseda pole vaja. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: hoia oma salaaeda ja ära räägi kõikidele oma elust

Õnnenumber: 821


Vähk

Armastus. Sa vajad kindlust ja turvatunnet oma ellu. Töö. Ära muutu nii emotsionaalseks ja ära ärritu asjade pärast ilmaasjata. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, nii paraneb ka su tervis. Raha. Planeetide praegune seis laseb aimata, et täna peaksid sa saama suurema summa raha. Kuidas sa selle saad ja kellelt see raha tuleb, seda me ei tea aga see pole ka ju kõige tähtsam.

Väike nõuanne: ära lase oma emotsioonidel ennast valitseda

Õnnenumber: 457

 

 


Lõvi

Armastus. Sa mõtled viimastel päevadel rohkem elu üle järele ja oled eemalolev. Vaata, et teised sinu pärast muretsema ei hakka. Töö. Mõned kolleegid käivad sulle närvidele ja ärritavad sind. Jää siiski kannatlikuks ja ära näita välja seda, mida sa mõtled. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Raha. Sul on tunne, et raha lausa kaob su sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: ära mängi jaanalindu ja tegele oma probleemidega. Kui sa vaatad oma hirmudele otsa, siis polegi nad enam nii suured.

Õnnenumber: 619


Neitsi

Armastus. Sa ei mõtle suurt armastuse peale oma elus, sul on muidki probleeme. Töö. Läbisaamine ülemustega ei ole just kõige parem, leia võimalus, et rääkida sellest, mis sind rahutuks teeb. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Sa võid leida võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: õpi vahet tegema asjadel, mis on tõesti tähtsad

Õnnenumber: 641


Kaalud

Armastus. Ära muutu armukadedaks iga kord. Töö. Sa ei tunne end just kõige paremini ja sa ei tea ise ka, mis selle põhjuseks on. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta rohkem liikuda ja mõtelda häid mõtteid. Raha. Rahaõnn on sinuga praegu, kasuta seda ära.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid

Õnnenumber: 144


Skorpion

Armastus. Armastus on hetkel su elus teisel kohal. Töö. Mõned ootamatud takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Ära söö liiga palju, mõtle oma kehakaalule. Raha. Planeedid saadavad sulle head õnne täna ja tänu sellele võivad su unistused täituda.

Väike nõuanne: julge elada

Õnnenumber: 974

 

 


Ambur

Armastus. Sa vajad lähedust ning turvatunnet. Töö. Tänane päev ei tule kõige kergem. Ümbritse end nendega, keda sa usaldada võid. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks ette tulla. Raha. Sa võid saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära võta ühtegi otsust liiga kergekäeliselt vastu

Õnnenumber: 294


Kaljukits

Armastus. Ära oota ja ütle inimestele, kes on sulle tähtsad seda, mida sa nende vastu tunned. Töö. Sul on tunne, et sa oled midagi valesti teinud. Tervis. Sa oled hea tervise juures täna. Raha. Täna võid sa leida lahenduse ühele rahaga seotud probleemile. 

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline teiste suhtes, pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele

Õnnenumber: 351


Veevalaja

Armastus. Ära ole nii tormakas ja ära aja kogu aeg oma õigust taga. Töö. Töö juures võib valitseda pingeline õhkkond. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Tänane päev toob sulle üle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ole nii pessimistlik, see ei sobi sulle

Õnnenumber: 397


Kalad

Armastus. Ole kannatlikum ja pööra rohkem tähelepanu teise inimese soovidele. Töö. Sinu edusammud võivad äratada kadedust töökaaslaste seas. Sellepärast vaata hoolega, kellele sa midagi räägid ja mida sa räägid. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis täna. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära võta kõike isiklikult

Õnnenumber: 716

Kommentaare ei ole