{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 07. märts

Foto : u...

Foto : unpslash / Jeremy Thomas

 

 Jäär

Armastus. Praegusel hetkel oled sa oma kaaslasega ühel lainel ja see liidab teid. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Tervis. Sa oled närviline ja kannatad stressi all. Selleks, et end paremini tunda, lülita kõik ekraanid õhtul kinni ja loe mõnda head raamatut. Raha. Planeedid toetavad sind hetkel ja annavad sulle vahendeid, mida sa vajad.

Väike nõuanne : sea oma elus kord sisse, mida paremas seisus su asjad on, seda kergemini suudad sa lahendada oma probleemid

Õnnenumber: 779


Sõnn

Armastus. Rahu ja vaikus valitsevad praegu sinu eraelus. Ära kaota lootust, sa ei tea, mida homsel päeval sinu jaoks varuks on. Töö. Planeetide seis on muutlik. Tervis. Kui sa rohkem magaksid ja vähem muretseksid, siis paraneks su tervis kindlasti. Raha. Väike rahaingel tuleb sulle külla.

Väike nõuanne: ära vaidle tühjade asjade pärast

Õnnenumber: 713


Kaksikud

Armastus. Ära muutu nii nõudlikuks ja ära oota teiselt inimeselt asju, milleks ta ei ole võimeline. Töö. Ole kannatlikum, kui praegusel perioodil ei edene su asjad nii hästi nagu sa oleksid lootnud. Tervis. Ära unusta juua rahustavat teed enne magama heitmist. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne:  keskendu oma eesmärkidele

Õnnenumber: 354


Vähk

Armastus. Pane oma elus prioriteedid paika. Töö. Jää diplomaatiliseks ja taktitundeliseks igas olukorras. Tervis. Hoia oma tervist ja muuda oma eluviise paremaks. Raha. Väga head võimalused võivad tekkida täna. 

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelne teistega suheldes

Õnnenumber: 463

 

 


Lõvi

Armastus. Liiga palju arusaamatusi ja möödarääkimisi on praegu sinu ja su kaaslase vahel. Töö. Ära tegele kõikide probleemidega samaaegselt. Tervis. Hoia negatiivsest eemale, leia vahendeid, mis aitavad sul hingerahu tagasi saada. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: loo ise soodsad juhused oma elus

Õnnenumber: 436


Neitsi

Armastus. Su elu on liiga pingeline, selle all kannatab eelkõige sinu suhe. Töö. Hoidu tühistest vaidlustest. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Tõenäoliselt kuuled sa täna häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole tolerantsem 

Õnnenumber: 270


Kaalud

Armastus. Su kaaslane ärritab sind, katsu veeta rohkem aega kodust eemal. Töö. Ole ettevaatlikum ja vaata, et sul mõni oluline asi kahe silma vahele ei jääks. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Mõned head võimalused võivad tekkida, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära muutu tähenärijaks

Õnnenumber: 613


Skorpion

Armastus. Ära ela liiga palju minevikus, sa ei saa seda enam tagasi. Töö. Sa oled liiga emotsionaalne ja see teeb sulle rohkem kahju, kui kasu. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: ära too oma muresid ja probleeme koju kaasa

Õnnenumber: 133

 

 


Ambur

Armastus. Mõtle enne, kui sa räägid, sest su pereelu kannatab sinu pidevate märkuste all. Töö. Suhe kolleegidega on hetkel pingeline aga ära oota, et asjad ise laabuvad. Tervis. Sa oled väsinud nii vaimselt, kui füüsiliselt. Raha. Tõenäoliselt kuuled sa juba varsti häid uudiseid.

Väike nõuanne: pea kinni oma rütmist ja ära kurna ennast ära. 

Õnnenumber: 572


Kaljukits

Armastus. Ära mossita nii palju omas nurgas, räägi sellest, mis sul südamel on. Töö. Sa võid pettuda täna tõsiselt ühes asjas. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis. Raha. Su rahaasjad hakkavad paranema.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mida sa unes näed, unenäod peegeldavad seda, milline on sinu hingeline seisund

Õnnenumber: 568


Veevalaja

Armastus. Üks inimene katsub sinu tähelepanu võita. Töö. Sul on nii palju tegemisi, et ajast tuleb puudu. Tervis. Ära söö liiga rasvast ja magusat. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: sina ise valid, millele sa tahad mõtelda ja millele mitte

Õnnenumber: 979


Kalad

Armastus. Sul on raske praegusel perioodil jääda rahulikuks, ära pane teisi muretsema. Töö. Ole hoolsam täna, sest planeetide seisu arvesse võttes võid sa olla liiga hajameelne. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Su pingutused hakkavad vilja kandma.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

Õnnenumber: 166

Kommentaare ei ole