{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: reede, 25. veebruar

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok    Jäär Armastus. Ig...

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

 

 Jäär

Armastus. Igasuguseid probleeme on tekkinud, mis rikuvad su suhet. Vali hoolega oma sõnu. Töö. Täna läheb kõik juba paremini. Tervis. Sa pead endale rohkem puhkust lubama. Ära unusta samuti vitamiine võtta. Raha. Sa leiad võimalusi, kuidas oma rahalist seisu paremaks muuta.

Väike nõuanne: analüüsi rohkem oma iseloomu, sest sinust endast saavad paljud probleemid alguse

Õnnenumber: 856


Sõnn

Armastus. Su kaaslane valmistab sulle pettumust, sest ta ei vasta su ootustele. Töö. Kui su praegune töökoht sulle ei sobi, leia uusi võimalusi ja ära riku oma tervist rohkem. Tervis. Sa peaksid tõsiselt puhkuse peale mõtlema. Hoolitse rohkem iseenda eest. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid

Õnnenumber: 216


Kaksikud

Armastus. Ära tee välja sellest, kui su kaaslasel on halb tuju. Sina ei pea tema pilli järgi tantsima. Töö. Täna võid sa saada väga häid pakkumisi. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda, see on tervisele kasulik. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: selle asemel, et jääda üksi oma probleemidega, konsulteeri mõne psühholoogiga, kes oskab sulle anda kõige paremat nõu

Õnnenumber: 282


Vähk

Armastus. Mõned probleemid võivad täna tekkida aga kõiges oled süüdi sina. Ära dramatiseeri asju üle. Töö. Suuremaid probleeme ei tohiks täna tekkida, katsu säilitada häid suhteid töökaaslastega. Tervis. Leia vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Ära muretse liiga palju oma rahaasjade pärast. 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

Õnnenumber: 533

 

 


Lõvi

Armastus. Ära ela minevikus, sest see inimene, kelle peale sa mõtled, on juba ammu oma eluga edasi läinud. Töö. Sea endale suuremad eesmärgid ja ära oota, kuni keegi tuleb sulle paremaid pakkumisi tegema. Tervis. Sa oled heas vormis, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Su pingutused hakkavad vilja kandma.

Väike nõuanne: ära sekku kolleegidevahelistesse tülidesse

Õnnenumber: 480


Neitsi

Armastus. Sul on raske usaldada kedagi, sa oled liiga palju pettuma pidanud. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära raiska oma aega. Tervis. Sa kannatad stressi käes ja sööd liiga palju. Raha. Hea õnn saadab sind täna ja tänu sellele võid sa saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: loo kord oma mõtetes ja mõtle ainult sellele, mida sa oma ellu tahad, mitte sellele, mis tekitavad stressi

Õnnenumber: 994


Kaalud

Armastus. Materiaalsed probleemid tekitavad pingeid. Töö. Sa leiad kõiges midagi halba ja oled rahulolematu. Tervis. Ole kannatlik ja kõik läheb hästi. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ja oma pead ära. See ei vii sind kuhugi ja sa teed ainult iseendale haiget

Õnnenumber: 609


Skorpion

Armastus. Sa pead võtma aega, et rääkida südamest südamesse oma elukaaslasega. Töö. Liiga palju rivaalitsemist on viimasel ajal töö juures. Ära usalda kõiki. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoia ennast. Raha. Väga head väljavaated on sul praegu.

Väike nõuanne: ära mõtle ainult kulutamise peale

Õnnenumber: 312

 

 


Ambur

Armastus. Sa pead õppima püsivust. Ära torma kogu aeg ringi, pea laiali otsas. Töö. Ole sina ise ja ära katsu kogu aeg teistele muljet avaldada. Tervis. Toitu mitmekesisemalt ja tervislikumalt. Raha. Kõik läheb väga hästi.

Väike nõuanne: kasuta rohkem oma praktsilist meelt ja ära ehita liiga palju õhulosse

Õnnenumber: 203


Kaljukits

Armastus. Sa tahad, et su kaaslane oleks ainult sinu päralt, sul on raske leppide sellega, et tal on ka oma elu. Töö. Rahulik päev tuleb täna. Tervis. Kui sul on viimasel ajal terviseprobleemidega muret olnud, siis peaks su tervis nüüd hakkama paranema. Raha. Sa võid täna sooritada ühe väga kasuliku tehingu.

Väike nõuanne: haara härjal sarvist ja tegele oma probleemidega

Õnnenumber: 438


Veevalaja

Armastus. Mõned väga delikaatsed hetked võivad tekkida täna. Töö. Tavaline tööpäev, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Tervis. Sa oled väsinud ja peaksid rohkem puhkama. Raha. Täna saadab sind väga hea rahaõnn.

Väike nõuanne: katsu näha asju läbi teise vaatenurga

Õnnenumber: 590


Kalad

Armastus. Ära mossita omaette, katsu parem rääkida sellest, mis sulle muret teeb. Töö. Keskendu paremini ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Katsu rohkem sporti teha ja liikuda. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära muuda ise asju keeruliseks

Õnnenumber: 477


Kommentaare ei ole