{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui minevik ei lase rahulikult elada. Kui su endine suhe rikub su elu

  Foto : unsplash / Krists Luhaets Kas sa leiad end ikka jäl...

 

Foto : unsplash / Krists Luhaets

Kas sa leiad end ikka jälle mõtlemast oma eksi peale? Sa ei suuda teda unustada ehkki oled oma eluga edasi läinud. Aga kui su praegune suhe selle all kannatab? 

Loomulikult mõtled sa tema peale, sest ta oli osa sinu elust ja teil on ühised mälestused, mis teid seovad. Ühe osa oma elust olid sa temaga. Seega on täiesti normaalne, et mõnikord sa tema peale mõtled. Kui su eelmine suhe peaks aga mõjutama su praegust suhet mingil määral, muutub see juba problemaatilisemaks. Vaata, millised märgid viitavad sellele, et sa peaksid lahendama selle probleemi ära ja mitte ootama, kuni see muutub suuremaks.


5 märki, mis viitavad, et su minevikul on veel suur mõju sinu elule

- Sa otsid samasuguse profiiliga kaaslast nagu su eks. Kui su praegune kaaslane sarnaneb paljuski su eksile, siis võib olla üsna kindel, et sa elad ikka veel minevikus...

 

 

- Sa ei kuula teatud muusikapalu, mis meenutavad sulle su eksi. Sa ei taha teha seda, mida sa tegid koos oma endise kaaslasega. Sa oled mõnikord nostalgiline, eemalolev, nukker, melanhoolne.... See kõik võib olla märgiks, et sa ei ole veel temast veel üle saanud.

- Ka voodis mõtled sa tihti oma eksi peale. Kõik, mida teeb su uus kaaslane, paneb sind veelgi rohkem igatsema oma eksi järele. 

- Suhe praeguse kaaslasega ei ole kõige parem, sest koos oma eksiga oli sul tunne, et ta ei osanud sind kuulata ära. 

- Sa mõtled liiga tihti oma eelmise suhte peale hoolimata sellest, et su praeguses suhtes on kõik korras.

Kommentaare ei ole