{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas jääda positiivseks teiste negatiivsuse suhtes, kui sa oled ülitundlik

   Kas teiste inimeste energia võib meid puudutada?  Foto : unsplash ...

 

 Kas teiste inimeste energia võib meid puudutada? 

Foto : unsplash

 

Sageli on üsna raske jääda positiivseks, kui sa oled ümbritsetud negatiivsete inimestega selles nii rahutus maailmas.

Mõnikord sa tunned, kui tundlik sa võid olla teiste energia suhtes. Näiteks sisenedes mõnda ruumi tunned sa kohe, et midagi on juhtunud. Lisaks sellele, kohtudes mõne inimesega, tead sa täpselt kuidas ta end tunneb.

Isegi võttes arvesse seda, et see on ju tegelikult hea omadus, mis võib kasulik olla, siis olla ülitundlik on tõeline väljakutse meie ühiskonnas. Liigne tundlikkus teiste energia vastu paneb piirid pidevalt proovile. Need, kes suudavad olla kõigest üle ja vaadata elu külma pilgu läbi, üllatavad ülitundlikku inimest.

Ülitundlik inimene võtab kõike isiklikult. Teiste energia on tema jaoks sama, kui tema enese oma. Neid kutsutakse empaatilisteks inimesteks. 

Empaatilisus tähendab tunda teiste emotsioone ja energiat nii, nagu oleks tegemist sinu enda tunnete ja energialävega. Igal inimesel on oma empaatiatase olemas. 

 

 

 

Kui sul on ette tulnud järgmisi probleeme, siis tõenäoliselt oled ka sina empaat:

  • sa tunned end kurnatuna ja väsinuna peale mõningate inimestega suhtlemist
  • sa annad endast alati liiga palju
  • su on suuri tujumuutusi esinenud
  • tundnud sisemist tühjust peale mõningat inimeste aitamist
  • kaastunne ja väsimus
  • soov aidata kogu maailma

Selliseid asju ei tunne need, kes ei ole teiste energia suhtes tundlikud. Ülitundlikel inimestel on kõrge emotsionaalse intelligentsi tase. Samuti on nad varustatud intuitiivse teadvusega, mis juhib neid muutuste poole. Neil on oskus ravida iseennast ja ka teisi.

 

Selleks aga, et jääda positiivseks, peaksid ülitundlikud inimesed tegema järgmist:

 

Puhasta iga päev oma aurat

Nende aura astub ühendusse teiste auraga. Väga tundliku inimese aura imab endasse palju rohkem, kui tavaliste inimeste aura. Ja järelikult tõmbavad  nad teiste energiat endasse nagu svammid. Kui nad enda aurat kunagi ei puhasta, siis muutub see raskeks nende endi jaoks.

Puhastada saab aga tänu valgusele, eriti hästi aitab päikesevalgus puhastada aurat kõigest üleliigsest ja muuta aura taas ilusaks ja säravaks. 

 

 

 

 

Ole tugev

Tormid ei kisu välja puid, mis on juurtega tugevalt maa küljes kinni. Täpselt samamoodi inimesed, kes on oma hingelt tugevad, suudavad jääda õnnelikuks ja terveks hoolimata kõikidest õnnetustest, mida nad ümberringi näevad ja mis neid emotsionaalselt nutma ajavad.

 

Kuula oma sisemist häält ja mitte teiste oma

Empaatilised inimesed meeldivad teistele. Selleks, et säilitada oma suhetes teistega harmooniat, jätavad empaatilised inimesed liiga palju valikuid, mis lähtuvad pigem teiste, kui tema enda õnnest. Lõpuks ei tea nad ise ka enam, mida nad õieti tahavad, sest kõik valikud on nad teinud nii, et teistel hea oleks.

Nad peavad keskenduma sellele, mida nad tahavad enne, kui nad hakkavad mõtlema sellele, kuidas teised sellele vaatavad.

 

Ole otsekohesem, selle asemel, et olla lihtsalt hea

Kui sa tead, mida sa ise tahad või mis sulle parim on, siis võid sa seda ka teistele öelda otse ja ilma keerutamata. Kui inimesed jäävad siirasteks ja otsekohesteks, siis on see mitte ainult neile parim, vaid ka kõigile neile, kes samuti on osad sellest. Teised hindavad selgust ja sina tunned end palju paremini teades, et sa jäid iseendale truuks.

 

Tõsta oma vibratsiooni selleks, et armastada

Armastus on kõige tugevam ja võimsam energia, mis meil on. Kui teised inimesed sinu ümber on negatiivsed ja tunnevad hirmu, siis võib sind see kurnata emotsionaalselt. Kui sa aga tõstad oma energiat armastuse sagedustele, siis võid sa sellega aidata ka teisi, kes sind ümbritsevad. 



 


Kommentaare ei ole