{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märtsikuu lõpp tuleb natuke keeruline 3 tähemärgi jaoks

Foto : unsplash / Jessica Ruscello   Talv on läbi saanud ja ...

Foto : unsplash / Jessica Ruscello

 

Talv on läbi saanud ja kevad on kätte jõudnud. Päevad on aina pikemad ja valgust on rohkem. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et rohkem väljas käia, uurida, kuidas teistel läheb ning teha uusi plaane. 

Käes on Jäärade ajastu. Paljude jaoks võib see olla üsna kurnav ja väsitav, sest Jäär on väga tegus ja energiline, ta innustab meid kõiki järgnema oma eeskujule: tegutsema hommikust õhtuni. Mõnede jaoks võib see periood olla natuke keeruline.


Kalad

Kui ikka üldse ei lähe, siis on asjad täiesti korrast ära. Kui sa oled sündinud Kalade tähtkujus, siis tõenäoliselt pole sul kunagi liiga palju enesekindlust olnud. Praegusel perioodil pead sa aga tõesti hakkama hoolitsema oma vaimse tervise eest, kui sa ei taha, et masendus sinu üle võitu saab. Märtsikuu algas küll üsna hästi aga nüüd on tekkinud korraga liiga palju probleeme ja takistusi. Pinged on kasvanud liiga suureks, sul on raske päris eluga toime tulla. Mida siis teha? Kuidas oleks kõige parem tegutseda? Sa ei tea, sest sa ei tea enam, millist hoiakut võtta kõikide nende probleemide suhtes. Ära muretse ja ära hakka ennast süüdistama. Jupiter soovitab sul natuke aega maha võtta, et näha olukorda selgemalt. Tähtis on, et sa katsuksid olla natuke aega kõigest eemal. Aprillikuu noorkuu aitab sul prioriteete paika panna ning koostada tegevuskava. Kõige tähtsam on, et sa keskenduksid rohkem iseendale ja hoolitseksid enda eest. 

Järgnevatel päevadel vajad sa eelkõige rahu. Sa pead võtma aega, et laadida oma patareid täis, saada jõudu juurde ja rahunema maha. Sest aprillis tuleb sul tegutseda. Sa ei pea alustama oma elus uut peatükki aga sa pead valima, mille peale sa oma energiat kulutad. Ära raiska oma jõudu selle peale, mis pole seda väärt ja mis ei vii sind kuhugi. See aga ei tähenda sugugi, nagu tooks järgmine nädal sulle halbu uudiseid. Vastupidi. Lihtsalt sa pead aega maha võtma. Tee midagi, mis aitaks sul end paremini tunda. 

 

 


Skorpion

Aitab küll naljatamisest. Sina ei tee kunagi midagi poolikult. Sa oled oma hinges hästi tundlik ja võtad kõike liiga isiklikult. Sellepärast sind vist kardetaksegi. Sest sa ei vali kunagi kuldset keskteed. Sa elad täiel määral ja teed kõike kogu hingega. Ja kui asjad on korrast ära sinu elus, on see sinu jaoks suur läbikukkumine. Kui kõik on sinu vastu, muutud sa mürgiseks ja salvad. Veenus, Marss ja Saturn varjavad sinu Päikest ja toovad su ellu viivitusi ning takistusi. See ärritab sind rohkem, kui miski muu. Head uudised, mida sa ootasid, ei tule kuidagi ja lasevad ennast odata. Kohtumine, mis pidi aset leidma, jääb ära. Tulemused, mida sa ootasid, ei vasta sinu ootustele. Kõik, absoluutselt kõik on valesti sinu maailmas. Selleks, et nendest raskustest üle saada, pead sa kahekordselt pingutama. Sa pead käärima käised üles ja võitlema oma õnne pärast. 

Õnneks ei ole kõik kadunud. Ehkki sellel nädalal ei lähe kõik sinu ootuste kohaselt, siis leiad sa võimaluse, kuidas siiski võitjana välja tulla sellest olukorrast. Ja seda tänu lähedaste toetusele. Lähedased on need, kes aitavad sul parandada enesetunnet ning maandada pingeid. Isegi mõned ilusad üllatused on sind ees ootamas. Mis puutub armastusse, siis on sul varsti põhjust tähistamiseks. Seega kõik ei ole kadunud, keskendu ainult rohkem headele uudistele. Tõenäoliselt kurnab see nädal sind täiesti ära aga ära muretse, sest ülejäänud aprillikuul on sulle palju häid uudiseid varuks. Uus lehekülg on sinu elus algamas. 

 

 

Kaljukits

Sulle ei meeldi, kui asjad ei lähe nii nagu sina seda tahaksid. Sinu elus ei ole hetkel käimas kõige parem periood. Üldiselt oled sa küll kannatliku loomusega ja säilitad igas olukorras rahu, nüüd aga kaotad sa korraga kannatuse. Aitab vaeva nägemisest ja pingutamisest! Aitab positiivsest mõtlemisest! Sa ei tea enam ise ka, mida mõtelda sellest kõigest. Sa tahaksid kõigele käega lüüa. Juba mõnda aega pead sa võitlema, selleks, et oma tahtmist saada. Viimaste nädalate stress ja kahtlused löövad pinna su all kõikuma. Praegune õhkkond ei ole kõige parem ja sul kaob viimanegi tahtmine üritada. Jupiter aga soovitab sul rääkida oma lähedastega selleks, et vaadata, mida edasi teha. Ära tee seda, mida sa hiljem võid kahetseda. Ära torma ega kiirusta. Võta asju nii nagu nad on. Lahendus ei ole enam kaugel. 

Kui sul on tunne, et sind on lõksu püütud ja et sa ei kontrolli enam midagi oma elus, siis muuda strateegiat. Tõenäoliselt kohtud sa järgmisel nädalal ühe inimesega, kellest saab üks hea sõber ja kes oskab sind aidata nõu ja jõuda. Ka tööasjades võid sa peatselt saada häid uudiseid. Ära kaota lootust, ole tugev ja kõik saab korda. 

Kommentaare ei ole