{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: teisipäev, 15. veebruar

Foto : unsplash / Simon Schoepf    Jäär Armastus. T...

Foto : unsplash / Simon Schoepf

 

 Jäär

Armastus. Teineteisest möödarääkimised ning arusaamatused tekitavad täna palju segadust. Töö. Ära võta isiklikult kõike, mida sa täna kuuled. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Mitte ükski planeet ei tule segadust tekitama sinu rahaasjadesse ja sellepärast peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: lõpeta see unistamine ja hakka oma elu elama

Õnnenumber: 770


Sõnn

Armastus. Ära suru iga hinna eest oma tahtmist läbi täna. Töö. Sa tunned igavust, su töö ei vasta su soovidele. Tervis. Täna oled sa heas vormis, mitte miski ei peata sind. Raha. Vaata oma rahaasjad üle ja pane paika eelarve.

Väike nõuanne: ära soorita kahtlaseid tehinguid

Õnnenumber: 658


Kaksikud

Armastus. Sul on tunne, et sa elad koos vale inimesega. Töö. Sa ei ole täna kõige paremas tujus täna. Tervis.Sa oled heas vormis, su tervis on hea, nüüd on aeg tegeleda tervisespordiga. Raha. Täna peaksid sa saama eriti häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära räägi oma probleemidest ja õnnetustest teistele

Õnnenumber: 702


Vähk

Armastus. Sa oled hakanud rohkem oma elukaaslast kahtlustama. Töö. Praegu on üsna keeruline periood töö juures, millega kaasneb suur stress. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Üldiselt ei tohiks ühtegi probleemi täna tekkida.

Väike nõuanne: pane oma tõelised prioriteedid paika

Õnnenumber: 793

 

 


Lõvi

Armastus. Su suhe ei ole praegu kõige parem, liiga palju üksluisust ja rutiini ei tee teile head. Töö. Täna tuleb kiire päev ja tõenäoliselt ei suudad sa kõike alustatut lõpule viia. Tervis. Terviseprobleemid peaksid hakkama vaikselt ära kaduma. Raha. Lõpuks ometi hakkab su majanduslik seis paranema.

Väike nõuanne: oska vahet teha asjadel, mis tõesti on tähtsad

Õnnenumber: 954


Neitsi

Armastus. Midagi võib juhtuda, mis tekitab suurt pahandust sinu ja su elukaaslase vahel. Töö. Liiga palju arusaamatusi, viivitusi ning keerulisi olukordi ei muuda õhkkonda paremaks. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja muuda oma eluviise paremaks. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid ja vii need ellu

Õnnenumber: 727


Kaalud

Armastus. Praegu ei tegele sa eriti oma armueluga, sest su mõtted on mujal. Töö. Lõpuks ometi saad sa seda, mida oled ammu oodanud. Tervis. Ära unusta parandada oma eluviise ning toituda tervislikumalt. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: õpi ka teisi inimesi kuulama ning arvestama nende vaatenurgaga

Õnnenumber: 437


Skorpion

Armastus. Su tunded ja mõtted muutuvad liiga tihti. Töö. Tõenäoliselt ei aita tänane päev sul lahendada oma probleeme. Tervis. Su tervis on väga hea. Raha. Katsu leida paremaid võimalusi, kuidas oma raha paigutada.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

Õnnenumber: 919

 

 


Ambur

Armastus. Aeg on oma elus suurpuhastus teha. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on pingeline ja halb praegusel perioodil. Tervis. Tervislikum toitumine aitaks sul vabaneda oma terviseprobleemidest. Raha. Sa võid saada täna väga häid uudiseid.

Väike nõuanne:  hoidu solvavatest märkustest, ära ole kogu aeg nii sarkastiline

Õnnenumber: 461


Kaljukits

Armastus. Sa mõtled täna liiga palju ühe inimese peale oma minevikust. Võib-olla mõtleb ka tema sinu peale. Töö. Mõned suured probleemid võivad täna tekkida, ära kaota külma närvi. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Sa võid täna saada suurema rahasumma. 

Väike nõuanne:  ära näita välja oma tõeliseid mõtteid

Õnnenumber: 451


Veevalaja

Armastus. Tänane päev võib tuua sulle põhjust armukadeduse tundmiseks. Töö. Ära tee tänaseks päevaks liiga suuri plaane, mõned ootamatused võivad tekkida. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema.

Väike nõuanne: tegutse kindla eesmärgi nimel

Õnnenumber: 699


Kalad

Armastus. Ära käsuta nii palju, selle asemel anna head nõu. Töö. Suhe mõne töökaaslasega ei ole hetkel kõige parem, ära võta seda isiklikult. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Investeeri tulevikku. 

Väike nõuanne: võta aega, et elada, armastada ning olla õnnelik

Õnnenumber





Kommentaare ei ole