{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 põhjust, miks vanem õde on tõeline õnnistus

 Õde - inimene, kes on käinud sama rada nagu sinagi; keegi, kellele sa võid alati helistada, kui sul halvasti läheb. Õde on midagi e...

 Õde - inimene, kes on käinud sama rada nagu sinagi; keegi, kellele sa võid alati helistada, kui sul halvasti läheb. Õde on midagi enamat, kui pere, ta on sinu sõber igavesti. 

 

Foto : unsplash

 

Peres on tavaliselt nii, et vendadest ja õdedest saavad head sõbrad. Sul võib olla palju teisi ja paremaid sõpru aga seda lähedust ja hingesugulust, mis sul on oma õe või vennaga, ei asenda keegi. Nad on olemas, et su tuju tõsta või sind noomida, kui sa oled valesti käitunud. 

Pere on koht, kust sa leiad tuge, kaitset, hoolt ja armastust. Kas sul on mõni õde? Vanem õde? Kui see nii on, siis peaksid sa õnnelik olema, sest sul on parim sõber, keda tahta. 

Vanem õde on see, kes võtab su käest, kui sa end halvasti tunned või abi vajad. Ta on see, kes aitab su tuju tõsta ja jagab su rõõme ning muresid. Kas sa tahad kellelegi oma muredest rääkida? Helista oma õele! 

Õdede ja vendade omavahelised konfliktid aga muudavad nende suhet veelgi tugevamaks. 

Lapsepõlves võib noorem õde pidada vanemat oma rivaaliks. Jõudes teismeliseikka, saab vanemast õest aga juht, kes aitab teed rajada teismeliste maailma. Hiljem aga, kui mõlemate südamed hakkavad vastassoo poole liikuma, saab õest jällegi konkurent.

Omavahelised suhted aga paranevad aastatega. See suhe, mis sul oma õega oli, muutub aastate jooksul ja temast saab ajapikku sinu parim sõber, kellele sa alati kindel võid olla.

Jah, on päevi, kui sa oma õde välja ei kannata ja mõistad teha isegi hukka aga sellest hoolimata on ta sinu kõige parim sõber elus.

 

 

 


1. Ta tunneb sind paremini, kui keegi teine

Sinu vanem õde tunneb sind paremini, kui teised. Ta teab sinust kõike ja seega mõistab paremini su tundeid. Sinu vanem õde näeb läbi sellest maskist, mida sa iga päev kannad ja tunneb su tõelist palet.


2. Ta muudab su elu ilusamaks

Su vanem õde aitab sul elu paremini mõista. Ja teil on omavahel kõige ilusamaid mälestusi.


3. Sa võid teda usaldada

Ta ei reeda sind kunagi. Ära seda unusta. Ta teab võib-olla sinu suurimaid saladusi aga sa tead, et ta ei räägi neid kunagi edasi.


4. Ta annab sulle head nõu

Tal on rohkem elukogemusi, kui sinul ja seega on tal alati palju häid nõuandeid sulle varuks.


5. Ta on alati sinu jaoks olemas

Ta on siin olemas ja alati. Ta on kõige imelisem kingitus, mida elu sulle andnud on.

 

 

 


6. Ta on teine ema

Ta armastab sind nagu su ema ja võtab sind sellisena nagu sa oled, koos su vigade ja puudustega. Kui sa vajad abi, siis sa tead, et ta on sinu jaoks olemas.


7. Ta annab sulle andeks

Sest õed andestavad teineteisele alati, ka siis, kui nad on millegi kohutavaga hakkama saanud.


8. Ta aitab parandada su suhet vanematega

Ta aitab sul üle saada kõikidest probleemidest, mis sul vanematega olla võivad. Temast saab rahutegija ja vahemees, kes katsub probleeme siluda.


9. Ta on parim tädi sinu lastele

Su lastele meeldib, kui neid hellitatakse. Sinu õde õpetab neid nägema suuri asju. Tädidel on alati rohkem kannatlikkust, kui vanematel ja lisaks on nad väga head õpetajad.


10. Te ei pea kunagi teesklema

Sa ei pea temaga koos olles mängima kedagi teist. Sa võid temaga olla sina ise ja see muudab teie omavahelist sidet veelgi tugevamaks. 

Vanemad õed on õnnistuseks, seega ära seda unusta ja tuleta seda iga kord endal meelde, kui te tülitsete.

Ta võib sulle öelda asju, mis teevad haiget aga usu mind, ta tahab sulle ainult parimat!


 

Kommentaare ei ole