{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 08. veebruar

  Foto : unsplash / Stanley Dai Jäär Armastus. Ära ...

 

Foto : unsplash / Stanley Dai

Jäär

Armastus. Ära muutu liiga autoritaarseks oma paarisuhtes, püksid ei pea alati sinu jalas olema. Töö. Sa võid saada väga huvitavaid pakkumisi täna, kuula kõik ära aga ära kohe midagi otsusta. Tervis. Su tuju ei ole kõige parem, midagi nagu kripeldaks hingel ja sa ei tea ise ka, mida sa õieti tahad. Selline hoiak kurnab sind vaimselt. Raha. Kirjuta kõik kulud ja tulud üles ja lahendused ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: ole rohkem olemas oma lähedaste ja eriti oma laste jaoks. 

Õnnenumber: 649


Sõnn

Armastus. Kui su elukaaslasel on paha tuju, siis ära lase tal seda enda peal välja elada ja jäta ta omaette. Töö. Ära usalda kõiki töökaaslasi nii palju ja ära räägi kõigest nii avameelselt. Tervis. Sa ei tunne end just kõige paremini, sa peaksid vitamiinikuuri läbi tegema. Raha. Ole ettenägelikum ja ära ela ainult tänases päevas. 

Väike nõuanne: osta mõni uus raamat täna, selles raamatus võib olla midagi, mis muudab su elu. 

Õnnenumber: 639


Kaksikud

Armastus. Sul on lootusetusetunne tekkinud, sa leiad, et kõik su pingutused on ühepoolsed. Töö. Katsu midagi ette võtta, et võidelda igapäevase rutiini vastu. Tervis. Sa kannatad liigse stressi all ja oled selle tõttu närviline. Raha. Ole säästlikum vähemalt sellel kuul. 

Väike nõuanne: ära ole nii irooniline, kõik inimesed ei pruugi sinu sarkasmist aru saada

Õnnenumber: 460


Vähk

Armastus. Sa ei ole nõus järeleandmisi tegema, sest sa oled liiga palju elus petta saanud. Töö. Isegi, kui asjad ei lähe sinu tahtmist mööda, ei pea sa seda võtma nii hinge. Tervis. Hoidu liigsest kohvi ja alkohoolsete jookide tarbimisest, mis röövivad hingerahu. Raha. Sa võid leida huvitavaid võimalusi, kuidas oma raha paigutada ja seega kindlustada tulevikku.

Väike nõuanne: vali see tee elus, mis pakub rohkem võimalusi leida isiklikku rahulolu ning saada õnnelikuks

Õnnenumber: 560

 

 


Lõvi

Armastus. Kontrolli oma käitumist paremini ja su suhe teiste inimestega muutub. Töö. Täna ei tohiks probleeme ette tulla aga jällegi, valva paremini oma hoiakut, sest sellest sõltub see, milline on sinu läbisaamine kolleegidega. Tervis. Ära kurna ennast ära ja hoia oma vaimset tervist. Raha. Pea oma eelarvest kinni, see on kõige parem, mida sa praegu teha võid.

Väike nõuanne: praegu ja kohe tuleb sul teha esimene samm parema tuleviku suuna, sest tulevik sõltub olevikust.

Õnnenumber: 279

 

Neitsi

Armastus. Üks inimene sinu minevikust ilmub taas välja ja tekitab su elus ning südames segadust, rebides lahti vanad haavad. Töö. Asjad hakkavad taas sinu kasuks liikuma. Aga ära usu liiga palju kuulujutte. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Kõik läheb hästi, su probleemidele leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära eira sõprade soovitusi, kes sulle ainult head tahavad

Õnnenumber: 447


Kaalud

Armastus. Sa süüdistad hommikust õhtuni oma elukaaslast ning teed talle etteheiteid, sest ta ei vasta sinu ootustele. Töö. Igapäevane töö on hakanud sind kurnama, sa tahad uusi väljakutseid. Tervis. Leia võimalusi, mille abil kõige paremini oma pingeid maandada. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest, pea alati nõu targematega ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne:  ole pikameelsem ning kannatlikum

Õnnenumber: 738


Skorpion

Armastus. Su viimane suhe valmistas sulle nii palju pettumust, et sa veel praegugi selle peale kibestumusega mõtled. Töö. Keskendu paremini ja hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest. Tervis. Terviseprobleemid hakkavad kaduma. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: naudi rohkem oma elu, siis ei tule muremõtted pähe

Õnnenumber: 441

 

 


Ambur

Armastus. Sul on raske lehekülge keerata oma elus. Jäta minevik rahule. Töö. Sa oled väga ambitsioonikas, jätka samas vaimus ja sa saad teenitud tasu. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Lõpuks ometi saad ka sina täiesti ootamatult suurema summa raha.

Väike nõuanne:  kinnita endale, et sul on ainult üks siht elus ja see on olla õnnelik

Õnnenumber: 814


Kaljukits

Armastus. Ära mõtle oma peas kogu aeg sellele, mida teine inimene tegi või ütles. Katsu meelde tuletada kõiki häid hetki ja mälestusi, mis teid seovad. Töö. Sa tunned igavust, organiseeri oma tööd paremini. Tervis. Ära otsi toidu kaudu lohutust, sest see muudab su olukorda ainult hullemaks. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära kunagi uhkusta sellega, mis sul on või sellega, mida sa teinud oled

Õnnenumber: 846


Veevalaja

Armastus. Õhkkond on pingeline, võib-olla oleks hea teha väike paus selleks, et paremini teineteist mõista. Töö. Sul on küll tugev analüüsivõime aga täna võib su loogika sind alt vedada. Tervis. Ära söö oma tervise pärast nii palju rasvast ja magusat. Raha. Sa oled õigel teel.

Väike nõuanne: kõigepealt tee kindlaks, et su mõtted pole ainult sinu kujutlusvõime viljad

Õnnenumber: 837


Kalad

Armastus. Ära ehita müüre enda ümber. Sa teed ainult endale nii haiget. Töö. Ära pinguta üle, sa ei pea teistele muljet avaldama. Tervis. Hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest, sa ei pea teiste muresid kandma. Raha. Käitu targalt ja ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa

Õnnenumber: 566







 





Kommentaare ei ole